Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.
GRÅBEJSET HELDÆKKENDE BAMBUS RULLEGARDIN, COLOR & CO Se fuld størrelse

GRÅBEJSET HELDÆKKENDE BAMBUS RULLEGARDIN, COLOR & CO

Grå bejdset heldækkende bambus, passer perfekt til rum hvor der ønskes afskærmning for indsyn eller lys. Bambuslamellerne på ca. 7 mm brede er vævet sammen på en måde, så de næsten dækker 100 procent for solens stråler. Den lader dog stadig noget lys trænge igennem, så rummet ikke er helt mørklagt. 

Gardinet er lavet af naturlig bambus, som er bejdset med en lys grå tone. Derfor kan den naturlige bambus farve samt tekstur anes igennem den grå farve.

Farver kan variere!

Flere detaljer

DKK 1.100,00


MÅL OP GARDINER MED SNORETRÆK 

 

Gardinets standardmål er målene af selve bambusgardinet fra kant til kant. Dette gælder kun gardiner med snoretræk.

Ophænget på gardiner med snoretræk måler derudover 2 cm. Ønsker man, at gardinet skal hænge inden for en vinduesramme, og vil man ikke have rullet gardin i bunden, skal 2 cm derfor trækkes fra gardinets længde.

Eksempel: Vinduesrammen måler 120 cm fra top til bund. Gardinet skal beskæres til ca. 118 cm, hvis det skal hænge frit ned uden rul.

Hvis gardinet skal hænge inde i vinduesrammen og gå helt ud til kanterne i bredden, skal der trækkes 0,5 cm fra vinduesrammens mål i hver side.

Eksempel: Vinduesrammen måler 120 cm i bredden. Gardinet skal måle 119 cm for at kunne rulles op og ned uden problemer.

Tip til opmåling!

Mål bredden af toppen, midten og bunden af din vinduesramme. Brug det smalleste mål som udgangspunkt. Ofte kan der være forskel på bredden i især ældre vinduesrammer.