Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Body

Der er 17 varer.

 INCA OMEGA & FAIRTRADE

Naturen er leverandør til Amazing Space. Nøgleingrediensen der udvindes fra planten Plukenetia Volubilis hedder INCA OMEGA og stammer fra Amazonas regnskove i Peru. Man har i regnskoven oprettet 3 små landsbyer, hvor planten høstes og genplantes i et FAIR TRADE projekt kaldet OMEGA. Olieproduktionen foregår på dyrkningsstederne, hvorfor man kan koldpresse olien straks efter høstningen. Ekstraktet er en sand delikatesse for huden, og samtidigt den største plantekilde til de omega fedtsyrer, der er essentielle for mennesket eksistens. Indeholder omega 3 (alpha-linolenic), omega 6 (linoleic), omega 9, antioxidanter, proteiner og er rig på jod og A- & E-vitamin. Brugt udvortes medvirker olien til genoprettelse af hudens naturlige barriere og elasticitet, spiller en stor rolle i helingsprocessen og regulering af forhorningen, samt holder på hudens naturlige fugt.

HIGHTECH ORGANIC

Amazing Space er et total koncept af skønhedsplejende spa-produkter samt behandlinger bestående af naturlige, biologiske og økologiske ekstrakter fra planteriget. Ingredienserne er alle kræsent udvalgt og kvalitetskontrolleret. Nyteknologiske, naturlige, biologiske samt økologiske ingredienser danner grundlag for de unikke produkter og bevirker samtidigt enestående resultater.

ECO CERTIFIED INGREDIENTS

De Eco-certificerede ingredienser er særligt udvalgte og produkterne efterlever standarden for økologisk kosmetik*, idet hvert produkt består af minimun 95% biologiske og naturlige planteekstrakter, og med specielt økologiske certificerede ingredienser, varierende med et indhold på 10-100% af det færdige produkt (vand er undtaget herfra).

• Naturlige, biologiske, og plantebaserede ingredienser (minimum 95%) Natural, biological, and plant-based ingredients (minimum 95%)
• Økologisk dyrkede ingredienser (varierende med et indhold på 10-100%) Organically grown ingredients (varying with a content of 10-100%)
• Ingen parabener - No parabens
• Ingen petrolatum (mineralolie) - No petrolatum (petroleum, mineral oil)
• Ingen syntetiske farvestoffer - No synthetic dyes/colours
• Ingen syntetisk alkohol - No synthetic alcohol
• Ingen syntetisk parfume - No synthetic fragrances
• Ingen nano-partikler - No nano-particles
• Ikke testet på dyr- Not tested on animals

Amazing Space konceptet bygger på fairtrade, og er udviklet med stor respekt for den natur vi alle her på kloden bør beskytte og værne om.