Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Danske Brands

Der er ingen varer

Underkategorier

 • Amazing Space
  Amazing Space er et fantastisk univers af  første klasses produktserie med aktive & økologiske ekstrakter.  Et Hightech organisk sundhedsconcept bestående af multi-plejende produkter til ansigt & krop samt kosttilskud. Intelligent hudpleje med cosmeceutisk & nutriceutisk effekt - udviklet i et og samme produkt til både indvortes & udvortes brug som kan give ekstraordinære resultater. Alt er skabt  100% synergi mellem biologiske, naturlige, rene og økologiske planteekstrakter kombineret med ny teknologisk forskning på højeste plan. Optimale resultater er i ligevægt med etik og renhed. Alle produkter er frie for parabener, petrolatum, syntetisk parfume og farvestoffer.  Produkterne er ikke testede på dyr. Design og emballage er æstetisk, hygiejnisk samt etisk korrekt. Duftene er stærkt sansestimulerende fra naturens egne skattekamre.  Hightech Organic Amazing Space er et total koncept af skønhedsplejende produkter bestående af naturlige, biologiske og økologiske ekstrakter fra planteriget. Ingredienserne er alle kræsent udvalgt og kvalitetskontrolleret. Nyteknologiske, naturlige, biologiske samt økologiske ingredienser danner grundlag for de unikke produkter. Eco. Certified ingredients  De Eco-certificerede ingredienser er særligt udvalgte og produkterne efterlever standarden for økologisk kosmetik*, idet hvert produkt består af minimun 95% biologiske og naturlige planteekstrakter,  og med specielle økologiske certificerede ingredienser,  varierende med et indhold på 10-100% af det færdige produkt (vand er undtaget herfra).  * Naturlig biologisk oprindelse og biologiske plantebaserede ingredienser   (minimum 95 %)* Økologisk dyrkede ingredienser (varierende med et indhold på 10-100%)* Ingen parabener  * Ingen petrolatum (mineralolie) * Ingen syntetiske farvestoffer * Ingen syntetisk alkohol * Ingen syntetisk parfume * Ingen nano-partikler* Ikke testet på dyr   Amazing Space konceptet bygger på fairtrade, og er udviklet med stor respekt for den natur vi alle her på kloden bør beskytte og værne om.
 • Algan
  Algan er et dansk firma, der fremstiller bæredygtige varer og arbejder ud fra et fairtrade samarbejde med tyrkiske vævere. Alle vores varer er producerede af lokalt dyrket bomuld, på manuelle trævæve, Tråden er indfarvet med naturfarver. Nogle af vores kollektioner er vævet udelukkende af resttråd fra større produktioner. Vi bruger ingen unødvendig emballage og vores varer er kvalitets produkter, der kan tåle at blive bruget i årevis.
 • By Nord
  By Nord er dansk design virksomhed som siden år 2008 har designet interiør til boligen. By Nord får stor inspirationfra det nordiske lys og naturen. Essensen af deres design er at skabe smukke og funktionelle produkter, der fremstår helt enkle og med et råt udtryk Alt  produceres i organiske materialer, under hensyntagen til den natur vi er omgivet af. Sortimentet rummer bla.sengetøj med dyreprint, puder, plaider, tilbehør og accessories. Her er alt fremstillet i de lækreste materialer med flotte detaljer.  Kontakt os altid gerne vedrørende forespørgsler, information eller andet!
 • Co´couture
  Co’couture er et nyt dansk designbrand grundlagt i 2015. Vi arbejder hårdt på at levere lækkert tøj i et updated look til vores kunder – tøj med et mix af vovede detaljer og fine kvaliteter til alle piger, der vil følge moden og samtidig fastholde et unikt udtryk. Som vores navn fortæller er vi ’Parisiennes’ i hjertet. Det tror vi, de fleste piger er. Derfor blander vores kollektioner nordisk enkelhed med et sensuelt strejf af French chic. Resultatet er perfekte silhuetter med øje for detaljen og en umiskendelig dosis kant. Når du bærer co’couture, kan du nyde friheden til at udtrykke din personlige power gennem feminin mode med iøjnefaldende effekter og materialer i høj kvalitet. Og så giver co’couture dig ubesværet elegance til en overkommelig pris.   WITH LOVE AND JOY “In order to be irreplaceable one must be unique”– Coco Chanel
 • Couture de Luxe
  Designer Mette Dahl Couture de Luxe’s Mette Dahl designer og fremstiller luksus produkter i strik, skind og pels til kvinder, der forventer et højt kvalitetsniveau. Stilen hos Couture de Luxe er klassisk og feminin med fokus på detaljer, der skiller sig ud. Couture de Luxe fusionerer godt håndværk og design til ekstraordinær håndlavet luksusprodukter. Mette grundlagde Couture de Luxe i år 2012 og har arbejdet med strikdesign i 28 år. Produkterne i Couture de Luxe er ikke sæson-betonet, men skal kunne bruges på tværs af sæsonerne år efter år. Mette sætter en ære i, at hver beklædningsgenstand er så omhyggeligt skræddersyet og fremstillet som overhovedet muligt, dvs. at alt strik er “fully fashion” fremstillet på hånd-drevne maskiner, og strikken er syet sammen i hånden. Hvert produkt bliver fremstillet i én kollektionsprøve og bliver kun produceret i de mængder, der er bestillinger på. På den måde mindskes ressource-spildet. Mette vælger nøje alle materialer ud, som bruges til hendes designs, såsom uld i forskellige varianter og sammen-sætninger samt silke, skind og pels. Ofte forsøger hun at fremskaffe materialerne lokalt, f.eks. mink og ræve-skind fra nordjyske farme, såvidt det er muligt.
 • Color & Co
  Flotte og enkele rullegardiner i forskellige varianter. Rullegardinerne er indelt i fire soldæmpnings kategorier. 25%, 50%, 75% og 100%. Dette er betegnelser for hvor meget sollys, de lukker ude.  En fantastisk flot kvalitet. Alle rullegardiner lever op til EUs børnesikkerhedsdirektiv EN 13120. Formålet med standarden er at minimere risikoen for at børn kommer alvorligt til skade i snoren. Color & Co går ind for en bæredygtig verden, så deres gardiner er lavet af bambus, som er et bæredygtigt materiale. Hos Living Trend Trend og Livsstil hjælper vi altid gerne med at vejlede med opsætning, mål mm.Kig forbi vores fysiske butik og de de flotte rullegardiner i Bambus.
 • Day Home
  DAY HOME Marianne Brandi er grundlægger og designer af DAY Home, der blev etableret i 2005. Interiør og mode er Mariannes kreative udløb, hun har altid haft en passion for tekstiler og har en samling af vintage og antikke stoffer fra Mellemøsten og Fjernøsten. Disse stoffer er ofte inspirationskilder til trykker og kunstværker, der ses i samlingerne.Allerede før hun fandt vej til at designe DAY Home kollektionen, var hun involveret i DAY Birger et Mikkelsen gennem salg og ved at have sin egen butik kaldet BRANDI. Som designchef for DAY Home og DAY Birger et Mikkelsen Klar til brug, Mariannes unikke følelse af æstetiske karakteriserer DAYs designsyn gennem både indretning og mode. DAY Home fokuserer på ægthed, kvalitet og håndværk med 3 årlige samlinger; Forår / sommer, efterår / vinter og jul   Inspiration Marianne Brandi er den kreative ånd og designchef bag indretningen DAY Birger et Mikkelsen Home.  Stilen er præget af afdæmpet skandinavisk enkelhed kombineret med maksimalistiske etniske detaljer. 
 • Design by Us
  DESIGN BY US   Design by Us er et designstudie, der har specialiseret sig i designløsninger og komplette interiørkoncepter. Gennem deres fantasifulde og lidt utraditionele tilgang til interiørkoncepter, lamper og møbler, har de formået at skabe deres helt eget designsprog og udtryk,  som bryder med traditionelt skandinavisk design. Design by Us er et helt univers af møbler, borde, stole og belysning.  Hos Living Trend og Livsstil er vi stolte af, at kunne tilbyde vores kunder muligheden for, at se og mærke Design by Us`s fantastiske møbelserie og flere af de smukke lamper.
 • Frama
  Inden for de forskellige samlinger af: Permanent, Studio, St. Pauls og den seneste Study Collection - Frama Studio opererer i forskellige kreative felter og retninger fra Møbler, Lys, Apotek, Bøger, Tøj og Køkkener. De har alle til fælles, at de fokuserer på naturlige materialer, enkel geometri og en generel forståelse af permanentitet. Stykkerne i samlingerne signalerer et tilbagevenden til det grundlæggende, hvor designudseendet sigter mod at være ærlig og forenklet. Arbejder inden for designarketyper, repræsenterer Frama en grafisk og ligefrem æstetisk tilgang til design.Udover at tilbyde sortimentet af de forskellige samlinger tilbyder Frama-praksis komplette Interior Management og udvikler stedspecifikke designløsninger og kuraterer en overordnet scenografi i tæt samarbejde med arkitekter og brugere, fra startidéen til den endelige materialisering. Frama hovedkvarter og Studio Store ligger i det centrale København inden for det historiske og beskyttede kvarter Nyboder. Tidligere hjem for St. Pauls Apotek etableret i 1878. Synergien mellem rumets fortid og nutid er et direkte link til, hvordan Frama definerer deres hovedinteresse inden for kreativområdet som en dialog mellem to modsatte poler; klassisk og moderne tilgang - mellem digital og analog produktion St. Pauls Apothecary Collection er håndlavet i København og fyldt på brune italiensk glas flasker. Labels på flaskerne er helt minimalistiske Den milde håndsæbe og lotion er udviklet med en frisk duft og blødgørende olier. Sæbe og creme med dufte af sandeltræ, cedertræ og ikke mindst ylang ylang - en duft som bare er helt fantastisk Hele St. Pauls Apothecary Collection er designet og fremstillet i Danmark. Frama Made in Danmark er blevet et kvalitets mærke, som er eftertragtet i hele verden. 
 • House Doctor
  House Doctor tilbyder møbler og boligtilbehør. House Doctor er historien om tre søskende og deres passion for boligindretning. Historien begyndte i Midtjylland med en lille brugskunstbutik, der hurtigt udviklede sig til en omfattende engrosvirksomhed. De tre "hus-doktorer", Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen, grundlagde i 1999 House Doctor, hvor deres kreativitet og sans for boligtrends blev omsat til en lang række kvalitetsprodukter. House Doctor lancerer årligt to kollektioner: Everyday og Moments. Everyday lanceres i januar og indeholder både velkendte og nye varer, mens Moments–kollektionen, der lanceres i august, hovedsagelig består af nyheder og højtidens tilbehør. Hos Living Trend og Livsstil har vi har vi udvalgte produkter fra House Doctor. Kontakt os altid gerne vedrørende forespørgsler, information eller andet! 
 • Ib Laursen
  Velkommen hos Ib Laursen Ib Laursen designer brugskunst, der matcher den nordiske indretning. Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde. Ib Laursen ApS blev i 1971 grundlagt af Ib Laursen som en detailbutik, men har siden udviklet sig til at være en af Skandinaviens største engrosleverandører af brugskunst. De 9.000 m² kontor, showroom og lagerbygninger, som virksomheden i dag råder over, ligger smukt i udkanten af Danmarks ældste by, Ribe. I 2007 overtog Peter Laursen aktiemajoriteten efter et længe planlagt generationsskifte og blev ved samme lejlighed adm. direktør efter sin far, Ib Laursen. Målsætningen er fortsat at være i konstant udvikling og lægge sig solidt i førerpositionen med hensyn til design, kvalitet og service.
 • Just Right
  Just Right er en dansk design virksimhed som bla. har relanceret Nagelstagerne designet af den tyske arkitekt Fritz Nagel i 60´ erne under navnet STOFF.
 • Jura Coffeesystem
   JURA er i dag det største og mest eftertragtede brand på markedet inden for fuldautomatiske espressomaskiner. Ligesom JURA selv, beskæftiger vi os ikke med andet end deres fuldautomatiske espressomaskiner, og igennem vores mangeårige samarbejde med JURA i Schweiz, har vi opbygget en viden, som vi stiller til vores kunders rådighed. JURA har i dag over 20 forskellige maskiner på det danske marked. Med det brede udvalg af maskiner til privat- og erhvervsbrug kan vi altid tilbyde netop den espressomaskine, der passer bedst til den enkeltes behov.
 • Lahema
  Lahema, Marmorkunst med produktion i Skive / Danmark.
 • Lindebjerg Design
  OM OS”Jeg har altid syntes, der var noget fascinerende ved møbler. Selvom de tjener et praktisk formål som fx at opbevare noget, er de meget mere end det. De kan påvirke stemningen i et rum alene i kraft af den måde, de ser ud på. Som om de har deres egen personlighed. De møbler, vi laver, har stramme, rene linjer og et enkelt udtryk. De udtrykker en stoflighed og en varme, som er meget typisk her i Norden. Ikke blot når man rører ved dem, men også når man kigger på dem. Der er nok derfor, mange betegner designstilen som nordisk. Det er en arv, vi har det godt med. I det hele taget nyder vi at kigge tilbage og trække på gamle håndværkstraditioner. Det kan blandt andet ses i vores valg af naturlige materialer som fyrretræ og egetræ, og den måde, vi arbejder med dem på. Samtidig er vores møbler tidsløse. De er ikke bygget til at holde et par år, eller indtil næste modelune rammer landet. De er bygget til at holde gennem generationer, så de engang kan give for eksempel min egen datter samme glæde, som de har givet mig.” Mona Henriksen
 • Louise Roe
  Louise Roe startede sit interiør og design brand i år 2010. Louise Roe er kvalificeret modedesigner og har arbejdet  med stor interesse og engagement indenfor boligindretning og interiør i mange år. At genoplive dansk interiør design og tilføje et arkitektonisk præg, ved at bruge grafiske linjer som en ramme for inspiration. At nytænke indretning som et koncept hvor enkelhed, rene linjer og samtidig at have et krav til høj kvalitet, æstetisk og hvor funktionalitet er et must. Hos Living Trend & Livsstil har vi et bredt udvalg fra Louise Roe.  
 • Little Luxury Home
  Little Luxury Home er et eksklusivt møbel og interiør brand med polstrede møbler i topklasse. Kig forbi vores forretning i Aalborg og lad dig inspirere. 
 • Made a Mano
  Made a Mano lavastensbrætter er funktionelt keramisk design til hjemmet. Hvert enkelt bræt er et unikum, dekoreret i hånden med de smukkeste mønstre og farver. Den eksklusive natursten er udhugget direkte af vulkanen Etna. Mineraler og metaller i lavastenen fusionerer med glasuren under mange dages brænding og resultatet er helt specielt. Brættets overflade er modstansdygtig, hårdfør og tåler fra minus 60 grader og op til temperaturen i en pejs. Anvendelsesmulighederne er derfor mange: spisebordets midte, servering af varmt og koldt, på badeværelset, som underlag til yndlingsting. Made a Mano lavastensbrætter er raffinerede, rå og lavet til at holde evigt - de bliver kun smukkere med tiden
 • Malling Living
  MALLING LIVING er et dansk designbrand med base nær Aarhus. En dybfølt kærlighed til tidsløst design ogholdbare materialer var grundstenene i etableringen af MALLING LIVING i 2013.Hos MALLING LIVING finder vi inspiration i grafiske linier, klassisk design og nordisk-inspireret interiør. Vi bestræber os på at skabe møbler og boligtilbehør i højeste kvalitet, der ubesværet passer ind i ethvert hjem og indretningsstil. Vores ønske er, at hvert produkt skal have mange anvendelsesmuligheder og at de skal kunne tåle at blive brugt igen og igen – et ønske, der udspringer af MALLING LIVINGs rødder i restaurationsbranchen,hvor brugen af holdbare materialer er altafgørende.  Designeren bag MALLING LIVING, Rikke Malling Bag MALLING LIVING står ejer og designer Rikke Malling, der har en baggrund som restaurantejer og er uddannet sommelier. I 2005 åbnede hun og hendes mand, Thorsten Schmidt, gourmet-rastauranten Malling & Schmidt, som de drev i et årti. I 2007 udvidede de og åbnende endnu en restaurant, Nordisk Spisehus. Rikke Malling kommer fra en arkitekt-familie, og har derfor altid haft en særlig forkærlig for indretning og design. I forbindelse med åbningen af deres to restauranter, har hun derfor også selv stylet, designet og produceret det meste af interiøret i restauranterne  - navnlig for at sikre, at det overordnede udtryk og æstetik levede op til hendes ønsker. Det var denne passion, der i 2013 ledte til etableringen af MALLING LIVING.
 • Nocturnals
  Navnet er Nocturnals. Et møbelunivers i den luksuseriøs særklasse.   Delikat, luksus, bolig, indretning, hygge, hotel, glamour, dansk design, danskproduceret, Hign End  beskriver vores nye møbelunivers fra Nocturnals.  A new dark toned & luxury universe Nocturnals is the name of the new highend and unique furniture & interior brand in Denmark.The universe is very exclusive with it`s lovely dark tones and it`s highend quality of every designed detail. Nocturnals is a luxury sub brand to the Danish company: The Organic Sheep. All furniture can be customized in the large selection of textiles and colors. The design has it`s own expression which is a bit untraditional and therefore we find Nocturnals as a perfect match to the unique and personal home. Nocturnals offers sustainable carpeting, cushions, aroma therapy with it`s own signature fragrances, exclusive iron tables, candleholders, vases and furniture with a hyper modern and nostalgic expression at the same time. Nocturnals is not just a brand – it is a highend luxury universe at first class.  Nocturnals er navnet på det nye unika Highend møbel & interiør brand i Danmark. Universet er yderst eksklusivt med de smukke mørke toner og den høje kvalitet, som er gennemgående i enhver detalje i designet. Nocturnals er et luksuseriøst subbrand til det danske firma: The Organic Sheep. Alle møbler kan skræddersyes ud fra det store udvalg af både tekstiler og farver. Brandet har sit eget personlige formsprog hvilket, er en anelse utraditionelt og derfor er Nocturnals det perfekte match til det unikke og personlige hjem. Nocturnals byder på bæredygtige gulvtæpper, puder, aroma terapi med brandets egne signaturdufte, eksklusive jern & træborde, lysestager, vaser og tekstilmøbler med et hyper moderne og nostalgisk udtryk på samme tid. Nocturnals er ikke blot et brand – Det er et highend luksus univers i særklasse!
 • Made By Mama
  HISTORIEVores eventyr begyndte i 2012, da vi greb chancen og skiftede et hektisk liv i Danmark ud med en fredfyldt bjergskråning i det smukke Toscana. Her mødte vi et italiensk ægtepar, som delte vores passion for mad og gastronomi.Med udgangspunkt i den interesse realiserede vi et hobbyprojekt, som senere blev til Made By Mama.I dag er det Anna, der står bag virksomheden med hjælp fra Morten og et solidt netværk.Made by Mama handler om kærlighed og passion, kvalitet og originalitet, om respekt og håndværk. Og om at realisere sine drømme.BRANDET DER STÅR EN MAMA BAG DET HELEBrandet Made by Mama er en hyldest til det bedste fra Italien og symboliserer dét, der er kernen i vores forretning: At der står en person bag det hele, i dette tilfælde en Mama.Hvert enkelt produkt er udvalgt i løbet af de sidste 5 år med fokus på kompromisløs kvalitet og Italiensk passion.Det er vores mission at bringe den kvalitet og passion direkte til vores kunders hjem. PRODUKTERVi sælger udelukkende produkter, vi selv har produceret. Eller som er fremstillet af producenter, vi kender og kan stå inde for - og som har samme passion for råvarerne som os.Bag hvert eneste produkt står mennesker, der brænder for deres håndværk. Lige fra Marco som laver skærebrætter til vores små producenter af parmesanost og balsamico. For hvert produkt, du finder hos Made By Mama, er der en unik historie bag. Vi kender de mennesker, der har slynget honningen, høstet de gode oliven, vendt ostene og flettet kurvene. Af samme grund fås de fleste varer kun i begrænsede mængder: Har vi ikke mere olivenolie, ja, så er der ikke mere før næste år.
 • Muubs
  Muubs har et bredt udvalg af møbler- og interiør. De har specialiseret sig i at producere og designe møbler og interiør i udelukkende rå og i genbrugs materialer. Muubs produkterne har alle et råt og unikt  look, hvilket passer ind i de fleste boligindretninger som kontrast til det minimalistiske og organiske interiør. Hos Living Trend & Livsstil har vi udstillet flere favoritter fra Muubs. KATALOG EFTERÅR / VINTER  2018     
 • MyBolig
  Med en forkærlighed og stor inspiration fra den engelske tapet og tekstildesigner William Morris, har Pia Nielsen taget udgangspunkt i hans design som er fra 1800 tallet med sin egen eksklusive pudekollektion i "FED" lækker velour til fornuftige priser.
 • Plissé Copenhagen
  Plissé Copoenhagen er stiftet i 2014 og ejet at Tina Fohlmann. Inden hun begyndte at designe smykker, arbejdede Tina i mange årsom indkøber i modebrancen. Herfra har hun en sikke fornemmelse for, hvilke trends der rør sig, og hun ved, hvor vigtige størrelser, kvalitet og personlighed er. Størrelser der karakteriserer Plissé Copenhagens kollektion, der udfordrer det typiske rene, enkle skandinaviske look med et strejf af skævhed og humor. Hos Living Trend & Livsstil har vi håndplukket et lækkert udvalg af de smukke smykker.
 • Normann Copenhagen
  Normann Copenhagen blev etableret i år 1999 af Jan Andersen og Poul Madsen, begge dygtige designere. Normann Copenhagen samarbejder med andre designere i den store verden og er med til at indføre spændende designprodukter. Især valg af farver af produkter har ændret sig ind i et nyt farveskema der ofte er inspireret af trends der også findes i modeverdenen.
 • Nomess Copenhagen
  Nomess Copenhagen har lækre design kvalitetsprodukter til opbevaring. 
 • Nordal
  DK`s bedste pris - Vi matcher prisen på alle vitrineskabe! Nordal er et familieejet dansk firma hvor ægteparret Annie og Ingolf Nordal stiftede firmaet. Det hele begyndte med Ingolf, der importerede og solgte smukke, gamle møbler fra Indien. Mange mennesker delte hans glæde ved autentiske og farverige møbler, og med tiden har Nordal startet deres egne interiørprodukter op i samarbejde med en række talentfulde designere. Det har vist sig at være så stor en succes at virksomheden i dag beskæftiger over 30 medarbejdere og forhandler deres produkter over hele Europa og i USA. Du kan finde dine flotte og lækre møbler fra Nordal lige her hos Living Trend & Livsstil. Endelig ring for spørgsmål 98109200    
 • Ox Denmarq
  OX Denmarq er et dansk kvalitets Brand Møbler fremstillet af OX Denmarq er primært  produceret  i læder kombineret med stål, messing eller træ. Nu er der yderligere tilføjet materialer som marmor, messing og kobber. Hos Living Trend & Livsstil har vi udvalgte favoritmøbler i vores fysiske butik fra OX Denmarq. Ox Denmarq er dansk møbelbrand med kvaliteter i topklasse til fornuftige priser.Designet i Danmark og produceret i Danmark og Spanien. Vi står altid til rådighed og klar til at hjælpe og vejlede! Kontakt os gerne ved spørgsmål eller forespørgsler.
 • Organic Sheep
  Organic Sheep er en mindre dansk virksomhed ejet ef en islandsk kvinde, som fra sit hjemland importerer de lækreste økologiske islandske lammeskind. Det islandske får er en særlig robust race som er født og lever frit i den barske islandske natur - det er årsagen til den flotte karakter skindene har.The Organic Sheep laver lækre skind i både langhårede og korthårede udgaver. Det ser helt fantastisk, råt og nordisk ud, hvis du beklæder dine spisebordsstole med et langhåret skind. Hos Living Trend og livsstil har vi valgt den helt naturlige grå skind hvor skindene har den oprindelige naturlige farve. Hvert skind er unikt, for ikke to får er ens.
 • Oi Soi Oi
  Oi Soi Oi er et dansk firma, der designer og producerer brugskunst og møbler.  Navnet Oi Soi Oi er vietnamesisk og betyder ”hold da op!” I vores design søger vi at kombinere det bedste fra 2 verdener. Det enkle rene skandinaviske og det eksotiske farverige asiatiske, hvilket vi mener, giver et personligt og interessant udtryk. Firmaet er stiftet i 2007 af Britt Goodall og Christina Thorbøll. Britt bor i Vietnam, hvor hun og hendes team er ansvarlige for design og produktion. Med lokal tilstedeværelse kan Oi Soi Oi sikre kvalitet og ordentlige produktionsforhold. Grundlæggende for Oi Soi Oi er anstændighed i relation til de mennesker, vi samarbejder med. Det være sig i forhold til vores kunder, men i lige så høj grad til de mennesker, der producerer Oi Soi Oi’s produkter. Som oftest er det familieejede værksteder i landsbyer omkring Hanoi, der producerer for Oi Soi Oi. Stolte håndværksmæssige traditioner og mange timers nænsomt arbejde, danner basis for ethvert af Oi Soi Oi’s produkter. Oi Soi Oi – Made by hand, handle with care
 • Please wait to be seated
  Please wait to be seated  Please wait to be seated har mange års passion for arkitektur former og godt design. Please wait to be seated er agent/distributører af sublime mærker, kunstnere, designere og producenter fra hele verden. Please wait to be seated´s  møbler er af godt håndværk, gode kvalitets baredygtige materialer i form af det gode design. Vi er utroligt begejstrede for den berømte tyske arkitekt Egon Eiermann og hans klassiske møbler: Eiermann1 bord og de elegante SE68 spisestole. 
 • Raun
  Raun er sofaspecialister og har siden 1997 designet klassiske og sofistikerede sofaer med høj komfort og i gennemført kvalitet. Alle raun sofaer er håndbygget efter gamle håndværksmæssige traditioner og dyder. Raun benytter kun de absolut bedste materialer i en kvalitet, som gør det muligt at yde enestående produktgarantier. Family og Retreat sofaen er populær. Hos Living Trend & Livsstil har vi adskellige Raun møbler udstillet og alle stof og læderprøver kan ses i vores fysiske butik. Vi står atld klar til at hjælpe dig med personlig betjening og hjælper gerne med at indrette for dig. Find vores butik på Hobrovej 461, 9200 Aalborg SV Kontakt os germe på Tlf. 98109200
 • Reflection Copenhagen
  AF HUGAU · LARSSON OPSKÆRING AF DIAMOND Refleksioner København, en samling af håndlavede dekorative mirrorsand Crystal stykker, fint afbalancerede at udfordre de traditionelle stilarter og former af nutidens hjem ved at tilføje nye dimensioner og muligheder for indretning. Julie Hugau og Andrea Larsson, inspireret af det grafiske udtryk i Art Deco, de store kontraster af 1980'erne og mulighed for at udforske de sarte materialer, spejlene er lavet af kombineret deres visioner og starten på Refleksioner var en kendsgerning. Samlingen opsummerer deres perspektiver på, hvordan at give nye udtryk gennem styrke og form er spejlene designet med en stærk visuel struktur til at skabe en kontrast af lys og refleksioner gennem ikke-traditionelle spejlbilleder. Et koncept bygget på Julies flair for design og produktion, Andrea øje for interiør og farver sammen med deres fælles vision om at skabe et produkt, der forener kunst og indretning. Husk, alt i dit liv er en afspejling af et valg du har foretaget. Hvis du ønsker et andet resultat, gøre en anden valg Velkommen til en verden af Reflections.
 • Snowdrop Copenhagen
  Snowdrop Copenhagen Vintage Interiør. Blot til info. Tjek altid farve blot ved at åbne posen lidt i toppen. Tæpper som har været brudt af orginal emballage tages ikke retur.
 • Sirocco Living
  Sirocco Living er vores leverandør af de smukke Salt Hurricans. Saltlamperne er designet af Iza fra Siwa Oasen i Sahara ørkenen. Saltet kommer fra de store saltsøer i oasen og bliver hentet op af de lokale, der efterfølgende bearbejder de store saltblokke.I saltet ses mørke linier, der er mærker efter store sandstorme i Siwa. Sandet lander i søen og lægger sig som en del af saltblokken - dermed skabes de mørke linier. Fantastisk smukke og dekorative og med en en særlig historie.
 • Tine K Home
  Hos Living Trend & Livsstil elsker vi  Tine K Home stilen, som i den grad er baseret på Tine K’s passion for smukke ting, søde minder, kulturer og gode historier. Kollektionen består af interiør, tekstiler, møbler og tøj ud fra egne designs samt unikke fund på diverse udlandsrejser i bl.a. Vietnam, Marokko og Indien. Med en forkærlighed for ’kolde’ farver kombineres den skandinaviske enkelthed med håndlavede produkter og charmerende objekter fra forskellige kulturer som tilsammen danner en hyggelig og varm atmosfære. Hos Living Trend & Livsstil har vi et bredt udvalg af smukke ting fra Tine K Home. Tine K Home stilen holder år efter år. Kontakt os altid gerne vedrørende forespørgsler, information eller andet! Du kan bestille alle varer fra katalog hos os og vi sender naturligvis gerne. OBS! Vær opmærksom på at alle bambusmøbler fra Tine K Home ikke kan holde til at stå ude hele året rundt. Møblerne skal tages ind om vinteren. I meget regnfulde perioder anbefaler vi at man tager møblerne ind.  se nyt katalog her 
 • Zanz
  Zanz får stor inspiration fra det dejlige lyse Skagen, som på spidsen af Jylland rejser sig mod det mægtige hav og den barske uspolerede natur. Ligesom Skagen kan produkter fra Zanz modstå tidens tand og det tidsløse design gør at møblerne kan blive stående i hjemmet år efter år. Alle møbler og gardiner fra Zanz bliver produceret i lande indenfor EU. Zanz har sikret sig , at der ikke bliver brugt børn til arbejde i produktionen og alle fabrikker er underlagt EU´s strenge men gode miljøregler. Hos Living Trend & Livsstil har vi alle møbler i vores fysiske butik, dog kan der af og til være udskiftning i udstillingen. Hos Living Trend og Livsstil er vi meget begejstrede for de fine detaljer møblerne har - her er der virkelig tale om godt snedkerarbejde. Vitrineskabe, konsolborde, slagbænke og borde  fra Zanz  kan opleves hos Living Trend & Livsstil. VORES PRISER ER INKL. LEVERING TIL ØNSKET ADRESSE I DK - BROFASTE ØER!
 • Walther & Co
   Walther & Co designer og producerer interiør og juleartikler i særklasse. Birgitte får hendes inspiration fra rejser til Indien, Marocco og Tyrkiet
 • Living
  Living