Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Danske Brands

Der er ingen varer

Underkategorier

 • Co´couture
  Co’couture er et nyt dansk designbrand grundlagt i 2015. Vi arbejder hårdt på at levere lækkert tøj i et updated look til vores kunder – tøj med et mix af vovede detaljer og fine kvaliteter til alle piger, der vil følge moden og samtidig fastholde et unikt udtryk. Som vores navn fortæller er vi ’Parisiennes’ i hjertet. Det tror vi, de fleste piger er. Derfor blander vores kollektioner nordisk enkelhed med et sensuelt strejf af French chic. Resultatet er perfekte silhuetter med øje for detaljen og en umiskendelig dosis kant. Når du bærer co’couture, kan du nyde friheden til at udtrykke din personlige power gennem feminin mode med iøjnefaldende effekter og materialer i høj kvalitet. Og så giver co’couture dig ubesværet elegance til en overkommelig pris.   WITH LOVE AND JOY “In order to be irreplaceable one must be unique”– Coco Chanel
 • Color & Co
  Flotte og enkele rullegardiner i forskellige varianter. Rullegardinerne er indelt i fire soldæmpnings kategorier. 25%, 50%, 75% og 100%. Dette er betegnelser for hvor meget sollys, de lukker ude.  En fantastisk flot kvalitet. Alle rullegardiner lever op til EUs børnesikkerhedsdirektiv EN 13120. Formålet med standarden er at minimere risikoen for at børn kommer alvorligt til skade i snoren. Color & Co går ind for en bæredygtig verden, så deres gardiner er lavet af bambus, som er et bæredygtigt materiale. Hos Living Trend Trend og Livsstil hjælper vi altid gerne med at vejlede med opsætning, mål mm.Kig forbi vores fysiske butik og de de flotte rullegardiner i Bambus.
 • Design by Us
  DESIGN BY US   Design by Us er et designstudie, der har specialiseret sig i designløsninger og komplette interiørkoncepter. Gennem deres fantasifulde og lidt utraditionele tilgang til interiørkoncepter, lamper og møbler, har de formået at skabe deres helt eget designsprog og udtryk,  som bryder med traditionelt skandinavisk design. Design by Us er et helt univers af møbler, borde, stole og belysning.  Hos Living Trend og Livsstil er vi stolte af, at kunne tilbyde vores kunder muligheden for, at se og mærke Design by Us`s fantastiske møbelserie og flere af de smukke lamper.
 • Frama
  Inden for de forskellige samlinger af: Permanent, Studio, St. Pauls og den seneste Study Collection - Frama Studio opererer i forskellige kreative felter og retninger fra Møbler, Lys, Apotek, Bøger, Tøj og Køkkener. De har alle til fælles, at de fokuserer på naturlige materialer, enkel geometri og en generel forståelse af permanentitet. Stykkerne i samlingerne signalerer et tilbagevenden til det grundlæggende, hvor designudseendet sigter mod at være ærlig og forenklet. Arbejder inden for designarketyper, repræsenterer Frama en grafisk og ligefrem æstetisk tilgang til design.Udover at tilbyde sortimentet af de forskellige samlinger tilbyder Frama-praksis komplette Interior Management og udvikler stedspecifikke designløsninger og kuraterer en overordnet scenografi i tæt samarbejde med arkitekter og brugere, fra startidéen til den endelige materialisering. Frama hovedkvarter og Studio Store ligger i det centrale København inden for det historiske og beskyttede kvarter Nyboder. Tidligere hjem for St. Pauls Apotek etableret i 1878. Synergien mellem rumets fortid og nutid er et direkte link til, hvordan Frama definerer deres hovedinteresse inden for kreativområdet som en dialog mellem to modsatte poler; klassisk og moderne tilgang - mellem digital og analog produktion St. Pauls Apothecary Collection er håndlavet i København og fyldt på brune italiensk glas flasker. Labels på flaskerne er helt minimalistiske Den milde håndsæbe og lotion er udviklet med en frisk duft og blødgørende olier. Sæbe og creme med dufte af sandeltræ, cedertræ og ikke mindst ylang ylang - en duft som bare er helt fantastisk Hele St. Pauls Apothecary Collection er designet og fremstillet i Danmark. Frama Made in Danmark er blevet et kvalitets mærke, som er eftertragtet i hele verden. 
 • Fritz Hansen Accessories
    FRITZ HANSEN Fritz Hansen er et internationalt, eksklusivt designbrand, grundlagt i Danmark i 1872 med en mission om at skabe tidløst design. Fritz Hansens kollektion består af internationalt anerkendte møbelklassikere samt moderne møbler, belysning og boligtilbehør.Fritz Hansen har en lang tradition for at samarbejde med førende internationale designere og arkitekter, heriblandt mange store danske personligheder såsom Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Poul Kjærholm.Fritz Hansens klassiske kollektion består af en perlerække af møbelikoner som Arne Jacobsens loungestole Ægget™ og Svanen™ og hans berømte skalstol Serie 7™ samt Poul Kjærholms mesterværker, PK22™ loungestolen og PK80™ daybed. Alle er de designet i 1950erne og internationalt kendt som “Danish Modern”-møbler.I Fritz Hansens nutidige kollektion indgår nye møbler og boligtilbehør fra nogle af nutidens internationalt anerkendte designere så som Jaime Hayon, Piero Lissoni, Benjamin Hubert, Kasper Salto og Cecilie Manz.Fælles for begge kollektioner er visionen om at skabe møbler med et skulpturelt udtryk som udvisker linjen mellem design og kunst samt forener funktion og form, således at hvert møbel fremstår unikt. Danske Lightyears har været en del af Fritz Hansen siden 2015. Fritz Hansen Lighting udvikler og producerer lamper af høj kvalitet i tæt samarbejde med nogle af verdens førende designere og arkitekter. De moderne lamper forener tradition med innovation og fortsætter Fritz Hansens værdsatte metoder for udsøgt håndværk, kvalitet og tidløst design.Fritz Hansen er af den overbevisning, at et enkelt møbel kan forskønne et helt rum eller en bygning, samt påvirke de mennesker som bor, arbejder eller ganske enkelt opholder sig der. Målet er konstant at stræbe efter at designe smukke møbler uden at gå på kompromis med komfort. Ambitionen er at blive en nichevirksomhed i den absolutte globale elite inden for design, luksus og livsstil. 
 • House Doctor
  House Doctor tilbyder møbler og boligtilbehør. House Doctor er historien om tre søskende og deres passion for boligindretning. Historien begyndte i Midtjylland med en lille brugskunstbutik, der hurtigt udviklede sig til en omfattende engrosvirksomhed. De tre "hus-doktorer", Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen, grundlagde i 1999 House Doctor, hvor deres kreativitet og sans for boligtrends blev omsat til en lang række kvalitetsprodukter. House Doctor lancerer årligt to kollektioner: Everyday og Moments. Everyday lanceres i januar og indeholder både velkendte og nye varer, mens Moments–kollektionen, der lanceres i august, hovedsagelig består af nyheder og højtidens tilbehør. Hos Living Trend og Livsstil har vi har vi udvalgte produkter fra House Doctor. Kontakt os altid gerne vedrørende forespørgsler, information eller andet! 
 • Ib Laursen
  Velkommen hos Ib Laursen Ib Laursen designer brugskunst, der matcher den nordiske indretning. Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde. Ib Laursen ApS blev i 1971 grundlagt af Ib Laursen som en detailbutik, men har siden udviklet sig til at være en af Skandinaviens største engrosleverandører af brugskunst. De 9.000 m² kontor, showroom og lagerbygninger, som virksomheden i dag råder over, ligger smukt i udkanten af Danmarks ældste by, Ribe. I 2007 overtog Peter Laursen aktiemajoriteten efter et længe planlagt generationsskifte og blev ved samme lejlighed adm. direktør efter sin far, Ib Laursen. Målsætningen er fortsat at være i konstant udvikling og lægge sig solidt i førerpositionen med hensyn til design, kvalitet og service.
 • Just Right
  Just Right er en dansk design virksimhed som bla. har relanceret Nagelstagerne designet af den tyske arkitekt Fritz Nagel i 60´ erne under navnet STOFF.
 • Lindebjerg Design
     OM OS Jeg har altid syntes, der var noget fascinerende ved møbler. Selvom de tjener et praktisk formål som fx at opbevare noget, er de meget mere end det. De kan påvirke stemningen i et rum alene i kraft af den måde, de ser ud på. Som om de har deres egen personlighed. De møbler, vi laver, har stramme, rene linjer og et enkelt udtryk. De udtrykker en stoflighed og en varme, som er meget typisk her i Norden. Ikke blot når man rører ved dem, men også når man kigger på dem. Der er nok derfor, mange betegner designstilen som nordisk. Det er en arv, vi har det godt med. I det hele taget nyder vi at kigge tilbage og trække på gamle håndværkstraditioner. Det kan blandt andet ses i vores valg af naturlige materialer som fyrretræ og egetræ, og den måde, vi arbejder med dem på. Samtidig er vores møbler tidsløse. De er ikke bygget til at holde et par år, eller indtil næste modelune rammer landet. De er bygget til at holde gennem generationer, så de engang kan give for eksempel min egen datter samme glæde, som de har givet mig.” Mona Henriksen
 • Louise Roe
  Louise Roe er ensbetydende med luksuskvalitet! Vi elsker det stilrene designs, perfekte farvevalg og stilrene linjer. Hos Living Trend & Livsstil kan du opleve et lækkert håndplukket udvalg! Louise Roe startede sit interiør og design brand i år 2010. Louise Roe er kvalificeret modedesigner og har arbejdet  med stor interesse Den danske design-virksomhed LOUISE ROE COPENHAGEN skaber sofistikeret skandinavisk boliginteriør. Ordentlighed, rene materialer og gode råvarer, er en del af hemmeligheden bag de skulpturelle designs.og engagement indenfor boligindretning og interiør i mange år. At genoplive dansk interiør design og tilføje et arkitektonisk præg, ved at bruge grafiske linjer som en ramme for inspiration. At nytænke indretning som et koncept hvor enkelhed, rene linjer og samtidig at have et krav til høj kvalitet, æstetisk og hvor funktionalitet er et must. Hos Living Trend & Livsstil har vi et bredt udvalg fra Louise Roe.  
 • Made a Mano
  Made a Mano lavastensbrætter er funktionelt keramisk design til hjemmet. Hvert enkelt bræt er et unikum, dekoreret i hånden med de smukkeste mønstre og farver. Den eksklusive natursten er udhugget direkte af vulkanen Etna. Mineraler og metaller i lavastenen fusionerer med glasuren under mange dages brænding og resultatet er helt specielt. Brættets overflade er modstansdygtig, hårdfør og tåler fra minus 60 grader og op til temperaturen i en pejs. Anvendelsesmulighederne er derfor mange: spisebordets midte, servering af varmt og koldt, på badeværelset, som underlag til yndlingsting. Made a Mano lavastensbrætter er raffinerede, rå og lavet til at holde evigt - de bliver kun smukkere med tiden
 • Made By Mama
   HISTORIEVores eventyr begyndte i 2012, da vi greb chancen og skiftede et hektisk liv i Danmark ud med en fredfyldt bjergskråning i det smukke Toscana. Her mødte vi et italiensk ægtepar, som delte vores passion for mad og gastronomi.Med udgangspunkt i den interesse realiserede vi et hobbyprojekt, som senere blev til Made By Mama.I dag er det Anna, der står bag virksomheden med hjælp fra Morten og et solidt netværk.Made by Mama handler om kærlighed og passion, kvalitet og originalitet, om respekt og håndværk. Og om at realisere sine drømme.BRANDET DER STÅR EN MAMA BAG DET HELEBrandet Made by Mama er en hyldest til det bedste fra Italien og symboliserer dét, der er kernen i vores forretning: At der står en person bag det hele, i dette tilfælde en Mama.Hvert enkelt produkt er udvalgt i løbet af de sidste 5 år med fokus på kompromisløs kvalitet og Italiensk passion.Det er vores mission at bringe den kvalitet og passion direkte til vores kunders hjem. PRODUKTERVi sælger udelukkende produkter, vi selv har produceret. Eller som er fremstillet af producenter, vi kender og kan stå inde for - og som har samme passion for råvarerne som os.Bag hvert eneste produkt står mennesker, der brænder for deres håndværk. Lige fra Marco som laver skærebrætter til vores små producenter af parmesanost og balsamico. For hvert produkt, du finder hos Made By Mama, er der en unik historie bag. Vi kender de mennesker, der har slynget honningen, høstet de gode oliven, vendt ostene og flettet kurvene. Af samme grund fås de fleste varer kun i begrænsede mængder: Har vi ikke mere olivenolie, ja, så er der ikke mere før næste år.
 • Malling Living
  MALLING LIVING er et dansk designbrand med base nær Aarhus. En dybfølt kærlighed til tidsløst design ogholdbare materialer var grundstenene i etableringen af MALLING LIVING i 2013.Hos MALLING LIVING finder vi inspiration i grafiske linier, klassisk design og nordisk-inspireret interiør. Vi bestræber os på at skabe møbler og boligtilbehør i højeste kvalitet, der ubesværet passer ind i ethvert hjem og indretningsstil. Vores ønske er, at hvert produkt skal have mange anvendelsesmuligheder og at de skal kunne tåle at blive brugt igen og igen – et ønske, der udspringer af MALLING LIVINGs rødder i restaurationsbranchen,hvor brugen af holdbare materialer er altafgørende.  Designeren bag MALLING LIVING, Rikke Malling Bag MALLING LIVING står ejer og designer Rikke Malling, der har en baggrund som restaurantejer og er uddannet sommelier. I 2005 åbnede hun og hendes mand, Thorsten Schmidt, gourmet-rastauranten Malling & Schmidt, som de drev i et årti. I 2007 udvidede de og åbnende endnu en restaurant, Nordisk Spisehus. Rikke Malling kommer fra en arkitekt-familie, og har derfor altid haft en særlig forkærlig for indretning og design. I forbindelse med åbningen af deres to restauranter, har hun derfor også selv stylet, designet og produceret det meste af interiøret i restauranterne  - navnlig for at sikre, at det overordnede udtryk og æstetik levede op til hendes ønsker. Det var denne passion, der i 2013 ledte til etableringen af MALLING LIVING.
 • Muubs
  Muubs har et bredt udvalg af møbler- og interiør. De har specialiseret sig i at producere og designe møbler og interiør i udelukkende rå og i genbrugs materialer. HVEM ER MUUBS?MUUBS / Vi er interiørdesign innovation. Det er i vores DNA hele tiden at skubbe grænserne for innovation og skabe kant i interiør- og møbelbranchen. Vi vender principperne for masseproduktion på hovedet.   Vi skaber objekter til hjemmet, der omfavner håndværket og oser af autenticitet. Hvert produkt har sjæl, og hver sin historie. Fra skærebrætter med naturlige årer og håndlavede borde med charmerende, levende former og ufuldkommenheder til rustikke køkkenartikler i træ med naturlige knaster og uperfektheder.   Guidet og drevet af en instinktiv kærlighed til skønheden og den nordiske natur, tror vi på at bevare originalitet og skabe tidløse indretningsobjekter med høj funktionalitet.  Produkter der skaber kontraster, leger med vores fantasi, aldre yndefuldt og tilfører den manglende sjæl og råhed til vores hjem. Vi kalder det ‘beauty in imperfection’.  Bent & Dorthe Povlsen  Grundlægger og ejer af MUUBS   
 • Nocturnals
  Navnet er Nocturnals. Et møbelunivers i den luksuseriøs særklasse.   Delikat, luksus, bolig, indretning, hygge, hotel, glamour, dansk design, danskproduceret, Hign End  beskriver vores nye møbelunivers fra Nocturnals.  A new dark toned & luxury universe Nocturnals is the name of the new highend and unique furniture & interior brand in Denmark.The universe is very exclusive with it`s lovely dark tones and it`s highend quality of every designed detail. Nocturnals is a luxury sub brand to the Danish company: The Organic Sheep. All furniture can be customized in the large selection of textiles and colors. The design has it`s own expression which is a bit untraditional and therefore we find Nocturnals as a perfect match to the unique and personal home. Nocturnals offers sustainable carpeting, cushions, aroma therapy with it`s own signature fragrances, exclusive iron tables, candleholders, vases and furniture with a hyper modern and nostalgic expression at the same time. Nocturnals is not just a brand – it is a highend luxury universe at first class.  Nocturnals er navnet på det nye unika Highend møbel & interiør brand i Danmark. Universet er yderst eksklusivt med de smukke mørke toner og den høje kvalitet, som er gennemgående i enhver detalje i designet. Nocturnals er et luksuseriøst subbrand til det danske firma: The Organic Sheep. Alle møbler kan skræddersyes ud fra det store udvalg af både tekstiler og farver. Brandet har sit eget personlige formsprog hvilket, er en anelse utraditionelt og derfor er Nocturnals det perfekte match til det unikke og personlige hjem. Nocturnals byder på bæredygtige gulvtæpper, puder, aroma terapi med brandets egne signaturdufte, eksklusive jern & træborde, lysestager, vaser og tekstilmøbler med et hyper moderne og nostalgisk udtryk på samme tid. Nocturnals er ikke blot et brand – Det er et highend luksus univers i særklasse!
 • Nomess Copenhagen
  Nomess Copenhagen har lækre design kvalitetsprodukter til opbevaring. 
 • Nordal
  DK`s bedste pris - Vi matcher prisen på alle vitrineskabe! Nordal er et familieejet dansk firma hvor ægteparret Annie og Ingolf Nordal stiftede firmaet. Det hele begyndte med Ingolf, der importerede og solgte smukke, gamle møbler fra Indien. Mange mennesker delte hans glæde ved autentiske og farverige møbler, og med tiden har Nordal startet deres egne interiørprodukter op i samarbejde med en række talentfulde designere. Det har vist sig at være så stor en succes at virksomheden i dag beskæftiger over 30 medarbejdere og forhandler deres produkter over hele Europa og i USA. Du kan finde dine flotte og lækre møbler fra Nordal lige her hos Living Trend & Livsstil. Endelig ring for spørgsmål 98109200    
 • North By North
  North By North  Bæredygtig bambus – dansk design  - Det er NorthbyNorth     Vietnamesisk bambus Bambus er et slidstærkt materiale, der kan holde rigtig længe, hvis det har den rette kvalitet og behandles korrekt. Det er desuden et oplagt og miljørigtige materiale til brug i møbelproduktioner. Al vores bambus, hver eneste horisontale eller vertikale stok i møbelserien fra NorthbyNorth, kommer fra en bambusplantage, der ligger i forlængelse af den bambusfabrik i Vietnam, som producerer vores møbler. Fabrikken har lokale vietnamesere ansat og bruger udelukkende egne bambusstokke gennem hele produktionen. Det betyder bambus og håndværk af højeste kvalitet. Bæredygtig produktion Produktionen af dine bambusmøbler er 100 % organiske. Bæredygtig bambus betyder, at der ikke er brugt farlige stoffer i produktionen: Her er der hverken benyttet kemikalier, pesticider eller gødning.Bambusstokkene har desuden været gennem en trykpåvirkning, der sikrer, at levetiden forlænges og kvaliteten forhøjes. Dansk design Hele vores serie af bambusmøbler er skabt ud fra ønsket om at give dig et udvalg af udemøbler, der harmonerer med den skandinavisk stil. Derfor er hvert enkelt møbel 100 % dansk design.  Designerne bag vores produkter er Niels Hjorth, David Mintz og Karen Mintz.  Håndlavet kvalitet Alle møblerne er håndlavede af de lokale vietnamesere på bambusfabrikken. Hver enkelt stol og hver enkelt sofa er udført i en håndværksmæssig kvalitet, hvor der konstant har været fokus på detaljerne.   DET ER NORTHBYNORTH 
 • Ox Denmarq
  OX Denmarq er et dansk kvalitets Brand Møbler fremstillet af OX Denmarq er primært  produceret  i læder kombineret med stål, messing eller træ. Nu er der yderligere tilføjet materialer som marmor, messing og kobber. Hos Living Trend & Livsstil har vi udvalgte favoritmøbler i vores fysiske butik fra OX Denmarq. Ox Denmarq er dansk møbelbrand med kvaliteter i topklasse til fornuftige priser.Designet i Danmark og produceret i Danmark og Spanien. Vi står altid til rådighed og klar til at hjælpe og vejlede! Kontakt os gerne ved spørgsmål eller forespørgsler.
 • Oi Soi Oi
  Oi Soi Oi er et dansk firma, der designer og producerer brugskunst og møbler.  Navnet Oi Soi Oi er vietnamesisk og betyder ”hold da op!” I vores design søger vi at kombinere det bedste fra 2 verdener. Det enkle rene skandinaviske og det eksotiske farverige asiatiske, hvilket vi mener, giver et personligt og interessant udtryk. Firmaet er stiftet i 2007 af Britt Goodall og Christina Thorbøll. Britt bor i Vietnam, hvor hun og hendes team er ansvarlige for design og produktion. Med lokal tilstedeværelse kan Oi Soi Oi sikre kvalitet og ordentlige produktionsforhold. Grundlæggende for Oi Soi Oi er anstændighed i relation til de mennesker, vi samarbejder med. Det være sig i forhold til vores kunder, men i lige så høj grad til de mennesker, der producerer Oi Soi Oi’s produkter. Som oftest er det familieejede værksteder i landsbyer omkring Hanoi, der producerer for Oi Soi Oi. Stolte håndværksmæssige traditioner og mange timers nænsomt arbejde, danner basis for ethvert af Oi Soi Oi’s produkter. Oi Soi Oi – Made by hand, handle with care
 • Please wait to be seated
  Please wait to be seated  Please wait to be seated har mange års passion for arkitektur former og godt design. Please wait to be seated er agent/distributører af sublime mærker, kunstnere, designere og producenter fra hele verden. Please wait to be seated´s  møbler er af godt håndværk, gode kvalitets baredygtige materialer i form af det gode design. Vi er utroligt begejstrede for den berømte tyske arkitekt Egon Eiermann og hans klassiske møbler: Eiermann1 bord og de elegante SE68 spisestole. 
 • Sika Design
  Siden år 1950 har Sika-Design skabt smukke håndlavede have, manilla og rattan møbler med sublim komfort og kvalitet. Bæredygtighed til krav til design- og produktionsprocesser er et must. Sika Design er primært fremstillet til udendørs brug, men kan også med stor fordel bruges indendørs, da det stilrene skandinaviske design passer ind i mange hjem.
 • Plissé Copenhagen
  Plissé Copoenhagen er stiftet i 2014 og ejet at Tina Fohlmann. Inden hun begyndte at designe smykker, arbejdede Tina i mange årsom indkøber i modebrancen. Herfra har hun en sikke fornemmelse for, hvilke trends der rør sig, og hun ved, hvor vigtige størrelser, kvalitet og personlighed er. Størrelser der karakteriserer Plissé Copenhagens kollektion, der udfordrer det typiske rene, enkle skandinaviske look med et strejf af skævhed og humor. Hos Living Trend & Livsstil har vi håndplukket et lækkert udvalg af de smukke smykker.
 • Raun
  Raun er sofaspecialister og har siden 1997 designet klassiske og sofistikerede sofaer med høj komfort og i gennemført kvalitet. Alle raun sofaer er håndbygget efter gamle håndværksmæssige traditioner og dyder. Raun benytter kun de absolut bedste materialer i en kvalitet, som gør det muligt at yde enestående produktgarantier. Family og Retreat sofaen er populær. Hos Living Trend & Livsstil har vi adskellige Raun møbler udstillet og alle stof og læderprøver kan ses i vores fysiske butik. Vi står atld klar til at hjælpe dig med personlig betjening og hjælper gerne med at indrette for dig. Find vores butik på Hobrovej 461, 9200 Aalborg SV Kontakt os germe på Tlf. 98109200
 • Reflection Copenhagen
  AF HUGAU · LARSSON OPSKÆRING AF DIAMOND Refleksioner København, en samling af håndlavede dekorative mirrorsand Crystal stykker, fint afbalancerede at udfordre de traditionelle stilarter og former af nutidens hjem ved at tilføje nye dimensioner og muligheder for indretning. Julie Hugau og Andrea Larsson, inspireret af det grafiske udtryk i Art Deco, de store kontraster af 1980'erne og mulighed for at udforske de sarte materialer, spejlene er lavet af kombineret deres visioner og starten på Refleksioner var en kendsgerning. Samlingen opsummerer deres perspektiver på, hvordan at give nye udtryk gennem styrke og form er spejlene designet med en stærk visuel struktur til at skabe en kontrast af lys og refleksioner gennem ikke-traditionelle spejlbilleder. Et koncept bygget på Julies flair for design og produktion, Andrea øje for interiør og farver sammen med deres fælles vision om at skabe et produkt, der forener kunst og indretning. Husk, alt i dit liv er en afspejling af et valg du har foretaget. Hvis du ønsker et andet resultat, gøre en anden valg Velkommen til en verden af Reflections.
 • Snowdrop Copenhagen
  Snowdrop Copenhagen Vintage Interiør. Blot til info. Tjek altid farve blot ved at åbne posen lidt i toppen. Tæpper som har været brudt af orginal emballage tages ikke retur.
 • Tine K Home
  Hos Living Trend & Livsstil elsker vi  Tine K Home stilen, som i den grad er baseret på Tine K’s passion for smukke ting, søde minder, kulturer og gode historier. Kollektionen består af interiør, tekstiler, møbler og tøj ud fra egne designs samt unikke fund på diverse udlandsrejser i bl.a. Vietnam, Marokko og Indien. Med en forkærlighed for ’kolde’ farver kombineres den skandinaviske enkelthed med håndlavede produkter og charmerende objekter fra forskellige kulturer som tilsammen danner en hyggelig og varm atmosfære. Hos Living Trend & Livsstil har vi et bredt udvalg af smukke ting fra Tine K Home. Tine K Home stilen holder år efter år. Kontakt os altid gerne vedrørende forespørgsler, information eller andet! Du kan bestille alle varer fra katalog hos os og vi sender naturligvis gerne. OBS! Vær opmærksom på at alle bambusmøbler fra Tine K Home ikke kan holde til at stå ude hele året rundt. Møblerne skal tages ind om vinteren. I meget regnfulde perioder anbefaler vi at man tager møblerne ind.  SE NYT KATALOG
 • Zanz
  Zanz får stor inspiration fra det dejlige lyse Skagen, som på spidsen af Jylland rejser sig mod det mægtige hav og den barske uspolerede natur. Ligesom Skagen kan produkter fra Zanz modstå tidens tand og det tidsløse design gør at møblerne kan blive stående i hjemmet år efter år. Alle møbler og gardiner fra Zanz bliver produceret i lande indenfor EU. Zanz har sikret sig , at der ikke bliver brugt børn til arbejde i produktionen og alle fabrikker er underlagt EU´s strenge men gode miljøregler. Hos Living Trend & Livsstil har vi alle møbler i vores fysiske butik, dog kan der af og til være udskiftning i udstillingen. Hos Living Trend og Livsstil er vi meget begejstrede for de fine detaljer møblerne har - her er der virkelig tale om godt snedkerarbejde. Vitrineskabe, konsolborde, slagbænke og borde  fra Zanz  kan opleves hos Living Trend & Livsstil. VORES PRISER ER INKL. LEVERING TIL ØNSKET ADRESSE I DK - BROFASTE ØER!
 • Walther & Co
   Walther & Co designer og producerer interiør og juleartikler i særklasse. Birgitte får hendes inspiration fra rejser til Indien, Marocco og Tyrkiet
 • Living
  Living Trend & Livsstil  En stemning og følelse, der mærkes helt ud i fingerspidserne. Stilen er som udgangspunkt 'uncolourful', med en rå æstetik og sans for det unikke, det lyse/mørke univers, kvaliteten og detaljen i produktet. Fælles for produkterne er, at de alle er håndplukkede og lige akurat har det som gør, at de passer ind i hele vores univers.
 • Amazing Space
  Amazing Space er et fantastisk univers af  første klasses produktserie med aktive & økologiske ekstrakter. GRATIS GAVE MED ALLE ORDRER I OKTOBER / NOVEMBER Et Hightech organisk sundhedsconcept bestående af multi-plejende produkter til ansigt & krop samt kosttilskud. Intelligent hudpleje med cosmeceutisk & nutriceutisk effekt - udviklet i et og samme produkt til både indvortes & udvortes brug som kan give ekstraordinære resultater. Alt er skabt  100% synergi mellem biologiske, naturlige, rene og økologiske planteekstrakter kombineret med ny teknologisk forskning på højeste plan. Optimale resultater er i ligevægt med etik og renhed. Alle produkter er frie for parabener, petrolatum, syntetisk parfume og farvestoffer.  Produkterne er ikke testede på dyr. Design og emballage er æstetisk, hygiejnisk samt etisk korrekt. Duftene er stærkt sansestimulerende fra naturens egne skattekamre.  Hightech Organic Amazing Space er et total koncept af skønhedsplejende produkter bestående af naturlige, biologiske og økologiske ekstrakter fra planteriget. Ingredienserne er alle kræsent udvalgt og kvalitetskontrolleret. Nyteknologiske, naturlige, biologiske samt økologiske ingredienser danner grundlag for de unikke produkter. Eco. Certified ingredients  De Eco-certificerede ingredienser er særligt udvalgte og produkterne efterlever standarden for økologisk kosmetik*, idet hvert produkt består af minimun 95% biologiske og naturlige planteekstrakter,  og med specielle økologiske certificerede ingredienser,  varierende med et indhold på 10-100% af det færdige produkt (vand er undtaget herfra).  * Naturlig biologisk oprindelse og biologiske plantebaserede ingredienser   (minimum 95 %)* Økologisk dyrkede ingredienser (varierende med et indhold på 10-100%)* Ingen parabener  * Ingen petrolatum (mineralolie) * Ingen syntetiske farvestoffer * Ingen syntetisk alkohol * Ingen syntetisk parfume * Ingen nano-partikler* Ikke testet på dyr   Amazing Space konceptet bygger på fairtrade, og er udviklet med stor respekt for den natur vi alle her på kloden bør beskytte og værne om.