Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 1000 kr.

Danske Brands

Der er ingen varer

Underkategorier

 • AIAYU
         SKANDINAVISK MINIMALISME, TIDSLØSE DESIGNS OG HÅNDVÆRK AF HØJ KVALITET AIAYU er en pionér inden for bæredygtig luksus, hvor det danske brand siden 2005 har skabt enkelte tidsløse designs af høj kvalitet.  Med fokus på klassiske siluetter i rene, naturlige materialer er AIAYU's produkter skabt til at vare i længere tid end modeverdens flygtige tendenser. NATURLIGE MATERIALER Historien om Aiayu er historien om at forelske sig i naturens bedste materialer. Aiayu afsøger verden for materialer som Eri-silke, lama-, yak- og Sartuul-uld, og støtter små familiefarmere, nomadiske hyrder og bæredygtige producenter, der gør tingene anderledes. AIAYU mener hverken, at plastic hører til  i naturen eller på vores hud, og over 98% af deres kollektioner er derfor fri for syntetiske materialer. Klassikere fremstillet af naturmaterialer føles bedre, ser bedre ud, inspirerer os til at passe ekstra godt på tingene, og kan bortskaffes på forsvarlig vis, når deres levetid er udløbet.                              UNDYED   Aiayus filosofi er kærligt at raffinere det, som naturen allerede har skabt på smukkeste vis. Det betyder blandt andet, at vi arbejder med materialernes naturlige farver så ofte som muligt. Naturlige farver er ikke kun rene, bionedbrydelige og mindre forurenende – de er også tidløse, underspillede og utroligt smukke. Mange af Aiayus strikprodukter er ufarvede, og vi arbejder hele tiden på at forhøje andelen af ufarvede produkter. Aiayu arbejder blandt andet sammen med Organic Cotton Colours (OCC) om at skabe basisstyles af ufarvet, økologisk bomuld, som gror naturligt i en blød farvepalette.    REPARATIONSSERVICE Det bedste vi kan gøre for vores planet, er at købe mindre, og bruge det vi har i længere tid. For at forlænge vores produkters levetid, tilbyder vi derfor en gratis reparationsservice, så et lille hul eller en løs tråd ikke afholder dig fra at blive ved med at bruge og elske dine Aiayu- produkter.  
 • Anour
   Anour er persisk og betyder “lys” Virksomheden blev grundlagt i 2007 af arkitekten Arash Nourinejad. Ideen til den første lampe, som var I lampen, opstod imens designeren arbejdede for et dansk køkken brand. Han benyttede materialer, der var tilovers fra et tidligere projekt, og skabte I model lampen. Allerede da vidste designeren, at han havde skabt noget unikt. I november 2012 kunne Arash Nourinejad fremvise lampen på møbelmessen Blickfang i København. Folk var meget begejstret for lampen, og inden længe blev den virksomhedens mest populære produkt.
 • Amazing Space
  Amazing Space er et fantastisk univers af  første klasses produktserie med aktive & økologiske ekstrakter. Et Hightech organisk sundhedsconcept bestående af multi-plejende produkter til ansigt & krop samt kosttilskud. Intelligent hudpleje med cosmeceutisk & nutriceutisk effekt - udviklet i et og samme produkt til både indvortes & udvortes brug som kan give ekstraordinære resultater. Alt er skabt  100% synergi mellem biologiske, naturlige, rene og økologiske planteekstrakter kombineret med ny teknologisk forskning på højeste plan. Optimale resultater er i ligevægt med etik og renhed. Alle produkter er frie for parabener, petrolatum, syntetisk parfume og farvestoffer.  Produkterne er ikke testede på dyr. Design og emballage er æstetisk, hygiejnisk samt etisk korrekt. Duftene er stærkt sansestimulerende fra naturens egne skattekamre.  Hightech Organic Amazing Space er et total koncept af skønhedsplejende produkter bestående af naturlige, biologiske og økologiske ekstrakter fra planteriget. Ingredienserne er alle kræsent udvalgt og kvalitetskontrolleret. Nyteknologiske, naturlige, biologiske samt økologiske ingredienser danner grundlag for de unikke produkter. Eco. Certified ingredients  De Eco-certificerede ingredienser er særligt udvalgte og produkterne efterlever standarden for økologisk kosmetik*, idet hvert produkt består af minimun 95% biologiske og naturlige planteekstrakter,  og med specielle økologiske certificerede ingredienser,  varierende med et indhold på 10-100% af det færdige produkt (vand er undtaget herfra).  * Naturlig biologisk oprindelse og biologiske plantebaserede ingredienser   (minimum 95 %)* Økologisk dyrkede ingredienser (varierende med et indhold på 10-100%)* Ingen parabener  * Ingen petrolatum (mineralolie) * Ingen syntetiske farvestoffer * Ingen syntetisk alkohol * Ingen syntetisk parfume * Ingen nano-partikler* Ikke testet på dyr   Amazing Space konceptet bygger på fairtrade, og er udviklet med stor respekt for den natur vi alle her på kloden bør beskytte og værne om.
 • Brandt Collective
  Brandt Collective En skøn kollektion med greb, håndtag og dør greb udført i kompromisløse materialer i international stil med fokus på uovertruffet håndværk produceret i Skandinavien. En fusion af det klassiske og det moderne, skaber et tidløst raffineret look. De mange forskellige modeller, varianter af overflader og materialer gør det muligt at matche forskellige look og stilarter og derved sætte sit helt eget personlige og eksklusive præg på køkkenet, garderoben, badeværelset eller samt et nyt eller ældre møbel. Du kan bestille de smukke håndlavede greb designet af Julie Brandt i vores forretning. Grebene fåe i mange varianter og i forskellige mål. Endelig kontakt os for spørgsmål, priser mm. Brandt-Collective
 • Color & Co
  VI TILBYDER RABAT VED STØRRE ORDRE! (gælder alle Color & Co bambusgardiner) Send os gerne mail på info@livingtrendoglivsstil.dk. Flotte og enkelte rullegardiner i forskellige varianter. Rullegardinerne er indelt i fire soldæmpnings kategorier. 25%, 50%, 75% og 100%. Dette er betegnelser for hvor meget sollys, de lukker ude.  En fantastisk flot kvalitet. Alle rullegardiner lever op til EUs børnesikkerhedsdirektiv EN 13120. Formålet med standarden er at minimere risikoen for at børn kommer alvorligt til skade i snoren. Color & Co går ind for en bæredygtig verden, så deres gardiner er lavet af bambus, som er et bæredygtigt materiale. Hos Living Trend Trend og Livsstil hjælper vi altid gerne med at vejlede med opsætning, mål mm.Kig forbi vores fysiske butik og de de flotte rullegardiner i Bambus.
 • Design by Us
  DESIGN BY US   Design by Us er et designstudie, der har specialiseret sig i designløsninger og komplette interiørkoncepter. Gennem deres fantasifulde og lidt utraditionele tilgang til interiørkoncepter, lamper og møbler, har de formået at skabe deres helt eget designsprog og udtryk,  som bryder med traditionelt skandinavisk design. Design by Us er et helt univers af møbler, borde, stole og belysning.  Hos Living Trend og Livsstil er vi stolte af, at kunne tilbyde vores kunder muligheden for, at se og mærke Design by Us`s fantastiske møbelserie og flere af de smukke lamper.
 • Frama
    Frama Studio opererer i forskellige kreative felter og retninger fra Møbler, Lys, Apotek, Bøger, Tøj og Køkkener. De har alle til fælles, at de fokuserer på naturlige materialer, enkel geometri og en generel forståelse af permanentitet. Stykkerne i samlingerne signalerer et tilbagevenden til det grundlæggende, hvor designudseendet sigter mod at være ærlig og forenklet. Arbejder inden for designarketyper, repræsenterer Frama en grafisk og ligefrem æstetisk tilgang til design.Udover at tilbyde sortimentet af de forskellige samlinger tilbyder Frama-praksis komplette Interior Management og udvikler stedspecifikke designløsninger og kuraterer en overordnet scenografi i tæt samarbejde med arkitekter og brugere, fra startidéen til den endelige materialisering. Frama hovedkvarter og Studio Store ligger i det centrale København inden for det historiske og beskyttede kvarter Nyboder. Tidligere hjem for St. Pauls Apotek etableret i 1878. Synergien mellem rummets fortid og nutid er et direkte link til, hvordan Frama definerer deres hovedinteresse inden for kreativområdet, som en dialog mellem to modsatte poler; klassisk og moderne tilgang - mellem digital og analog produktion  St. Pauls Apothecary Collection er håndlavet i København og fyldt på brune italienske glas flasker. Labels på flaskerne er helt minimalistiske Den milde håndsæbe og lotion er udviklet med en frisk duft og blødgørende olier. Sæbe og creme med dufte af sandeltræ, cedertræ og ikke mindst ylang ylang - en duft som bare er helt fantastisk. Hele St. Pauls Apothecary Collection er designet og fremstillet i Danmark. Frama Made in Danmark er blevet et kvalitets mærke, som er eftertragtet i hele verden. 
 • Lindebjerg Design
  SPAR 20% RABAT VED BESTILLING NU! Håndlavede møbler til det personlige moderne hjem Lindebjerg Design producerer møbler, som er bygget på solide nordiske håndværkstraditioner. Klassisk og tidløst design og forfinet ned til mindste detalje. En kombination, der kendetegner det skandinaviske møbeldesign og varer i generationer. VIGTIGT! Alle vores vitrineskabe leveres direkte fra vores producent for at skåne varen mest muligt. Forbehold for leveringstid! 
 • Louise Roe
  LOUISE ROE er et københavnerbaseret indretningsbrand, etableret i 2010. Hver eneste genstand er personligt skitseret af Louise Roe med et kunstnerisk og edgy bud på klassikere. LOUISE ROE-kollektionen er sofistikeret, men alligevel minimalistisk, med en moderne stil og er altid lavet af organiske materialer i nøje udvalgte toner, der fremhæver deres skulpturelle og arkitektoniske træk. Kollektionen lægger altid vægt på både æstetik og håndværk af høj kvalitet af dygtige håndværkere, der virkelig har en langvarig appel. 
 • Massimo
  MASSIMOGulvtæpper fra Massimo Copenhagen fås i et bredt udvalg af forskellige farver og størrelser. Massimo Copenhagen er meget kvalitetsbevidst. Særdeles høj kvalitet! håndlavet og håndvævet produktion. Ønskes speciel størrelser, kontakt os gerne for pris og leveringstid.   
 • Ox Denmarq
  Hos Living Trend og Livsstil kan vi tilbyde alle varianter af OX Denmarq´Design. Kontakt os gerne ved spørgsmål eller forespørgsler på 98109200. Vi står altid til rådighed og klar til at hjælpe og vejlede. Om brandet: OX Denmarq er et dansk kvalitets brand. OX Denmarq's kerneværdi er at lave kvalitetsmøbler til en overkommelig pris. Alle møblerne er designet i Danmark, og som en af de få danske møbelproducenter, bevarer de også en stor del af deres produktion i Danmark. Dennis Marquart, designer og partner i OX Denmarq udtaler selv, "Jeg kan godt lide at holde mine designs enkle og at lade materialerne tale." Møbler fremstillet af OX Denmarq er primært produceret i læder kombineret med stål, messing eller træ. Nu er der yderligere tilføjet materialer som marmor, messing og kobber. Mange OX-produkter er formet omkring marmor eller vegetabilsk garvet sadellæder. Sten og læder er materialer, der vil, og bør, få mærker med tiden. Men de vil også ældes med en helt særlig skønhed. Når du lærer at værdsætte skønheden i modenhed og af tiden, der går, har du lært at værdsætte patina, som den skal værdsættes.  VIGTIGT INFO!  What is marble? Marble is basically a rock and thus a natural product. Metamorphic rock, having been subject to tremendous heat and pressure to the point where various fossilized materials, along with the original limestone and sundry minerals, have become re-crystallized. This naturally decorative material is characterized by vein-like patterns which vary depending on which minerals, and which quantities of those minerals, were present during the re-crystallization of the original limestone parent rock. These patterns offer the unique appearance known to many, as well as the rich range of colours that are some of the most vibrant available in any natural stone. This process also means that even a polished marble surface will have small imperfections. Marble is a porous rock and will show wear as time passes. Marble will be etched if it comes in contact with acid liquids, including soft drinks and juice. Marble absorbs oils and other liquids and will become stained if coloured liquids are spilled and left on a marble surface.1) Prevention – before you start using your table Before you start using your table, we recommend to treat the surface with a protective sealer. The sealer fills in the pores and repels spills on the surface, allowing you time to completely wipe it away. Sealing helps to prevent stains from coloured liquids but it is no guarantee. Red wine, coffee or tomato sauce (as obvious examples) will easily stain a white marble plate. Furthermore, sealing does not prevent etching (see below). We recommend to use Vaseline oil for the sealing process. However, many different products exist for this purpose. 2) When in use Etching: All liquids – in particular acid liquids – should be removed from the surface as quickly as possible. The best method is to use a sponge so as to avoid spreading the liquid on the surface. All acid liquids will etch the surface. Etching will be most visible on polished marble (shiny surface) since the etching eats away the polish. Even water can leave marks on a marble table top. Water contains minerals that will be left in the marble in case water is left on the top (e.g. water rings if humid cups and glasses are left directly on the marble. Hot items should not be left directly on the marble surface, in particular if the marble surface has been sealed.3) Cleaning a marble table top It is recommended to clean the table top with a dissolution of PH-neutral soap. After the cleaning, the table should be wiped dry with dry cloth. 4) If you damage the marble top (stains or etching) If the table top has been damaged, we recommend to ask an expert for advice. The best action depends on the colour of the marble and the nature of the damage (stain or etching) and the substance that has damaged the table. ~
 • Sika Design
  Siden år 1950 har Sika-Design skabt smukke håndlavede have, manilla og rattan møbler med sublim komfort og kvalitet. Bæredygtighed til krav til design- og produktionsprocesser er et must. Sika Design er primært fremstillet til udendørs brug, men kan også med stor fordel bruges indendørs, da det stilrene skandinaviske design passer ind i mange hjem.
 • Snowdrop Copenhagen
  Snowdrop Copenhagen Interiør. Blot til info. Tjek altid farve blot ved at åbne posen lidt i toppen. Tæpper som har været brudt af orginal emballage tages ikke retur.
 • Sirocco Living
  Sirocco Living er vores leverandør af de smukke Alabaststager. Navnet Sirocco Living er inspireret af siroccovinden, der blæser hele vejen fra Sahara til Europa, og bringer små sandkorn fra en kultur til en anden. Saltstagerne unikhed vil bringe et personligt, varmt og æstetisk udtryk til boligindretning. Alle produkter er baseret på traditionelt håndværk og materialer af højeste kvalitet.Sirocco er en dansk familievirksomhed, der introducerede Sirocco-produkterne på det danske marked i 2010. Den danske designer Ellen Raven har sammen med hendes mand i flere år boet i Siwa-oasen midt i Sahara. De står for udvikling og produktion af Sirocco-produkterne – i samarbejde med de lokale. Designet af alle produkter kommer fra ældgamle håndværkstraditioner, der er nedarvet gennem generationer.
 • Living
  Living Trend & Livsstil  En stemning og følelse, der mærkes helt ud i fingerspidserne. Stilen er som udgangspunkt 'uncolourful', med en rå æstetik og sans for det unikke, det lyse/mørke univers, kvaliteten og detaljen i produktet. Fælles for produkterne er, at de alle er håndplukkede og lige akurat har det som gør, at de passer ind i hele vores univers.
 • 101 COPENHAGEN
   101 Copenhagen Design House kuraterer og designer objekter til skandinavisk levende omhyggeligt. Det kreative drev er centreret i en blanding af den skandinaviske designtradition, der er påvirket af den tidløse japanske tilgang til materiale og teknikker. De designede objekter afspejler symbolerne i designtraditioner, mens de også indeholder unikke indlejrede historier, symboler og assosiationer udtrykt i et minimalistisk formsprog. Designtilnærmingen er især holistisk, arbejdsprocessen er dynamisk og kendetegnet ved ytringsfrihed, der skaber unikke og tidløse stykker.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
 • Overgaard & Dyrman
  OM: Overgaard & Dyrman er en moderne møbelproducent og designstudio med base i Danmark. Grundlagt i 2013 af Jasper Overgaard og Christian Dyrman, O&D stud io eksisterer som en samarbejdsplatform til oprettelse originale og meningsfulde livsstilsgenstande håndlavet fra materialer af højeste kvalitet. Lanceret i 2014, O & D's debut, prisvindende Wire Collection kombinerer to traditionelle former for meget detaljerede, dygtigt håndværk - sadelfremstilling og præcisionsmetalarbejde. Alle Overgaard & Dyrman produkter er inspireret af former som findes i natur og geometri ry. Med hvert nyt design, Overgaard & Dyrman er fortsat fokuseret på at skabe autentiske udtryk for teknisk elegance beregnet til inspirere og glæde. Under udviklingsprocessen, O & D møbler er omhyggeligt raffineret, så hver specifikation forbedrer den ergonomiske oplevelse og fejrer også hvert produkts metode til konstruktion og rig materialitet. Sammensmeltning af traditionelle teknikker med moderne teknologi, alt Overgaard & Dyrmans tilgang til produktion bygger bro over fortiden med nutiden. Ved at udnytte det bedste af fra både det gamle og det nye bevarer O&D aktivt traditionelle færdigheder og samtidig skubbe grænserne for, hvad der er muligt med værktøjer til det 21. århundrede. O & D's hands on, lavet at bestille produktionsmodel tillader et højt niveau af tilpasning for alle vores kunder såvel som et lavt spild, meget bæredygtig fremstillingsproces. En holistisk tilgang til moderne design: Kernen i ethvert Overgaard & Dyrman-projekt er der en ånd af ægte nysgerrighed og lidenskab for kreativ proces. Ved at kombinere materialer af højeste kvalitet også med teknisk præcision og en obsessiv søgen efter originalitet, vores arbejde stræber efter at forbinde vores skandinavier en designarv med en løbende forpligtelse til innovation og opfindelse. Med vægt på menneskelig ergonomi og organiske former nærmer Overgaard & Dyrman sig design med en holistisk, hands on vision: begynder med det brede, 'wha t if ’spørgsmål, videre til hver vigtig beslutning om materialefinish og korrekt snedkerarbejde. ”For os er designprocessen neve r færdig: vi stiller altid spørgsmålstegn ved, altid raffinering og genovervejelse, stræber altid efter at lade processen gøre os bedre at vi kan producere de bedst mulige slutprodukter. ” ”Når vi underskriver vores navne på hvert håndlavede Overgaard & Dyrman-produkt, tilmelder vi os ikke kun på kvaliteten af hvert emne, der forlader vores værksted, vi ar Vi fejrer stolt designprocessen og vores team rejse til opdagelse og kreativitet. ” Siden 2014 har alle Overgaard & Dyrman-produkter været det lavet af et team af dygtige håndværkere og kvinder i Denmark
 • & Tradition
  OM BRANDET: Som en hyldest til Danmarks mangeårige designarv slår &Tradition bro mellen gammel og nyt ved at skabe møbler, belysning og interiørobjekter, med tidløs appel. Fra genudgivelse af designikoner til at skabe fremtidige klassikere i samarbejde med anerkendte internationale designere. Kollektionerne kombinerer håndværk med kreativitet, og former nøje overvejende stykker med formål og mening. Altid respektfuldt. Altid lavet til at holde. Hos Living Trend og Livsstil forhandler vi et håndplukket udvalg af &Traditions puder og plaider. I de lækreste materialer og i de skønneste farver. 
 • Louise Smærup
  Louise Smærup designer og producerer tidløst og funktionelt interiør af høj kvalitet i farver som passer ind i det moderne hjem hvor de neutrale og rolige farver priorteres Louise Smærup har arbejdet som kunstner, og har en naturlig tilgang til at skabe et lækkert univers som holder stilen år efter år. Inspiration fra bla. naturen, forskelligheder,  kontraster formåt hun at få alt til at gå op i en højere enhed.
 • Thorup Copenhagen
  Thorup Copenhagen er en tegnestue med speciale i moderne møbler, belysning og genstande, der lægger vægt på lang levetid og anvendelighed. Mærket blev grundlagt i 2017 af Kasper Thorup, en københavner, hvis ærlige tilgang til design udspringer af en fascination af naturlige materialers iboende kvaliteter. Thorups arbejde hylder traditionerne for dansk design og den stolte designkultur i Skandinavien, og udstråler subtil æstetik, der tilbyder en nuanceret følelse af skandinavisk design. Kasper Thorup begyndte sit arbejde, mens han studerede på Det Kongelige Danske Arkitektur, Design og Konservering, hvor han i 2017 blev uddannet cand.mag. i møbeldesign. Imens han etablerede sin egen designpraksis, er Thorups arbejde vokset til at skabe en sammenhængende samling af ønskværdige objekter, der afspejler hans konsekvente vægt på designrationale. Hans mål er at skabe ubesværet design, der holder og nemt kan forvandles til ethvert valgt rum. Han ser på materialer, der besidder tidløse kvaliteter, og hans æstetiske kreationer behager vores sanser og udstråler eksklusivitet.