Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Danske Brands

Der er ingen varer

Underkategorier

 • Color & Co
  Flotte og enkele rullegardiner i forskellige varianter. Rullegardinerne er indelt i fire soldæmpnings kategorier. 25%, 50%, 75% og 100%. Dette er betegnelser for hvor meget sollys, de lukker ude.  En fantastisk flot kvalitet. Alle rullegardiner lever op til EUs børnesikkerhedsdirektiv EN 13120. Formålet med standarden er at minimere risikoen for at børn kommer alvorligt til skade i snoren. Color & Co går ind for en bæredygtig verden, så deres gardiner er lavet af bambus, som er et bæredygtigt materiale. Hos Living Trend Trend og Livsstil hjælper vi altid gerne med at vejlede med opsætning, mål mm.Kig forbi vores fysiske butik og de de flotte rullegardiner i Bambus.
 • Design by Us
  DESIGN BY US   Design by Us er et designstudie, der har specialiseret sig i designløsninger og komplette interiørkoncepter. Gennem deres fantasifulde og lidt utraditionele tilgang til interiørkoncepter, lamper og møbler, har de formået at skabe deres helt eget designsprog og udtryk,  som bryder med traditionelt skandinavisk design. Design by Us er et helt univers af møbler, borde, stole og belysning.  Hos Living Trend og Livsstil er vi stolte af, at kunne tilbyde vores kunder muligheden for, at se og mærke Design by Us`s fantastiske møbelserie og flere af de smukke lamper.
 • Frama
  Inden for de forskellige samlinger af: Permanent, Studio, St. Pauls og den seneste Study Collection - Frama Studio opererer i forskellige kreative felter og retninger fra Møbler, Lys, Apotek, Bøger, Tøj og Køkkener. De har alle til fælles, at de fokuserer på naturlige materialer, enkel geometri og en generel forståelse af permanentitet. Stykkerne i samlingerne signalerer et tilbagevenden til det grundlæggende, hvor designudseendet sigter mod at være ærlig og forenklet. Arbejder inden for designarketyper, repræsenterer Frama en grafisk og ligefrem æstetisk tilgang til design.Udover at tilbyde sortimentet af de forskellige samlinger tilbyder Frama-praksis komplette Interior Management og udvikler stedspecifikke designløsninger og kuraterer en overordnet scenografi i tæt samarbejde med arkitekter og brugere, fra startidéen til den endelige materialisering. Frama hovedkvarter og Studio Store ligger i det centrale København inden for det historiske og beskyttede kvarter Nyboder. Tidligere hjem for St. Pauls Apotek etableret i 1878. Synergien mellem rumets fortid og nutid er et direkte link til, hvordan Frama definerer deres hovedinteresse inden for kreativområdet som en dialog mellem to modsatte poler; klassisk og moderne tilgang - mellem digital og analog produktion St. Pauls Apothecary Collection er håndlavet i København og fyldt på brune italiensk glas flasker. Labels på flaskerne er helt minimalistiske Den milde håndsæbe og lotion er udviklet med en frisk duft og blødgørende olier. Sæbe og creme med dufte af sandeltræ, cedertræ og ikke mindst ylang ylang - en duft som bare er helt fantastisk Hele St. Pauls Apothecary Collection er designet og fremstillet i Danmark. Frama Made in Danmark er blevet et kvalitets mærke, som er eftertragtet i hele verden. 
 • House Doctor
  House Doctor tilbyder møbler og boligtilbehør. House Doctor er historien om tre søskende og deres passion for boligindretning. Historien begyndte i Midtjylland med en lille brugskunstbutik, der hurtigt udviklede sig til en omfattende engrosvirksomhed. De tre "hus-doktorer", Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen, grundlagde i 1999 House Doctor, hvor deres kreativitet og sans for boligtrends blev omsat til en lang række kvalitetsprodukter. House Doctor lancerer årligt to kollektioner: Everyday og Moments. Everyday lanceres i januar og indeholder både velkendte og nye varer, mens Moments–kollektionen, der lanceres i august, hovedsagelig består af nyheder og højtidens tilbehør. Hos Living Trend og Livsstil har vi har vi udvalgte produkter fra House Doctor. Kontakt os altid gerne vedrørende forespørgsler, information eller andet! 
 • Lindebjerg Design
  Jeg har altid syntes, der var noget fascinerende ved møbler. Selvom de tjener et praktisk formål som fx at opbevare noget, er de meget mere end det. De kan påvirke stemningen i et rum alene i kraft af den måde, de ser ud på. Som om de har deres egen personlighed.De møbler, vi laver, har stramme, rene linjer og et enkelt udtryk. De udtrykker en stoflighed og en varme, som er meget typisk her i Norden. Ikke blot når man rører ved dem, men også når man kigger på dem. Der er nok derfor, mange betegner designstilen som nordisk. Det er en arv, vi har det godt med. I det hele taget nyder vi at kigge tilbage og trække på gamle håndværkstraditioner. Det kan blandt andet ses i vores valg af naturlige materialer som fyrretræ og egetræ, og den måde, vi arbejder med dem på. Samtidig er vores møbler tidsløse. De er ikke bygget til at holde et par år, eller indtil næste modelune rammer landet. De er bygget til at holde gennem generationer, så de engang kan give for eksempel min egen datter samme glæde, som de har givet mig.” Mona Henriksen
 • Louise Roe
  Louise Roe er ensbetydende med luksuskvalitet! Vi elsker det stilrene design, perfekte farvevalg og rene linjer. Hos Living Trend & Livsstil kan du opleve et lækkert håndplukket udvalg! Louise Roe startede sit interiør og design brand i år 2010. Louise Roe er kvalificeret modedesigner og har arbejdet  med stor interesse Den danske design-virksomhed LOUISE ROE COPENHAGEN skaber sofistikeret skandinavisk boliginteriør. Ordentlighed, rene materialer og gode råvarer, er en del af hemmeligheden bag de skulpturelle designs.og engagement indenfor boligindretning og interiør i mange år. At genoplive dansk interiør design og tilføje et arkitektonisk præg, ved at bruge grafiske linjer som en ramme for inspiration. At nytænke indretning som et koncept hvor enkelhed, rene linjer og samtidig at have et krav til høj kvalitet, æstetisk og hvor funktionalitet er et must. Hos Living Trend & Livsstil har vi et bredt udvalg fra Louise Roe.  
 • Massimo
  MASSIMOGulvtæpper fra Massimo Copenhagen fås i et bredt udvalg af forskellige farver og størrelser. Massimo Copenhagen er meget kvalitetsbevidst. Særdeles høj kvalitet! håndlavet og håndvævet produktion. Ønskes speciel størrelser, kontakt os gerne for pris og leveringstid.   
 • Muubs
  Muubs har et bredt udvalg af møbler- og interiør. De har specialiseret sig i at producere og designe møbler og interiør i udelukkende rå og i genbrugs materialer. HVEM ER MUUBS?MUUBS / Vi er interiørdesign innovation. Det er i vores DNA hele tiden at skubbe grænserne for innovation og skabe kant i interiør- og møbelbranchen. Vi vender principperne for masseproduktion på hovedet.   Vi skaber objekter til hjemmet, der omfavner håndværket og oser af autenticitet. Hvert produkt har sjæl, og hver sin historie. Fra skærebrætter med naturlige årer og håndlavede borde med charmerende, levende former og ufuldkommenheder til rustikke køkkenartikler i træ med naturlige knaster og uperfektheder.   Guidet og drevet af en instinktiv kærlighed til skønheden og den nordiske natur, tror vi på at bevare originalitet og skabe tidløse indretningsobjekter med høj funktionalitet.  Produkter der skaber kontraster, leger med vores fantasi, aldre yndefuldt og tilfører den manglende sjæl og råhed til vores hjem. Vi kalder det ‘beauty in imperfection’.  Bent & Dorthe Povlsen  Grundlægger og ejer af MUUBS   
 • Nocturnals
  Delikat, luksus, bolig, indretning, hygge, hotel, glamour, dansk design, danskproduceret, Hign End  beskriver vores nye møbelunivers fra Nocturnals.  Nocturnals is the name of the new highend and unique furniture & interior brand in Denmark.The universe is very exclusive with it`s lovely dark tones and it`s highend quality of every designed detail. Nocturnals is a luxury sub brand to the Danish company: The Organic Sheep. All furniture can be customized in the large selection of textiles and colors. The design has it`s own expression which is a bit untraditional and therefore we find Nocturnals as a perfect match to the unique and personal home. Nocturnals offers sustainable carpeting, cushions, aroma therapy with it`s own signature fragrances, exclusive iron tables, candleholders, vases and furniture with a hyper modern and nostalgic expression at the same time. Nocturnals is not just a brand – it is a highend luxury universe at first class.  Nocturnals er navnet på det nye unika Highend møbel & interiør brand i Danmark. Universet er yderst eksklusivt med de smukke mørke toner og den høje kvalitet, som er gennemgående i enhver detalje i designet. Nocturnals er et luksuseriøst subbrand til det danske firma: The Organic Sheep. Alle møbler kan skræddersyes ud fra det store udvalg af både tekstiler og farver. Brandet har sit eget personlige formsprog hvilket, er en anelse utraditionelt og derfor er Nocturnals det perfekte match til det unikke og personlige hjem. Nocturnals byder på bæredygtige gulvtæpper, puder, aroma terapi med brandets egne signaturdufte, eksklusive jern & træborde, lysestager, vaser og tekstilmøbler med et hyper moderne og nostalgisk udtryk på samme tid. Nocturnals er ikke blot et brand – Det er et highend luksus univers i særklasse!
 • Nordal
  Nordal - en familievirksomhed Nordal er en familiedrevet interiørvirksomhed med 30 medarbejdere, og har forhandlere over det meste af Europa og i USA. Med øje for detaljer og funktion designer og producerer teamet bag Nordal produkter, der giver karaktér og personlighed til hjemmets indretning. Med en fælles passion for farver, former og æstetik driver de tre søskende Signe Nordal Madsen, Mads Nordal Petersen og Emil Nordal virksomheden, der blev grundlagt af deres far i 1991. De bærer nu den fælles passion videre – at skabe unikke møbler og spændende boliginteriør, der appellerer stærkt til alle, der tør at skille sig ud, og ønsker genkendelighed og personlighed i indretningen. Nordal udvikler, og lancerer 4 nye kollektioner om året, og kodeordene for produkterne er altid: FUNKTIONALITET, PERSONLIGHED & KREATIVITET. Udtrykket i Nordal’s stil og designlinie er råt og anderledes, luksuriøst og originalt. Det er meget dekorativt boliginteriør med et til tider urbant look, der passer godt ind i de fleste boligindretninger som en fin kontrast til den nordiske og minimalistiske stil. Nogle produkter er ’back to basic’, andre mere ’up front’ - provokerende på en charmerende måde. Alt sammen stadig designet og produceret ud fra ønsket om, at produkterne skal være både praktiske og funktionelle og tilføre en unik og personlig stil til indretningen i hjemmet. En base hvor kreativiteten er i højsæde, og er en drivende kraf    
 • Ox Denmarq
  Kontakt os gerne for forespørgsler på 98109200. Vi kan tilbyde alle varianter af OX Denmarq´Design! OX Denmarq er et dansk kvalitets Brand. Møbler fremstillet af OX Denmarq er primært  produceret  i læder kombineret med stål, messing eller træ. Nu er der yderligere tilføjet materialer som marmor, messing og kobber. Hos Living Trend & Livsstil har vi udvalgte favoritmøbler i vores fysiske butik fra OX Denmarq. Ox Denmarq er dansk møbelbrand med kvaliteter i topklasse til fornuftige priser. Alle møbler er designet i Danmark  og produceret i Spanien og Tuskland. Vi står altid til rådighed og klar til at hjælpe og vejlede! Kontakt os gerne ved spørgsmål eller forespørgsler. VIGTIGT INFO!  What is marble? Marble is basically a rock and thus a natural product. Metamorphic rock, having been subject to tremendous heat and pressure to the point where various fossilized materials, along with the original limestone and sundry minerals, have become re-crystallized. This naturally decorative material is characterized by vein-like patterns which vary depending on which minerals, and which quantities of those minerals, were present during the re-crystallization of the original limestone parent rock. These patterns offer the unique appearance known to many, as well as the rich range of colours that are some of the most vibrant available in any natural stone. This process also means that even a polished marble surface will have small imperfections. Marble is a porous rock and will show wear as time passes. Marble will be etched if it comes in contact with acid liquids, including soft drinks and juice. Marble absorbs oils and other liquids and will become stained if coloured liquids are spilled and left on a marble surface.1) Prevention – before you start using your table Before you start using your table, we recommend to treat the surface with a protective sealer. The sealer fills in the pores and repels spills on the surface, allowing you time to completely wipe it away. Sealing helps to prevent stains from coloured liquids but it is no guarantee. Red wine, coffee or tomato sauce (as obvious examples) will easily stain a white marble plate. Furthermore, sealing does not prevent etching (see below). We recommend to use Vaseline oil for the sealing process. However, many different products exist for this purpose. 2) When in use Etching: All liquids – in particular acid liquids – should be removed from the surface as quickly as possible. The best method is to use a sponge so as to avoid spreading the liquid on the surface. All acid liquids will etch the surface. Etching will be most visible on polished marble (shiny surface) since the etching eats away the polish. Even water can leave marks on a marble table top. Water contains minerals that will be left in the marble in case water is left on the top (e.g. water rings if humid cups and glasses are left directly on the marble. Hot items should not be left directly on the marble surface, in particular if the marble surface has been sealed.3) Cleaning a marble table top It is recommended to clean the table top with a dissolution of PH-neutral soap. After the cleaning, the table should be wiped dry with dry cloth. 4) If you damage the marble top (stains or etching) If the table top has been damaged, we recommend to ask an expert for advice. The best action depends on the colour of the marble and the nature of the damage (stain or etching) and the substance that has damaged the table. ~
 • Sika Design
  Siden år 1950 har Sika-Design skabt smukke håndlavede have, manilla og rattan møbler med sublim komfort og kvalitet. Bæredygtighed til krav til design- og produktionsprocesser er et must. Sika Design er primært fremstillet til udendørs brug, men kan også med stor fordel bruges indendørs, da det stilrene skandinaviske design passer ind i mange hjem.
 • Snowdrop Copenhagen
  Snowdrop Copenhagen Interiør. Blot til info. Tjek altid farve blot ved at åbne posen lidt i toppen. Tæpper som har været brudt af orginal emballage tages ikke retur.
 • Sirocco Living
  Sirocco Living er vores leverandør af de smukke Salt Hurricans. Saltlamperne er designet af Iza fra Siwa Oasen i Sahara ørkenen. Saltet kommer fra de store saltsøer i oasen og bliver hentet op af de lokale, der efterfølgende bearbejder de store saltblokke.I saltet ses mørke linier, der er mærker efter store sandstorme i Siwa. Sandet lander i søen og lægger sig som en del af saltblokken - dermed skabes de mørke linier. Fantastisk smukke og dekorative og med en en særlig historie.
 • Tine K Home
  Hos Living Trend & Livsstil elsker vi  Tine K Home stilen, som i den grad er baseret på Tine K’s passion for smukke ting, søde minder, kulturer og gode historier. VED STØRRE ORDRE KONTAKT OS GERNE PÅ 98109200 Kollektionen består af interiør, tekstiler, møbler og tøj ud fra egne designs samt unikke fund på diverse udlandsrejser i bl.a. Vietnam, Marokko og Indien. Med en forkærlighed for ’kolde’ farver kombineres den skandinaviske enkelthed med håndlavede produkter og charmerende objekter fra forskellige kulturer som tilsammen danner en hyggelig og varm atmosfære. Hos Living Trend & Livsstil har vi et bredt udvalg af smukke ting fra Tine K Home. Tine K Home stilen holder år efter år. Kontakt os altid gerne vedrørende forespørgsler, information eller andet! Du kan bestille alle varer fra katalog hos os og vi sender naturligvis gerne. Kontakt os gerne på 98109200 for spørgsmål eller andet. OBS! Vær opmærksom på at alle bambusmøbler fra Tine K Home ikke kan holde til at stå ude hele året rundt. Møblerne skal tages ind om vinteren. I meget regnfulde perioder anbefaler vi at man tager møblerne ind.   
 • Zanz
  Zanz får stor inspiration fra det dejlige lyse Skagen, som på spidsen af Jylland rejser sig mod det mægtige hav og den barske uspolerede natur. Ligesom Skagen kan produkter fra Zanz modstå tidens tand og det tidsløse design gør at møblerne kan blive stående i hjemmet år efter år. Alle møbler og gardiner fra Zanz bliver produceret i lande indenfor EU. Zanz har sikret sig , at der ikke bliver brugt børn til arbejde i produktionen og alle fabrikker er underlagt EU´s strenge men gode miljøregler. Hos Living Trend & Livsstil har vi alle møbler i vores fysiske butik, dog kan der af og til være udskiftning i udstillingen. Hos Living Trend og Livsstil er vi meget begejstrede for de fine detaljer møblerne har - her er der virkelig tale om godt snedkerarbejde. Vitrineskabe, konsolborde, slagbænke og borde  fra Zanz  kan opleves hos Living Trend & Livsstil. VORES PRISER ER INKL. LEVERING TIL ØNSKET ADRESSE I DK - BROFASTE ØER!
 • Living
  Living Trend & Livsstil  En stemning og følelse, der mærkes helt ud i fingerspidserne. Stilen er som udgangspunkt 'uncolourful', med en rå æstetik og sans for det unikke, det lyse/mørke univers, kvaliteten og detaljen i produktet. Fælles for produkterne er, at de alle er håndplukkede og lige akurat har det som gør, at de passer ind i hele vores univers.
 • Amazing Space
  Amazing Space er et fantastisk univers af  første klasses produktserie med aktive & økologiske ekstrakter. Et Hightech organisk sundhedsconcept bestående af multi-plejende produkter til ansigt & krop samt kosttilskud. Intelligent hudpleje med cosmeceutisk & nutriceutisk effekt - udviklet i et og samme produkt til både indvortes & udvortes brug som kan give ekstraordinære resultater. Alt er skabt  100% synergi mellem biologiske, naturlige, rene og økologiske planteekstrakter kombineret med ny teknologisk forskning på højeste plan. Optimale resultater er i ligevægt med etik og renhed. Alle produkter er frie for parabener, petrolatum, syntetisk parfume og farvestoffer.  Produkterne er ikke testede på dyr. Design og emballage er æstetisk, hygiejnisk samt etisk korrekt. Duftene er stærkt sansestimulerende fra naturens egne skattekamre.  Hightech Organic Amazing Space er et total koncept af skønhedsplejende produkter bestående af naturlige, biologiske og økologiske ekstrakter fra planteriget. Ingredienserne er alle kræsent udvalgt og kvalitetskontrolleret. Nyteknologiske, naturlige, biologiske samt økologiske ingredienser danner grundlag for de unikke produkter. Eco. Certified ingredients  De Eco-certificerede ingredienser er særligt udvalgte og produkterne efterlever standarden for økologisk kosmetik*, idet hvert produkt består af minimun 95% biologiske og naturlige planteekstrakter,  og med specielle økologiske certificerede ingredienser,  varierende med et indhold på 10-100% af det færdige produkt (vand er undtaget herfra).  * Naturlig biologisk oprindelse og biologiske plantebaserede ingredienser   (minimum 95 %)* Økologisk dyrkede ingredienser (varierende med et indhold på 10-100%)* Ingen parabener  * Ingen petrolatum (mineralolie) * Ingen syntetiske farvestoffer * Ingen syntetisk alkohol * Ingen syntetisk parfume * Ingen nano-partikler* Ikke testet på dyr   Amazing Space konceptet bygger på fairtrade, og er udviklet med stor respekt for den natur vi alle her på kloden bør beskytte og værne om.
 • 101 COPENHAGEN
   101 Copenhagen Design House kuraterer og designer objekter til skandinavisk levende omhyggeligt. Det kreative drev er centreret i en blanding af den skandinaviske designtradition, der er påvirket af den tidløse japanske tilgang til materiale og teknikker. De designede objekter afspejler symbolerne i designtraditioner, mens de også indeholder unikke indlejrede historier, symboler og assosiationer udtrykt i et minimalistisk formspråk. Designtilnærmingen er især holistisk, arbejdsprocessen er dynamisk og kendetegnet ved ytringsfrihed, der skaber unikke og tidløse stykker.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
 • Ordinary Things
  I 2014 fødtes drømmen om at skabe tekstilprodukter, der kan leve op til de stolte, danske design- og håndværkstraditioner som samtidig fortæller om livet i Norden. Filosofien bag ORDINARY THINGS er at udvikle eksklusivt ”homewear” i ultimativ kvalitet med et nordisk look. ORDINARY THINGS blev grundlagt ud fra idéen om at skabe tidløse tekstilprodukter i primært hør og enkelte produkter i bomuld, som passer perfekt ind i det moderne nordiske hjem. Hør er det perfekte materialevalg til at give en enkel, naturlig og underspillet luksus. Hør er fantastisk når det kommer til bæredygtighed, da nærmest hele planten kan bruges, og da planten ikke kræver vanding for at vokse. Vi har sat en ære i at udvikle bæredygtige produkter. Vores hørpuder og hørsengelinned er fremstillet af GOTS-certificerede metervarer, og vi arbejder på, at samtlige produkter med tiden skal opnå denne certificering. Alle dele af vores produktion foregår i Europa, lige fra hørfrø til færdigt produkt, og al forarbejdning af hørgarnet sker i samarbejde med de mest kompetente fagfolk. Målet har derforuden været, at flere af vores processer skal foregå i Danmark. Vores produkter af GOTS certificeret hør væves i Østrig og sys til færdige produkter i Danmark. Vores OEKO-TEX® standard 100 certificerede produkter væves og sys i Portugal og Litauen. Den elegante emballage er produceret i Aarhus, naturligvis i FSC certificerede materialer. Når du køber produkter hos ORDINARY THINGS kan du være sikker på, at der er kontrol med hvert produktionsled i udarbejdelsen af vores produkter. Interiørbrandet, Ordinary Things, er grundlagt i 2014 af Karen Madsen. Vi kan ikke prale af en virksomhed der går flere generationer tilbage, til gengæld hviler virksomheden på nogle stærke værdier vi ikke går på kompromis med. Hårdt arbejde, kompromis- og tidløs kvalitet, naturlige råmaterialer og afdæmpet nordisk design. Vi ønsker at bidrage til det gode og behagelige liv for vores kunder. Vores håb er at vores produkter medvirker til at skabe ro og velvære i en til tider hektisk verden og hverdag.
 • Brandt Collective
  Brandt Collective En skøn kollektion med greb, håndtag og dør greb udført i kompromisløse materialer i international stil med fokus på uovertruffet håndværk produceret i Skandinavien. En fusion af det klassiske og det moderne, skaber et tidløst raffineret look. De mange forskellige modeller, varianter af overflader og materialer gør det muligt at matche forskellige look og stilarter og derved sætte sit helt eget personlige og eksklusive præg på køkkenet, garderoben, badeværelset eller samt et nyt eller ældre møbel. Du kan bestille de smukke håndlavede greb designet af Julie Brandt i vores forretning. Grebene fåe i mange varianter og i forskellige mål. Endelig kontakt os for spørgsmål, priser mm. Brandt-Collective
 • Anour
   Anour er persisk og betyder “lys” Virksomheden blev grundlagt i 2007 af arkitekten Arash Nourinejad. Ideen til den første lampe, som var I lampen, opstod imens designeren arbejdede for et dansk køkken brand. Han benyttede materialer, der var tilovers fra et tidligere projekt, og skabte I model lampen. Allerede da vidste designeren, at han havde skabt noget unikt. I november 2012 kunne Arash Nourinejad fremvise lampen på møbelmessen Blickfang i København. Folk var meget begejstret for lampen, og inden længe blev den virksomhedens mest populære produkt.
 • Overgaard & Dyrman
  OM: Overgaard & Dyrman er en moderne møbelproducent og designstudio med base i Danmark. Grundlagt i 2013 af Jasper Overgaard og Christian Dyrman, O&D stud io eksisterer som en samarbejdsplatform til oprettelse originale og meningsfulde livsstilsgenstande håndlavet fra materialer af højeste kvalitet. Lanceret i 2014, O & D's debut, prisvindende Wire Collection kombinerer to traditionelle former for meget detaljerede, dygtigt håndværk - sadelfremstilling og præcisionsmetalarbejde. Alle Overgaard & Dyrman produkter er inspireret af former som findes i natur og geometri ry. Med hvert nyt design, Overgaard & Dyrman er fortsat fokuseret på at skabe autentiske udtryk for teknisk elegance beregnet til inspirere og glæde. Under udviklingsprocessen, O & D møbler er omhyggeligt raffineret, så hver specifikation forbedrer den ergonomiske oplevelse og fejrer også hvert produkts metode til konstruktion og rig materialitet. Sammensmeltning af traditionelle teknikker med moderne teknologi, alt Overgaard & Dyrmans tilgang til produktion bygger bro over fortiden med nutiden. Ved at udnytte det bedste af fra både det gamle og det nye bevarer O&D aktivt traditionelle færdigheder og samtidig skubbe grænserne for, hvad der er muligt med værktøjer til det 21. århundrede. O & D's hands on, lavet at bestille produktionsmodel tillader et højt niveau af tilpasning for alle vores kunder såvel som et lavt spild, meget bæredygtig fremstillingsproces. En holistisk tilgang til moderne design: Kernen i ethvert Overgaard & Dyrman-projekt er der en ånd af ægte nysgerrighed og lidenskab for kreativ proces. Ved at kombinere materialer af højeste kvalitet også med teknisk præcision og en obsessiv søgen efter originalitet, vores arbejde stræber efter at forbinde vores skandinavier en designarv med en løbende forpligtelse til innovation og opfindelse. Med vægt på menneskelig ergonomi og organiske former nærmer Overgaard & Dyrman sig design med en holistisk, hands on vision: begynder med det brede, 'wha t if ’spørgsmål, videre til hver vigtig beslutning om materialefinish og korrekt snedkerarbejde. ”For os er designprocessen neve r færdig: vi stiller altid spørgsmålstegn ved, altid raffinering og genovervejelse, stræber altid efter at lade processen gøre os bedre at vi kan producere de bedst mulige slutprodukter. ” ”Når vi underskriver vores navne på hvert håndlavede Overgaard & Dyrman-produkt, tilmelder vi os ikke kun på kvaliteten af hvert emne, der forlader vores værksted, vi ar Vi fejrer stolt designprocessen og vores team rejse til opdagelse og kreativitet. ” Siden 2014 har alle Overgaard & Dyrman-produkter været det lavet af et team af dygtige håndværkere og kvinder i Denmark
 • & Tradition
  &Tradition bridges old and new by creating  interior objects with timeless appeal.
 • Louise Smærup
  Louise Smærup designer og producerer tidløst og funktionelt interiør af høj kvalitet i farver som passer ind i det moderne hjem hvor de neutrale og rolige farver priorteres Louise Smærup har arbejdet som kunstner, og har en naturlig tilgang til at skabe et lækkert univers som holder stilen år efter år. Inspiration fra bla. naturen, forskelligheder,  kontraster formåt hun at få alt til at gå op i en højere enhed.