Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 1000 kr.

Gode råd om brug og vedligeholdelse af fermob møbler

Der er 4 varer.

Udpakning af Fermob Produkter

Med største omhu ved udpakning af dine nye møbler for ikke at beskadige dem på nogen måde. Mærker fra knive og sakse, ridser fra hæfteklammer eller fra at placere bordplader på jorden mv, er ikke dækket af Fermob garantien.

RENGØRING / VEDLIGEHOLDELSE AF FERMOB MØBLER

Udendørs teknisk stof, bør rengøres med sæbevand. For indgroet snavs, bør du bruge en pensel og et specifikt produkt, såsom stjerne Brite Multi-Purpose Cleaner.

Eventuelle ridser skal hurtigt behandles ved hjælp af den tilgængelige Fermob eftersalgsservice værktøjer (såsom touch-op-penne og sprays i farven på dine møbler). Hvis rust begynder at fremstå som et resultat af en ridse eller bule skal du hurtigts muligt som muligt få fat på Fermob retouchere pen eller aerosol spray. Hvis rust udvikler sig på rustfrit stål dele, så en polsk (væske eller pasta kun) bør anvendes, så snart de første spor vises. Jo hurtigere handling, jo mindre rust spredes.

  • Nogle Fermob møbler omfatter træ behandlet med Textrol® at beskytter mod vejret. Træ kræver særlig pleje. Derfor anbefaler vi at at bruge Textrol® på Fermob møbler med træ. Regelmæssig anvendelse.
  • Alle metalmøbler indtaget om vinteren og i meget regnfulde perioder. Beskyt med syrefrit våbenolie i alle samlinger og flader - beskytter imod rust, vind og vejr.
  • Tildæk ikke dine møbler med en presenning eller plastik dug og undgå langvarig kontakt med nogen genstand, der kan holde vand og fugt (såsom urtepotter, plade stande, etc.): i kombination med varme, fugt kan ødelægge udseendet af malingen . For at forhindre fugt opbevaring, anbefaler vi, at du vipper tabeller (ved hjælp af kiler) og stole (hviler mod bordet og ikke placeret på hovedet på dem), når de ikke er i brug.
  • Bordplader bør ikke være dækket med plastfolie: de kemiske komponenter i denne type materiale kan med tiden ændre udseendet af maling samt dens beskyttende anti-korrosion og anti-UV propertie
  • Møbler, der er udstyret med OTF (udendørs teknisk stof) skal beskyttes mod skader fra kontakt med skarpe genstande eller varmekilder såsom cigaretter.
  • På grund af arten af det anvendte materiale, er jern møbler ikke reagerer godt til meget saltholdige miljøer. For kystnære miljøer anbefaler vi vores aluminium produkter.
  • Levetiden for dine møbler vil variere i forhold til de betingelser og typen af brug. For at maksimere levetiden for dit produkt, anbefaler vi, at du gemmer det på et tørt, godt ventileret sted i løbet af vinteren, og sikre, at det er beskyttet mod eventuelle stød og slag.
  • Vi anbefaler, at du rense ud ethvert spor af fugleklatter så hurtigt som muligt, da disse kan være særdeles skadelig og kan føre til den permanente korrosion eller farvning af dine møbler

.

SE FERMOB VIDEO OM BRUG AF TOUCH-UP SPRAY

 SE FERMOB VIDEO OM BRUG AF RENGØRINGSMIDDEL STAR BRIT 

SE FERMOB VIDEO OM BRUG AF TOUCH-UP PEN