Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Lindebjerg Design

Der er 9 varer.

Jeg har altid syntes, der var noget fascinerende ved møbler. Selvom de tjener et praktisk formål som fx at opbevare noget, er de meget mere end det. De kan påvirke stemningen i et rum alene i kraft af den måde, de ser ud på. Som om de har deres egen personlighed.

De møbler, vi laver, har stramme, rene linjer og et enkelt udtryk. De udtrykker en stoflighed og en varme, som er meget typisk her i Norden. Ikke blot når man rører ved dem, men også når man kigger på dem. Der er nok derfor, mange betegner designstilen som nordisk.

Det er en arv, vi har det godt med. I det hele taget nyder vi at kigge tilbage og trække på gamle håndværkstraditioner. Det kan blandt andet ses i vores valg af naturlige materialer som fyrretræ og egetræ, og den måde, vi arbejder med dem på.

Samtidig er vores møbler tidsløse. De er ikke bygget til at holde et par år, eller indtil næste modelune rammer landet. De er bygget til at holde gennem generationer, så de engang kan give for eksempel min egen datter samme glæde, som de har givet mig.”

Mona Henriksen