Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 1000 kr.

Thorup Copenhagen

Der er 4 varer.

Thorup Copenhagen er en tegnestue med speciale i moderne møbler, belysning og genstande, der lægger vægt på lang levetid og anvendelighed. Mærket blev grundlagt i 2017 af Kasper Thorup, en københavner, hvis ærlige tilgang til design udspringer af en fascination af naturlige materialers iboende kvaliteter. Thorups arbejde hylder traditionerne for dansk design og den stolte designkultur i Skandinavien, og udstråler subtil æstetik, der tilbyder en nuanceret følelse af skandinavisk design.

 

Kasper Thorup begyndte sit arbejde, mens han studerede på Det Kongelige Danske Arkitektur, Design og Konservering, hvor han i 2017 blev uddannet cand.mag. i møbeldesign. Imens han etablerede sin egen designpraksis, er Thorups arbejde vokset til at skabe en sammenhængende samling af ønskværdige objekter, der afspejler hans konsekvente vægt på designrationale.

 

Hans mål er at skabe ubesværet design, der holder og nemt kan forvandles til ethvert valgt rum. Han ser på materialer, der besidder tidløse kvaliteter, og hans æstetiske kreationer behager vores sanser og udstråler eksklusivitet.