Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 1000 kr.

Surprising

Der er 5 varer.

Fermob Surprising

 
Fermob er et meget anerkendt fransk designhus, som fremstiller havemøbler i en meget høj kvalitet. Surprising-kollektionen er designet af Harald Guggenbichler, Fermob. Harald Guggenbichler designede Surprising serien ud fra ergonomiske overvejelser og tanker, hvilket særligt har givet stolene en bedre komfort. Surprising-kollektionen har et let og enkelt formsprog, som skaber en afslappet stemning både indendørs og udendørs.

Surprising serien er fremstillet med en stålramme med afrundede hjørner. Sæderne og bordpladen fra Surprising sortimentet er laserskårede stålplader. De laserskårede stålplader på stolene er formet i bånd på sæderne og ryglænet, hvilket gør, at vandet kan løbe fra stolen og ikke samler sig. Møblernes design er lavet med henblik på, at skabe et lækkert loungemiljø på terrassen.

Møblerne er særdeles velegnede til udendørsbrug, da møblerne har fået en overfladebehandling, der er vejrbestandig. Ligeledes malet med UV-resistent lak, der gør, at farven kan holde i flere år. Stolene uden armlæn er funktionelle og praktiske. Vi anbefaler dog at give syrefrit våbenolie på spray i alle samlinger som beskytter imod rust. Denne serie anbefales at tage ind om vinteren

Havemøblerne fra Surprising sortimentet fås i rigtig mange farver, så man kan kombinere dem på kryds og tværs. Sortimentet af havemøbler fra Surprising kan også kombineres med Fermobs andre serier.