Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Udenlandske Brands

Der er ingen varer

Underkategorier

 • Artemide
  Artemide Artemide blev grundlagt af Ernesto Gismondi og Sergio Mazza i 1959, og er i dag leverandør af høj-kvalitets belysning til hele verden.   Lamperne produceres i Italien,Frankrig, Tyskland, USA, Tjekiet og Ungarn. Målet er at kunne opfylde alle belysnings behov, så derfor udvider og opkøber Artemide løbende. På denne måde styrker de deres position, som en af verdens absolutte førende inden for total belysnings løsninger,I 40 år har Artemide præsteret at være leverandør af belysning der har fungeret som en følgesvend og været en kilde til fysisk og mental komfort. Mange af lamperne fra Artemide har skrevet historie på verdensplan og er repræsenteret på nogle af de mest prestigefyldte museer i verden. Artemide lamper er italiensk sublim lysdesignpå verdensplan. Hos Living Trend & Livsstil er vi stolte af, at kunne vise mange af de flotte Artemide lamper i vores fysiske butik og på vores webshop.Se vores håndplukkede udvalg af de smukke lamper fra Artemide herunder.
 • Bernard Schottlander
  BERNARD SCHOTTLANDER DESIGNER AF INTERIØR OG SKULPTØR AF EKSTERIØR – SÅDAN BESKREV BERNARD SCHOTTLANDER SIG SELV. HAN ER FØDT I TYSKLAND I 1924, MEN FLYTTEDE TIL ENGLAND I 1939. EFTER AT HAVE TJENT I DEN BRITISKE HÆR I INDIEN, LÆRTE HAN AT SVEJSE OG TOG DEREFTER ET KURSUS I SKULPTUR PÅ LEEDS COLLEGE OF ART. EFTER MANGE SUCCESFULDE ÅR SOM INDUSTRIDESIGNER, BESLUTTEDE BERNARD SCHOTTLANDER AT KONCENTRERE SIG OM DET SKULPTURELLE. I 1951 SKABTE HAN MANTIS-SERIEN, HVOR HAN UDTÆNKTE DET SMARTE SYSTEM AF KONTRAVÆGTE KOMBINERET MED EN SERIE AF STÆRKE OG FLEKSIBLE METALSTÆNGER, MEN OGSÅ DESIGNET AF SKÆRMEN I MANTIS-SERIEN ER UNIK AF SIN SLAGS. LIGESOM EN AKROBAT SVÆVENDE I LUFTEN, ER ALUMINIUMSSKÆRMEN LAVET VED HJÆLP AF SÆRLIGE SPINNING OG CHASING-TEKNIKKER. I SELVE DESIGNET HAR HAN GJORT BRUG AF BALANCEN MELLEM METALARBEJDERENS FÆRDIGHEDER OG BILLEDHUGGERENS OPMÆRKSOMME ØJE, HVILKET HAR RESULTERET I EN SPIRALFORMET BEVÆGELSE HVOR SYMMETRI OG ASYMMETRI STÅR I OPPOSITION – LIGESOM BALANCE OG UBALANCE SKABES I EN UENDELIG LEG MED LYSET.   I 1965 UNDERVISTE HAN I METALARBEJDE PÅ ST MARTINS SCHOOL OF ART, OG SAMME ÅR VAR HAN MED I SIX ARTIST, ET GRUPPESHOW FRA INSTITUTE OF CONTEMPORARY ART I LONDON. I 1966 LAVEDE HAN SIT FØRSTE SOLO SHOW I HAMILTON GALLERIES I LONDON.   DET ESSENTIELLE I SCHOTTLANDERS VÆRKER LIGGER I INVITATIONEN. LIVING TREND OG LIVSSTIL HAR ET FLOT UDVALG AF DE FLOTTE LAMPER I FYSISK BUTIK!  KIG FORBI OG LAD DIG INSPIRERE.
 • Born In Sweden
  Born in Sweden  Den svenske designvirksomhed Born in Sweden blev etableret i 2008. Virksomhedens vision er at designe smukt og enkelt interiør. Born in Sweden udvikler og skaber flot funktionelt design. Brandet har stort fokus på kvalitetsmaterialer, når de designer og producerer deres produkter. Virksomhedens produkter er fremstillet i genbrugsmaterialer, og de er langtidsholdbare.Born in Sweden indgår fælles samarbejde med forskellige designere, som skaber attraktivt interiør til boligen med rødder i den svenske designtradition. Born in Sweden har indgået et samarbejde med Jonas Torstensson, som har designet de populære stumpstager for Born in Sweden. Stumpstagerne har et meget råt og enkelt udtryk. Stumpstagen er en designklassiker, som både kan bruge stearinlys og fyrfadslys. Stumpstagerne fra Born in Sweden vil indbyde til hygge i hjemmet.  
 • Dualit
  Dualit blev grundlagt af Max Gort-Barten, en tyskfødt iværksætter som var bosat i England og meldte sig til den britiske hær da 2. Verdenskrig brød ud. Efter krigen købte han en lille fabrik i Camberwell for at forfølge sin drøm om at bruge sine kreativitet og ingeniør evner til at udvikle og producere enestående produkter. Han havde mange ideer, herunder den elektriske Dual-Light ild, som lå til grund for Dualit navnet, men det blev den patenterede toaster, som for alvor fangede folks opmærksomhed.Max var samtidig en snu forretningsmand og han besluttede, at Dualit ikke skulle konkurrere head to head med andre voksende forbrugerbrands og fokus blev derfor rettet mod det kommercielle marked. I 1952 designede og udviklede han derfor en seks styks toaster, der som den første brødrister havde et indbygget ur. Produktet har kun ændret sig minimalt siden og findes i dag som Vario toasteren, der er kendt for sit unikke retrodesign, men egentlig bare bærer på det originale design.Med  et designtilskud i hånden fra den engelske regering ansatte Dualit i 70’erne en designer fra Royal College of Art, hvilket blev startskuddet til en større forbrugerfokus, der førte Dualit ind på nye eksportmarkeder hos de største og mest anerkendte detailkæder.I dag ledes Dualit af Max’ søn Leslie og er en af ganske få uafhængige succesfulde britiske producenter.  Værdierne og fokus på kvalitet, innovation og flot design, der i dag har retropræg, står uanfægtet og gør Dualits produkter nemme at genkende. Produkterne har aldrig hørt til blandt de billigste, men har været rettet til dem, der ikke vil nøjes og ikke har noget imod at skille sig lidt ud fra mængden. Derfor får produkterne også tit synlige og fremtrædende placeringer i køkkenet.
 • Fermob havemøbler
  Fermob er et fransk brand som producerer de skønneste farverige havemøbler. Fermob producerer deres møbler i 24 forskellige farver så her er en enestående mulighed for, at skabe sin egen personlige sammensætning og ikke mindst sætte sit eget præg på haven, altanen eller på din cafe eller restaurant. Living Trend & Livsstil sælger også Fermob på kontrakt ordrer til virksomheder. Vi kan henvise til flere cafeer, restauranter, slotshaver, biblioteker, Teatre, kulturhuse og butikker som har valgt at købe de flotte Fermob møbler hos os.  Fermob har eksistreret i mange år efterhånden, de klassiske designs stammer oprindeligt fra første halvdel af det 20 århundrede hvor møblerne blev fabrikeret på en lille fabrik i Frankrig. I 1953 vagte man  at sætte de charmerende havemøbler i produktion, hvilket vandt stor succes frem til 1989 hvor den nuværende direktør, Bernard Reybier, kom til roret.  Sidenhen er Fermob´s havemøbler blevet meget populære over hele verden, så vidt, at de i dag er markedsledende når det kommer til havemøbler produceret i metal og aluminium. Begge serier er enkle og indbydende i deres udtryk og er bestemt en klar favorit i det minimalistiske hjem.  Samtidigt kan det enkle design være med til at bryde linjerne, hvis din indretning ellers rummer mange små ting eller tunge møbler. Uanset hvordan du bor, er Fermob et rigtigt godt valg, Fermob møblerne er solide. stole og borde er UV resistente hvilket vil sige, at de klare farver, som er gennemgående temaer hos Fermob, forbliver klare hele deres levetid igennem. Hos Living Trend og Livsstil har vi fra tidligt forår en udendørs udstilling af de flotte franske Fermob havemøbler i metal og aluminium. Ved større ordrer kontakt os venligst Tlf: 98109200 info@livingtrendoglivsstil.dk. Vi er altid klar til at tilbyde vores service. Læs her om Fermob garantien.   
 • Gervasoni
  Gervasoni kører netop nu et kampagnetilbud, som næsten ikke er til at modstå! Du får nemlig nu et ekstra cover i kvaliteten Lino Bianco, ved køb af et polstermøbel fra Ghost. Gervasoni blev grundlagt i 1882 og ledes i dag af 3. generation Giovanni og og Michele Gervasoni. En passion for skønhed, opmærksomhed for detaljer og brug af naturlige materialer forbliver kendetegnene for Gervasoni - produkter. Hos Living Trend & Livsstil er vi stolte og glade for at være udvalgt forhandler i Aalborg. I vores forretning kan bla. Ghost møbelserie opleves sammen med de smukke Grey borde. Kig forbi vores forretning på Hobrovej 461, 9200 Aalborg og uplev vores smukke Gervasoni udstilling.
 • Jieldè
  Jieldé er designet af Jean-Louis Domecq helt tilbage i 50érne. Lampen blev oprindeligt designet som en arkitekt/arbejdslampe og er derfor skabt i et ualmindelig stærkt design der kan holde til at blive brugt. Living Trend & Livsstil forhandler de smukke autentiske lamper i Aalborg. Gratis fragt tilbydes i DK - til brofaste øer!Lampen er håndlavet og er skabt således at ledningerne er støbt ind i armene og strømmen ledes fra arm til arm gennem metalskiverne, der sidder mellem armene som led.Alle lamperne har egen etiket med serienummer.Jieldé lampen fås som væg-, bord- og gulvlamper og produceres idag i mange forskellige farver.  Hos living Trend & Livsstil kan du se et bredt udvalg af de smukke franske Jieldé lamper som fåes i 23 flotte farver. Den klassiske børstet stål lampe er som oftest på lager.   Kontakt os altid gerne for råd og vejledning 98109200
 • JURA Kaffemaskiner
  Jura`s  udviklingsteam er inspireret af en stor kærlighed til specialkaffe af uovertruffen kvalitet, fremragende design og innovativ teknologi, som motiverer dem til forsat at udfordre sig selv. Alle JURA kaffemaskiner bliver udviklet i Schweiz, i moderne omgivelser, der er designet til at fremme et kreativt flow af idéer mellem eksperter. Kvalitet har været en af de mest grundlæggende af JURA's firmaværdier lige siden firmaet blev grundlagt i 1931. I implementerer de sidste nye produktionsstandarder og gennemgående kvalitetskontrol for at kunne garantere de højeste produktions- og produktkvalitets-standarder. Denne tilgang har direkte fordele for vore kunder, fordi ved at vælge en JURA maskine vælger de: - Mange års funktion der er til at stole på - Vedvarende værdi - En bred vifte af drikke ved et enkelt tryk på en knap- Fantastisk design- Innovation og præcision JURA's research- og udviklingsingenører tror på traditionelle værdier som innovation, præcision og omhu. Lige som eksperterne hos JURA's startegiske produktionspartner, kombinerer de deres tekniske ekspertise med en lidenskab for kaffe. Resultatet af deres dedikering til perfektion er robuste og holdbare produkter af høj kvalitet. Hos Living Trend & Livsstil har vi altid en kop frisklavet kaffe at byde på, friskbrygget på vores Jura kaffemaskine.
 • Lafuma
  Lafuma producerer lette havemøbler i sikker klassisk stil. Sidde og ligge komforten er helt fantastisk og de patenterede systemer sørger for, at møblerne altid fungerer. Alle møblerne er lette at transportere, opbevare og slå sammen og der bliver kun brugt de bedste materialer som batyline der er aftageligt og vaskbart.
 • Lampe Gras
  LAMPE GRAS  La Lampe Gras et ikon for det 20. århundrede. Tilbage i 1922 designede Bernard-Albin Gras en række lamper der var tænkt til brug i kontorer og til industrien. GRAS lampen som den senere blev kaldt var særdeles unik med sit enkle, robuste og meget flotte design. Den grundlæggende form er med hverken skruer eller svejsede samlinger. Firmaet Ravel købte i 1927 patentet på La Lampe GRAS og startede hermed produktionen af lamperne. I dag er La Lampe GRAS blevet et yderst efterspurgt samleobjekt over hele verden især i Frankrig, Japan og USA. Man må blot konstatere at det har vist sig, at Dernard-Albin Gras´ lampe design har vist sig at være yderst talentfyldt og tidsløst.  Vi er stolte at, at være udvalgt forhandler at La Lampe Gras i Aalborg SV. Vi tilbyder altid personlig rådgivning og service.      
 • Mad et len
  Mad et Len Brandet blev grundlagt i 2007 af ægteparret Sandra og Alex i Sydfrankrig (Saint Julien) hvor alle produkterne i dag bliver håndproduceret. Der er særligt fokus på at skabe de ypperste produkter hvor man kun bruger rene råvarer, og man går ikke på kompromis med kvaliteten og alle dufte er lavet af organiske ingredienser uden parabener og konserveringsmidler. Sortiment består primært af duftlys, pot pourri, parfumer samt interior objekter i rent støbejern som er med til at give produkterne deres særlige apoteker look som brandet er kendt for. Mad et len er kendt for deres unikke pot pourri som fås med henholdsvis lavasten // vegetabilsk amber // diverse ædelsten. Et duftlys brænder i ca 70 timer og en duft i pot pourri holder i ca 6 måneder. Alle Pot pourri kommer med en duft refill, hvorefter man vil have mulighed for at genbestille disse refills så kunderne kan beholde deres pot pourri i mange år. Alt bliver produceret på bestilling hvilket vil sige at der bliver kælet for hver produktion og er med til at gøre produktet lidt mere eksklusivt og unikt.
 • New Mags
  New Mags, nyeste magaziner og Coffee Books
 • Nailberry
  Nailberry blev grundlagt i 2012.  Brandet startede som en luxus neglebar i Chelsea, London og tranformerede sig hurtigt til en serie af multi prisbelønnede premium neglelakker. Nailberry har vægtet en særlig følsomhed for sundhed, velvære og ikke mindst respekt for naturen. Med disse værdier i fokus passer dette brand særdeles godt ind i vores Beauty univers hos Living Trend & Livsstil. Nailberry har udviklet sortimentet L´ Oxygéne´ med henblik på at kunne tilbyde en sundere form for manicure. - Åndbar - Fugtgennemtrængende -12-free - Vegansk - Crueltyfree - Halal - certificeret -  Kompromisløse farver - Glutenfri - 12 Free - L´Oxygene har en formel uden: - Phthalater inkl. DBP - Toluene -  Formaldehyde Resin - Kamfer - Xylene - Ethyl Tosylamide - Triphenyl Phosphate - Alkohol - Parabener - Animalske Derivater - Gluten     
 • Stofey
  Stofey er en del af hollandske Outdoor Living. Et 100% hollandsk firma, der sælger udendørs pejse i flere europæiske lande. Alle Stofey udendørs pejsene er produceret i Holland. Udendørs pejsene er bygget op omkring varmtvandsbeholdere som med håndarbejde er konverteret til de i rustfrit stål pejse, som vi sælger. Det giver os garanti for et produkt, vi står 100% bag. Vi vil løbende udvide vores sortiment med nye produkter, der alle opfylder de krav, som vi tror på: Smukt design, funktionalitet og høj kvalitet. Har du nogen gode ideer eller spørgsmål? Kontakt os venligst.
 • Therese Sennerholt
  Therese Sennerholt er vores yndlings grafiker. Therese Sennerholt bor i Sverige og hun er uddannet grafisk designer.Therese Sennerholt er skarp og provokerende i hendes fantastiske citater, som altid efter vores mening giver stof til eftertanke. De grafiske print/værker er signeret af Therese Sennerholt og nummereret hvilket gør dem  helt særlige. Printene kommer i et paprør og alle print er uden ramme .Vi er hos Living Trend & Livsstil meget begejstrede og utrolig stolte over at Therere Sennerholt har valgt netop os i Aalborg som forhandler.
 • Tolix
  Tolix - autentisk fransk cafestemning Modsat mange nye firmaer,  holder Tolix meget  fast i sine gamle traditioner. Dette betyder blandt andet, at deres metalmøbler stadig produceres i de gamle bygninger i Autun (både fabrik og metalpresse), som har huset Tolix siden før anden verdenskrig. Stolene laves efter nøjagtig samme principper som dengang, så møblerne er fortsat mere håndlavede end maskinlavede. De charmerende møbler fra Tolix Den traditionelle fremstillingsmetode betyder også, der lægges særlig kærlighed i produktionen. Derfor er leveringstiderne længere end almindeligt. På trods at en længere leveringstid fra fabrikkens side, bejler livsstilsmagasiner stadig til de eftertragtede Tolix-stole, og de charmerende møbler er blevet et ikon i sig selv. De første og ældste stole fra Tolix er i meget høj kurs, så man er så heldig at finde en et sted, på et loppemarkede eller i en antikbutik. Men de nyere modeller er også populære. Tolix-stolene findes i et væld af varianter og forskellige farver. F.eks. fås en Tolix barstol i en metalversion og en farvelakeret version. Stolene er derudover lette at stable, således at de aldrig står og fylder mere end nødvendigt, og det slidte, industrielle og alsidige look passer  ind selv det mest stilrene og moderne hjem.Hos Living Trend & Livsstil i Aalborg har vi et bredt udvalg af modeller og farver af de franske cafestole så man kører aldrig forgæves hvis man ønsker at komme og se og prøvesidde de skønne franske stole.Vi har altid nye Tolix stole og taburetter på lager.
 • Egon Eiermann
  Egon Eiermann er en tysk arkitekt, som blev født i 1904 og døde i 1970.  Egon Eiermann er kendt som en af Tysklands mest prominente arkitekter i de 20. århundrede. Ud over at have været arkitekt på store bygningsværker i såvel Tyskland som andre lande, har Egon Eiermann været arkitekten bag en række møbler som blandt andet borde, spisestole og kontorstole. Blandt produkterne er Eiermann1 og Eiermann2 borde, som kan bruges som både spisebord og arbejdsbord, og ligeledes er der kontorstole som SBG197R og S197R samt SE68 spisestolen.
 • Tom Dixon
  TOM DIXON ER ET BRITISK DESIGNFIRMA SOM ER ETABLERET I 2002.PÅ REKORDTID ER TOM DIXON BLEVET ET ANERKENDT DESIGNNAVN I HELE VERDEN, HVILKET BLANDT ANDET SKYLDES DETS RÅ UDTRYK OG VALG AF MATERIALER.PRODUKTSERIEN INDEHOLDER BELYSNING, MØBLER OG ACCESSORIES.