Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 1000 kr.

Udenlandske Brands

Der er ingen varer

Underkategorier

 • Artemide
  Artemide Artemide blev grundlagt af Ernesto Gismondi og Sergio Mazza i 1959, og er i dag leverandør af høj-kvalitets belysning til hele verden.   Lamperne produceres i Italien,Frankrig, Tyskland, USA, Tjekiet og Ungarn. Målet er at kunne opfylde alle belysnings behov, så derfor udvider og opkøber Artemide løbende. På denne måde styrker de deres position, som en af verdens absolutte førende inden for total belysnings løsninger,I 40 år har Artemide præsteret at være leverandør af belysning der har fungeret som en følgesvend og været en kilde til fysisk og mental komfort. Mange af lamperne fra Artemide har skrevet historie på verdensplan og er repræsenteret på nogle af de mest prestigefyldte museer i verden. Artemide lamper er italiensk sublim lysdesignpå verdensplan. Hos Living Trend & Livsstil er vi stolte af, at kunne vise mange af de flotte Artemide lamper i vores fysiske butik og på vores webshop.Se vores håndplukkede udvalg af de smukke lamper fra Artemide herunder.
 • Bernard Schottlander
  BERNARD SCHOTTLANDER DESIGNER AF INTERIØR OG SKULPTØR AF EKSTERIØR – SÅDAN BESKREV BERNARD SCHOTTLANDER SIG SELV. HAN ER FØDT I TYSKLAND I 1924, MEN FLYTTEDE TIL ENGLAND I 1939. EFTER AT HAVE TJENT I DEN BRITISKE HÆR I INDIEN, LÆRTE HAN AT SVEJSE OG TOG DEREFTER ET KURSUS I SKULPTUR PÅ LEEDS COLLEGE OF ART. EFTER MANGE SUCCESFULDE ÅR SOM INDUSTRIDESIGNER, BESLUTTEDE BERNARD SCHOTTLANDER AT KONCENTRERE SIG OM DET SKULPTURELLE. I 1951 SKABTE HAN MANTIS-SERIEN, HVOR HAN UDTÆNKTE DET SMARTE SYSTEM AF KONTRAVÆGTE KOMBINERET MED EN SERIE AF STÆRKE OG FLEKSIBLE METALSTÆNGER, MEN OGSÅ DESIGNET AF SKÆRMEN I MANTIS-SERIEN ER UNIK AF SIN SLAGS. LIGESOM EN AKROBAT SVÆVENDE I LUFTEN, ER ALUMINIUMSSKÆRMEN LAVET VED HJÆLP AF SÆRLIGE SPINNING OG CHASING-TEKNIKKER. I SELVE DESIGNET HAR HAN GJORT BRUG AF BALANCEN MELLEM METALARBEJDERENS FÆRDIGHEDER OG BILLEDHUGGERENS OPMÆRKSOMME ØJE, HVILKET HAR RESULTERET I EN SPIRALFORMET BEVÆGELSE HVOR SYMMETRI OG ASYMMETRI STÅR I OPPOSITION – LIGESOM BALANCE OG UBALANCE SKABES I EN UENDELIG LEG MED LYSET.   I 1965 UNDERVISTE HAN I METALARBEJDE PÅ ST MARTINS SCHOOL OF ART, OG SAMME ÅR VAR HAN MED I SIX ARTIST, ET GRUPPESHOW FRA INSTITUTE OF CONTEMPORARY ART I LONDON. I 1966 LAVEDE HAN SIT FØRSTE SOLO SHOW I HAMILTON GALLERIES I LONDON.   DET ESSENTIELLE I SCHOTTLANDERS VÆRKER LIGGER I INVITATIONEN. LIVING TREND OG LIVSSTIL HAR ET FLOT UDVALG AF DE FLOTTE LAMPER I FYSISK BUTIK!  KIG FORBI OG LAD DIG INSPIRERE.
 • Fermob havemøbler
  KØB NYE FLOTTE HAVEMØBLER FRA FERMOB OG FÅ NU 10% I VENTERABAT PÅ ORDRE  I JUNI, JULI OG AUGUST Leveringstid på Fermob er ca. 6-8 uger (forsinkelser kan forekomme) Vi gør hvad vi kan for at levere alle ordre så hurtigt som muligt. Tak for tålmodighed og forstålelse hertil. Ordrer som annulleres midt i bekræftet hjemtagelses tidspunkt fratrækkes 30% - gælder også ved forsinkelser, da disse ordrer hjemtages på bestilling i ønsket farve. Living Trend & Livsstil er hovedleverandør af Fermob havemøbler til Danske Slotshaver. Fermob er et fransk brand som producerer de skønneste farverige havemøbler. Fermob producerer deres møbler i 25 forskellige farver så her er en enestående mulighed for, at skabe sin egen personlige sammensætning og ikke mindst sætte sit eget præg på haven, altanen eller på din cafe eller restaurant. Living Trend & Livsstil sælger også Fermob på kontrakt ordrer til virksomheder. Vi kan henvise til flere cafeer, restauranter, slotshaver, biblioteker, Teatre, kulturhuse og butikker som har valgt at købe de flotte Fermob møbler hos os. Fermob har eksistreret i mange år efterhånden, de klassiske designs stammer oprindeligt fra første halvdel af det 20 århundrede hvor møblerne blev fabrikeret på en lille fabrik i Frankrig. I 1953 vagte man  at sætte de charmerende havemøbler i produktion, hvilket vandt stor succes frem til 1989 hvor den nuværende direktør, Bernard Reybier, kom til roret.  Sidenhen er Fermob´s havemøbler blevet meget populære over hele verden, så vidt, at de i dag er markedsledende når det kommer til havemøbler produceret i metal og aluminium. Begge serier er enkle og indbydende i deres udtryk og er bestemt en klar favorit i det minimalistiske hjem.  Samtidigt kan det enkle design være med til at bryde linjerne, hvis din indretning ellers rummer mange små ting eller tunge møbler. Uanset hvordan du bor, er Fermob et rigtigt godt valg, Fermob møblerne er solide. stole og borde er UV resistente hvilket vil sige, at de klare farver, som er gennemgående temaer hos Fermob, forbliver klare hele deres levetid igennem. Hos Living Trend og Livsstil har vi fra tidligt forår en udendørs udstilling af de flotte franske Fermob havemøbler i metal og aluminium. Ved større ordrer til virksomheder kontakt os venligst Tlf: 98109200 info@livingtrendoglivsstil.dk. Vi er altid klar til at tilbyde vores service. Kontakt os altid gerne for spørgsmål. https://www.fermob.com/en/ Læs her om Fermob garantien.   Se farvekort her 
 • Home Spirit
  Home Spirit møbler produceres i hånden hos dygtige møbelpolstrere i Frankrig. Der er stor fokus på komfort og derfor er indlæggene i disse flotte sofaer udført med lækre dunindlæg som giver en lang holdbarhed, usædvanlig blødhed og lækker komfort. Det kraftige 100% linen stof  produceret med fokus på bæredygtighed. Råmaterialerne til stoffet på disse sofaer produceres således også i Frankrig derved mindskes Co2 udledning i transport. Løse hynder medfølger til møblerne. Vi hjælper gerne med at sende billeder af stoffer og i vores fysiske forretning kan alle stofmuligheder ses.
 • Jieldè
  VIGTIGT! Alle ordre hjemtages på bestilling fra Frankrig - derfor ombyttes denne vare ikke. Ændring og fortrydelse i ordre skal ske senest 1 uge efter bestilling.   Jieldé er designet af Jean-Louis Domecq helt tilbage i 50érne. Lampen blev oprindeligt designet som en arkitekt/arbejdslampe og er derfor skabt i et ualmindelig stærkt design der kan holde til at blive brugt. Living Trend & Livsstil forhandler de smukke autentiske lamper i Aalborg. Gratis fragt tilbydes i DK - til brofaste øer! Lampen er håndlavet og er skabt således at ledningerne er støbt ind i armene og strømmen ledes fra arm til arm gennem metalskiverne, der sidder mellem armene som led.Alle lamperne har egen etiket med serienummer.Jieldé lampen fås som væg-, bord- og gulvlamper og produceres idag i mange forskellige farver.  OBS! VIGTIGT VI OMBYTTER IKKE LAMPER HVOR BÅND ER BRUDT   Hos living Trend & Livsstil kan du se et bredt udvalg af de smukke franske Jieldé lamper som fåes i 23 flotte farver. Den klassiske børstet stål lampe er som oftest på lager.   Kontakt os altid gerne for råd og vejledning 98109200
 • Lafuma
  Lafuma producerer lette havemøbler i sikker klassisk stil. Sidde og ligge komforten er helt fantastisk og de patenterede systemer sørger for, at møblerne altid fungerer. Alle møblerne er lette at transportere, opbevare og slå sammen og der bliver kun brugt de bedste materialer som batyline der er aftageligt og vaskbart.
 • Lampe Gras
  LAMPE GRAS Se mål på alle de smukke Lampe Gras lamper   La Lampe Gras et ikon for det 20. århundrede. Tilbage i 1922 designede Bernard-Albin Gras en række lamper der var tænkt til brug i kontorer og til industrien. GRAS lampen som den senere blev kaldt var særdeles unik med sit enkle, robuste og meget flotte design. Den grundlæggende form er med hverken skruer eller svejsede samlinger. Firmaet Ravel købte i 1927 patentet på La Lampe GRAS og startede hermed produktionen af lamperne. I dag er La Lampe GRAS blevet et yderst efterspurgt samleobjekt over hele verden især i Frankrig, Japan og USA. Man må blot konstatere at det har vist sig, at Dernard-Albin Gras´ lampe design har vist sig at være yderst talentfyldt og tidsløst.  Vi er stolte at, at være udvalgt forhandler at La Lampe Gras i Aalborg SV. Vi tilbyder altid personlig rådgivning og service. Du er altid hjerteligt velkommen til at kontakte os for spørgsmål, tilbud, indretning mm. på tlf: 98109200. Vi kan levere alle lamper fra Lampe Gras!      
 • Mad et len
  Mad et Len Brandet blev grundlagt i 2007 af ægteparret Sandra og Alex i Sydfrankrig (Saint Julien) hvor alle produkterne i dag bliver håndproduceret. Der er særligt fokus på at skabe de ypperste produkter hvor man kun bruger rene råvarer, og man går ikke på kompromis med kvaliteten og alle dufte er lavet af organiske ingredienser uden parabener og konserveringsmidler. Sortiment består primært af duftlys, pot pourri, parfumer samt interior objekter i rent støbejern som er med til at give produkterne deres særlige apoteker look som brandet er kendt for. Mad et len er kendt for deres unikke pot pourri som fås med henholdsvis lavasten // vegetabilsk amber // diverse ædelsten. Et duftlys brænder i ca 70 timer og en duft i pot pourri holder i ca 6 måneder. Alle Pot pourri kommer med en duft refill, hvorefter man vil have mulighed for at genbestille disse refills så kunderne kan beholde deres pot pourri i mange år. Alt bliver produceret på bestilling hvilket vil sige at der bliver kælet for hver produktion og er med til at gøre produktet lidt mere eksklusivt og unikt.
 • New Mags
  New Mags, nyeste magaziner og Coffee Books
 • Tolix
  Tolix - autentisk fransk cafestemning Modsat mange nye firmaer,  holder Tolix meget  fast i sine gamle traditioner. Dette betyder blandt andet, at deres metalmøbler stadig produceres i de gamle bygninger i Autun (både fabrik og metalpresse), som har huset Tolix siden før anden verdenskrig. Stolene laves efter nøjagtig samme principper som dengang, så møblerne er fortsat mere håndlavede end maskinlavede. De charmerende møbler fra Tolix Den traditionelle fremstillingsmetode betyder også, der lægges særlig kærlighed i produktionen. Derfor er leveringstiderne længere end almindeligt. På trods at en længere leveringstid fra fabrikkens side, bejler livsstilsmagasiner stadig til de eftertragtede Tolix-stole, og de charmerende møbler er blevet et ikon i sig selv. De første og ældste stole fra Tolix er i meget høj kurs, så man er så heldig at finde en et sted, på et loppemarkede eller i en antikbutik. Men de nyere modeller er også populære. Tolix-stolene findes i et væld af varianter og forskellige farver. F.eks. fås en Tolix barstol i en metalversion og en farvelakeret version. Stolene er derudover lette at stable, således at de aldrig står og fylder mere end nødvendigt, og det slidte, industrielle og alsidige look passer  ind selv det mest stilrene og moderne hjem.Hos Living Trend & Livsstil i Aalborg har vi et bredt udvalg af modeller og farver af de franske cafestole så man kører aldrig forgæves hvis man ønsker at komme og se og prøvesidde de skønne franske stole.Vi har altid nye Tolix stole og taburetter på lager.
 • Zoffany Paint
  Zoffany Paint  Elite Emulsion En vandbaseret maling der er både stærk, og har en mat overflade der understreger de dybe pigmenter i hver eneste unikke farve. Den matte finish og holdbarhed i malingen gør den særdeles velegnet til vægge, lofter, træværk og metal, og efterlader en vaskbar og smudsafvisende overflade. Den kan også bruges i badeværelser, køkkener og i andre ekstra udsatte rum, f.eks. i entréer eller på børneværelser.Tørretid ca. 1-2 timer, Overmalbar efter 2-4 timer.  offany Plejeråd     Elite Emulsion Rengøring: For let tilsmudsning på glatte overflader brug lunkent vand med en smule opvaskemiddel og en ren svamp eller fnugfri klud. Sørg for svamp eller klud er godt fugtet (men ikke dryppende), dup det ramte område og gentag efter behov. Undgå cirkulære bevægelser, da dette kan polere overfladen. Til vægge med tekstur, bør en klud anvendes i stedet for en svamp for at undgå små stykker af svampen som kan være svære at fjerne. Hold dit hjem godt udluftet under aktiviteter, der kan forårsage olie og fedt ophobning, såsom madlavning. Støv forårsaget af “gør-det-selv”-arbejde bør begrænses ved inddæmning, opsamling ved kilden eller grundig støvsugning. For at undgå mærker på malede overflader, brug altid et blødt børstehovede når du støvsuger nærliggende overflader. Reparation: Påfør et lag fortyndet grunder til bare, porøse overflader. Mal væg sektion “kant til kant” for de bedste resultater. I de fleste tilfælde vil pletreparationer forblive synlige og producere et æstetisk uacceptabelt resultat.
 • Serax
  Serax er en familievirksomhedmed lidenskab Serax er udtænkt af SERge og AXel Van Den Bossche. To brødre, der blev opdraget midt i blomsterpottehandlen i deres mors forretning. I løbet af de sidste tredive år er den mindre forretning, der startede i en garage i 1986, vokset til en multinational med over 65 ansatte og et hovedkontor i Antwerpen. I dag ledes virksomheden af Axel. Axels kone - Marie Michielssen - er Serax 'husdesigner. Hun er skaberen af blandt andet den berømte 'Cactus Vase'. Serax er en familievirksomhed, hvor lidenskab løber gennem venerne.
 • Tala
  Tala Tala er et yngre britisk belysningsdesign med en mission om at skabe unikke produkter, der har en positiv indvirkning på deres omgivelser. Virksomheden blev grundlagt af fire venner fra universitetet i Edinburgh som havde en fælles passion for design, teknologi og bæredygtighed. Under et projekt med solpaneler på et hoteltag, blev vennerne enige om, at man måtte kunne optimere lyskilden yderligere med LED og ideen til deres pærer var igangTala producerer LED pærer, som man aldrig har set dem før! Hver med sit forskellige og dragende udtryk, som kan ændre karakteren på en lampe fuldstændigt! Tale har også lanceret en serie af loftfatninger i eg, valnød og metal.  Disse lamper er smukke i sig selv, men kombineret med de flotte pærer, har du en komplet og helt fantastisk lampe!
 • Lumina
  Italiensk lampefirma Lumina "Vores lamper er ikoniske ligesom vores arbejdsmoral og vores håndværk. Ved at udnytte de nyeste produktionsteknologier forener vi form og funktion for at opnå et rent og simpelt resultat. For vores kunders velbefindende". Ettore Cimini
 • Nosta
  Nosta Nosta er en belgisk belysningsvirksomhed, der omfavner en tradition for håndværk. Hvert produkt er håndsamlet på vores værksted i Brugge. Udvikling af højkvalitets og bæredygtigt designarmaturer er brandets styrke.
 • Detjer
  DETJER Living Trend og Livsstil er stolte af at forhandle DETJER’s håndlavede møbler fra Indonesien.  Møblerne bliver produceret på en fabrik i indonesien, hvor hårdtarbejdende håndværkere bygger de mest fantastiske håndlavede møbler. Stilen i DETJER møblerne går tilbage til det minimalistiske design i 1950’ernes Chandigarh-stil. At det stadigvæk i dag er ligeså smukt, understreger tidløsheden i designet.  Det der gør DETJERS møbler så unikke er den naturlige produktionsmåde. Bortset fra det bemærkelsesværdige håndværk, er bæredygtigheden af produkterne en ligeså vigtig del af konceptet hus DETJER.Alle møbler er FLEGT-mærket (Forrest Law Enforcement, Governance and Trade). Dette betyder at træet er anerkendt af EU, som lovligt fremskaffet træ, der overholder den europæiske træforordning.