Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Udenlandske Brands

Der er ingen varer

Underkategorier

 • Bernard Schottlander
  BERNARD SCHOTTLANDER DESIGNER AF INTERIØR OG SKULPTØR AF EKSTERIØR – SÅDAN BESKREV BERNARD SCHOTTLANDER SIG SELV. HAN ER FØDT I TYSKLAND I 1924, MEN FLYTTEDE TIL ENGLAND I 1939. EFTER AT HAVE TJENT I DEN BRITISKE HÆR I INDIEN, LÆRTE HAN AT SVEJSE OG TOG DEREFTER ET KURSUS I SKULPTUR PÅ LEEDS COLLEGE OF ART. EFTER MANGE SUCCESFULDE ÅR SOM INDUSTRIDESIGNER, BESLUTTEDE BERNARD SCHOTTLANDER AT KONCENTRERE SIG OM DET SKULPTURELLE. I 1951 SKABTE HAN MANTIS-SERIEN, HVOR HAN UDTÆNKTE DET SMARTE SYSTEM AF KONTRAVÆGTE KOMBINERET MED EN SERIE AF STÆRKE OG FLEKSIBLE METALSTÆNGER, MEN OGSÅ DESIGNET AF SKÆRMEN I MANTIS-SERIEN ER UNIK AF SIN SLAGS. LIGESOM EN AKROBAT SVÆVENDE I LUFTEN, ER ALUMINIUMSSKÆRMEN LAVET VED HJÆLP AF SÆRLIGE SPINNING OG CHASING-TEKNIKKER. I SELVE DESIGNET HAR HAN GJORT BRUG AF BALANCEN MELLEM METALARBEJDERENS FÆRDIGHEDER OG BILLEDHUGGERENS OPMÆRKSOMME ØJE, HVILKET HAR RESULTERET I EN SPIRALFORMET BEVÆGELSE HVOR SYMMETRI OG ASYMMETRI STÅR I OPPOSITION – LIGESOM BALANCE OG UBALANCE SKABES I EN UENDELIG LEG MED LYSET.   I 1965 UNDERVISTE HAN I METALARBEJDE PÅ ST MARTINS SCHOOL OF ART, OG SAMME ÅR VAR HAN MED I SIX ARTIST, ET GRUPPESHOW FRA INSTITUTE OF CONTEMPORARY ART I LONDON. I 1966 LAVEDE HAN SIT FØRSTE SOLO SHOW I HAMILTON GALLERIES I LONDON.   DET ESSENTIELLE I SCHOTTLANDERS VÆRKER LIGGER I INVITATIONEN. LIVING TREND OG LIVSSTIL HAR ET FLOT UDVALG AF DE FLOTTE LAMPER I FYSISK BUTIK!  KIG FORBI OG LAD DIG INSPIRERE.
 • Fermob
  Fermob er et fransk brand som producerer de skønneste farverige havemøbler. Fermob producerer deres møbler i 24 forskellige farver så her er en enestående mulighed for, at skabe sin egen personlige sammensætning og ikke mindst sætte sit eget præg på haven, altanen eller på din cafe eller restaurant. Living Trend & Livsstil sælger også Fermob på kontrakt ordrer til virksomheder. Vi kan henvise til flere cafeer, restauranter, slotshaver, biblioteker, Teatre, kulturhuse og butikker som har valgt at købe de flotte Fermob møbler hos os. Fermob har eksistreret i mange år efterhånden, de klassiske designs stammer oprindeligt fra første halvdel af det 20 århundrede hvor møblerne blev fabrikeret på en lille fabrik i Frankrig. I 1953 vagte man  at sætte de charmerende havemøbler i produktion, hvilket vandt stor succes frem til 1989 hvor den nuværende direktør, Bernard Reybier, kom til roret.  Sidenhen er Fermob´s havemøbler blevet meget populære over hele verden, så vidt, at de i dag er markedsledende når det kommer til havemøbler produceret i metal og aluminium. Begge serier er enkle og indbydende i deres udtryk og er bestemt en klar favorit i det minimalistiske hjem.  Samtidigt kan det enkle design være med til at bryde linjerne, hvis din indretning ellers rummer mange små ting eller tunge møbler. Uanset hvordan du bor, er Fermob et rigtigt godt valg, Fermob møblerne er solide. stole og borde er UV resistente hvilket vil sige, at de klare farver, som er gennemgående temaer hos Fermob, forbliver klare hele deres levetid igennem. Hos Living Trend og Livsstil har vi fra tidligt forår en udendørs udstilling af de flotte franske Fermob havemøbler i metal og aluminium. Ved større ordrer kontakt os venligst Tlf: 98109200 info@livingtrendoglivsstil.dk. Vi er altid klar til at tilbyde vores service. Læs her om Fermob garantien.   
 • Jieldè
  Jieldé er designet af Jean-Louis Domecq helt tilbage i 50érne. Lampen blev oprindeligt designet som en arkitekt/arbejdslampe og er derfor skabt i et ualmindelig stærkt design der kan holde til at blive brugt.Lampen er håndlavet og er skabt således at ledningerne er støbt ind i armene og strømmen ledes fra arm til arm gennem metalskiverne, der sidder mellem armene som led.Alle lamperne har egen etiket med serienummer.Jieldé lampen fås som væg-, bord- og gulvlamper og produceres idag i mange forskellige farver.  OBS! For god ordens skyld gør vi opmærksom på at varer / lamper som er bestilt hjem fra Frankrig på bestilling ifølge aftale ikke returneres eller refunderes.
 • JURA Kaffemaskiner
  Jura`s  udviklingsteam er inspireret af en stor kærlighed til specialkaffe af uovertruffen kvalitet, fremragende design og innovativ teknologi, som motiverer dem til forsat at udfordre sig selv. Alle JURA kaffemaskiner bliver udviklet i Schweiz, i moderne omgivelser, der er designet til at fremme et kreativt flow af idéer mellem eksperter. Kvalitet har været en af de mest grundlæggende af JURA's firmaværdier lige siden firmaet blev grundlagt i 1931. I implementerer de sidste nye produktionsstandarder og gennemgående kvalitetskontrol for at kunne garantere de højeste produktions- og produktkvalitets-standarder. Denne tilgang har direkte fordele for vore kunder, fordi ved at vælge en JURA maskine vælger de: - Mange års funktion der er til at stole på - Vedvarende værdi - En bred vifte af drikke ved et enkelt tryk på en knap- Fantastisk design- Innovation og præcision JURA's research- og udviklingsingenører tror på traditionelle værdier som innovation, præcision og omhu. Lige som eksperterne hos JURA's startegiske produktionspartner, kombinerer de deres tekniske ekspertise med en lidenskab for kaffe. Resultatet af deres dedikering til perfektion er robuste og holdbare produkter af høj kvalitet. Hos Living Trend & Livsstil har vi altid en kop frisklavet kaffe at byde på, friskbrygget på vores Jura kaffemaskine.
 • Lampe Gras
  LAMPE GRAS  DE OPRINDELIGE LA LAMPE GRAS LAMPER BLEV DESIGNET AF BERNARD-ALBIN GRAS I 1921. LAMPEN ER MED SIT ENKLE UDTRYK, SIN ROBUSTHED OG SAMTIDIG DET ERGONOMISKE DESIGN, DER HAR VIST SIG AT VÆRE TIDSLØST. LAMPE GRAS ER BLEVET REPRODUCERET AF  DCW. ÉDITIONS. FORHANDLET SIDEN 2011 KIG FORBI VORES FYSISKE BUTIK LIVING TREND OG LIVSSTIL AALBORG - HER VISES ET FLOT OG BREDT UDVALG AF DE FRANSKE LAMPE GRAS LAMPER VI TILBYDER PERSONLIG  PROFESSIONEL SERVICE OG RÅDGIVNING.
 • New Mags
  New Mags, nyeste magaziner og Coffee Books
 • Stofey
  Stofey er en del af hollandske Outdoor Living. Et 100% hollandsk firma, der sælger udendørs pejse i flere europæiske lande. Alle Stofey udendørs pejsene er produceret i Holland. Udendørs pejsene er bygget op omkring varmtvandsbeholdere som med håndarbejde er konverteret til de i rustfrit stål pejse, som vi sælger. Det giver os garanti for et produkt, vi står 100% bag. Vi vil løbende udvide vores sortiment med nye produkter, der alle opfylder de krav, som vi tror på: Smukt design, funktionalitet og høj kvalitet. Har du nogen gode ideer eller spørgsmål? Kontakt os venligst.
 • Therese Sennerholt
  Therese Sennerholt er vores yndlings grafiker. Therese Sennerholt bor i Sverige og hun er uddannet grafisk designer.Therese Sennerholt er skarp og provokerende i hendes fantastiske citater, som altid efter vores mening giver stof til eftertanke. De grafiske print/værker er signeret af Therese Sennerholt og nummereret hvilket gør dem  helt særlige. Printene kommer i et paprør og alle print er uden ramme .Vi er hos Living Trend & Livsstil meget begejstrede og utrolig stolte over at Therere Sennerholt har valgt netop os i Aalborg som forhandler.
 • Tolix
  Tolix - autentisk fransk cafestemning Modsat mange nye firmaer,  holder Tolix meget  fast i sine gamle traditioner. Dette betyder blandt andet, at deres metalmøbler stadig produceres i de gamle bygninger i Autun (både fabrik og metalpresse), som har huset Tolix siden før anden verdenskrig. Stolene laves efter nøjagtig samme principper som dengang, så møblerne er fortsat mere håndlavede end maskinlavede. De charmerende møbler fra Tolix Den traditionelle fremstillingsmetode betyder også, der lægges særlig kærlighed i produktionen. Derfor er leveringstiderne længere end almindeligt. På trods at en længere leveringstid fra fabrikkens side, bejler livsstilsmagasiner stadig til de eftertragtede Tolix-stole, og de charmerende møbler er blevet et ikon i sig selv. De første og ældste stole fra Tolix er i meget høj kurs, så man er så heldig at finde en et sted, på et loppemarkede eller i en antikbutik. Men de nyere modeller er også populære. Tolix-stolene findes i et væld af varianter og forskellige farver. F.eks. fås en Tolix barstol i en metalversion og en farvelakeret version. Stolene er derudover lette at stable, således at de aldrig står og fylder mere end nødvendigt, og det slidte, industrielle og alsidige look passer  ind selv det mest stilrene og moderne hjem.Hos Living Trend & Livsstil i Aalborg har vi et bredt udvalg af modeller og farver af de franske cafestole så man kører aldrig forgæves hvis man ønsker at komme og se og prøvesidde de skønne franske stole.Vi har altid nye Tolix stole og taburetter på lager.
 • Egon Eiermann
  Egon Eiermann er en tysk arkitekt, som blev født i 1904 og døde i 1970.  Egon Eiermann er kendt som en af Tysklands mest prominente arkitekter i de 20. århundrede. Ud over at have været arkitekt på store bygningsværker i såvel Tyskland som andre lande, har Egon Eiermann været arkitekten bag en række møbler som blandt andet borde, spisestole og kontorstole. Blandt produkterne er Eiermann1 og Eiermann2 borde, som kan bruges som både spisebord og arbejdsbord, og ligeledes er der kontorstole som SBG197R og S197R samt SE68 spisestolen.
 • Tom Dixon
  TOM DIXON ER ET BRITISK DESIGNFIRMA SOM ER ETABLERET I 2002.PÅ REKORDTID ER TOM DIXON BLEVET ET ANERKENDT DESIGNNAVN I HELE VERDEN, HVILKET BLANDT ANDET SKYLDES DETS RÅ UDTRYK OG VALG AF MATERIALER.PRODUKTSERIEN INDEHOLDER BELYSNING, MØBLER OG ACCESSORIES.