Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 1000 kr.

Luxembourg

Der er 36 varer.

Vi er hovedleverandør af Franske Fermob møbler til Danske Slotshaver.

Fermob Luxembourg serie er enkel og indbydende i sit udtryk og er en af de største favoritter fra Fermob. Luxembourg fra Fermob er meget populær i det minimalistiske hjem. 

Samtidigt kan det enkle design fra Fermob være med til at bryde linjerne, hvis din indretning ellers rummer mange små ting eller tunge møbler. Uanset hvordan du bor, er Luxemborg møblerne fra Fermob et rigtigt godt valg. Materialet er i aluminium og dermed vedligeholdelsesfrit. Hos Living Trend  & Livsstil anbefaler vi dog, at møblerne tages ind om vinteren, hvis man har mulighed for det, da kraftige vindstød kan vælte møblerne omkuld og møblerne kan få overfladiske ridser.

Fermob Luxembourg serie kan bestilles i 24 forskellige farver. Det tidsløse design fra Fermob, gør det enkelt at kombinere farverne på kryds og tværs- både af kollektion og farve.
Living Trend og Livsstil har altid Luxembourg fra Fermob på lager. Vi  tilbyder fragtfri levering i hele Danmark til brofaste øer. Der kan forekomme leveringtid på Fermob pga. stor efterspørgsel i højsæson. Vi har hele Luxembourg serien fra Fermob i sortiment og tilbyder altid skarpe priser. Ved større ordrer er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98109200 eller på mail info@livingtrendoglivsstil 

Living Trend og Livsstil har blandt andet sørget for levering af Fermobs Luxembourg møbler til Bla. Tivoli Copenhagen Stick and Sushi i København, Salling Aalborg, Salling Aarhus, De Danske Slotshaver, Kongens Have, Hjørring kultur og teater.

 


Varer sidevis

Varer sidevis