Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 1000 kr.

ZOFFANY PAINT

Der er 1 vare.


Zoffany Paint 

Elite Emulsion

En vandbaseret maling der er både stærk, og har en mat overflade der understreger de dybe pigmenter i hver eneste unikke farve. Den matte finish og holdbarhed i malingen gør den særdeles velegnet til vægge, lofter, træværk og metal, og efterlader en vaskbar og smudsafvisende overflade. Den kan også bruges i badeværelser, køkkener og i andre ekstra udsatte rum, f.eks. i entréer eller på børneværelser.Tørretid ca. 1-2 timer, Overmalbar efter 2-4 timer. 

offany Plejeråd

 

 

Elite Emulsion

Rengøring: For let tilsmudsning på glatte overflader brug lunkent vand med en smule opvaskemiddel og en ren svamp eller fnugfri klud. Sørg for svamp eller klud er godt fugtet (men ikke dryppende), dup det ramte område og gentag efter behov. Undgå cirkulære bevægelser, da dette kan polere overfladen. Til vægge med tekstur, bør en klud anvendes i stedet for en svamp for at undgå små stykker af svampen som kan være svære at fjerne.

Hold dit hjem godt udluftet under aktiviteter, der kan forårsage olie og fedt ophobning, såsom madlavning.

Støv forårsaget af “gør-det-selv”-arbejde bør begrænses ved inddæmning, opsamling ved kilden eller grundig støvsugning.

For at undgå mærker på malede overflader, brug altid et blødt børstehovede når du støvsuger nærliggende overflader.

Reparation: Påfør et lag fortyndet grunder til bare, porøse overflader. Mal væg sektion “kant til kant” for de bedste resultater. I de fleste tilfælde vil pletreparationer forblive synlige og producere et æstetisk uacceptabelt resultat.