Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.
EAN betaling
Find os på Facebook
Find os på Instagram

Bolig indretnings hjælp !

Vi tilbyder med glæde tilbyde dig besøg i dit hjem eller butik, af indehaver Maria Benedicte H. Nielsen Pris 650,00 Kr. Pr. Time - En konsultation vare ofte 3 timer. Disse priser gælder i Aalborg området. Det er også muligt at booke aftale i vores butik ifølge aftale hvor vi ud fra gode snakke, billeder og gennemgang vil komme med løsninger. . Vi tilbyder en enkel og anderledes personlig tilgang til boligfornyelse. Det handler ikke blot om, at fylde boligen op med pæne møbler, farver, nips, men om at finde ud af, hvad præcis vil være et godt og dejligt hjem for dig?I disse tider, er der rig mulighed for, at finde meget inspiration på nettet / magaziner, men for at få boligen kan blive et rigtigt hjem – vinder den personlige kontakt altid.


Bolig indretningshjælp der giver mening og værdi !

  • Hjælp til fornyelse når ens bolig/erhverv trænger til ny energi og opmærksomhed.
  • Hjælp til at gøre din bolig / sommerhus salgsklar inden første fremvisning. Vigtigt at din bolig præsenterer sig fra den aller bedste side. Hvad sælger en bolig?  hvad gør din bolig særlig?
  • Hjælp til stemningen i din have/terrasse – altan. Hvilken funktion skal dit udemiljø ose af fra april – september?
  • Hjælp til dig der ikke ved hvad du vil? – men bare vil noget andet.
  • Hjælp til oprydning, ommøblering i din bolig/erhverv, inden du køber nyt. Befriende at få et overblik og mærke i hvilken retning du gerne vil bevæge dig i nu.
  • Udover et godt resultat giver det yderligere en besparelse på din tid og penge, når du får hjælp med professionel personlig rådgivning.


Book rådgivningsmøde hos dig privat butik eller i butikken  

Maria Benedicte: 98109200mail: info@livingtrendoglivsstil.dk


Find os på Instagram
Find os på Facebook