Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 1000 kr.

DYNASTY KONSOL, 70 CM

DENNE VARE SKAL HJEMTAGES PÅ BESTILLING OG FORUDBETALES. DER ER IKKE OMBYTNINGSRET ELLER RETURRET PÅ DENNE VARE.Dynasty I er det mindste konsolbord i vores sortiment og er udført med praktisk skuffe til opbevaring af småting. Konsollet er oplagt til en lille entré eller mellemgang, hvor den er et markant element i indretningen.


Mål:
Højde 85 cm
Bredde 70 cm
Dybde 35 cm

Vores konsolborde produceres som udgangspunkt på bestilling og vi får levering hver 3. måned. Leveringstiden er derfor 4-12 uger. Kontakt gerne butikken for information hvis du vil vide, hvornår næste levering er planlagt

Flere detaljer

DKK 7.495,00

Konsolborde er både smukke og praktiske i indretningen af din entré, stue eller soveværelse.

De sorte konsolborde med spejlblank lak-overflade er fantastiske at udstille blomster, bøger og andre smukke objekter på.

Et konsolbord gør sig også fantastisk i soveværelset som et enkelt møbel til planter eller til en lampe, der sørger for hyggelig

belysning i rummet.

Vores producent brænder vi for, at producere møbler, der er bæredygtige.

Det kommer naturligt til udtryk i deres produktion, valget af materialer, kvaliteten og selvfølgelig i en tidløs æstetik.

Konsollerne  er produceret i Europa af FSC certificeret first grade massivt træ.


Vi har valgt at få dem håndmalet med pensel fordi, det giver et smukt resultat hvor træets årer kan anes.

Vi bruger en vandbaseret maling, der ikke afgiver kemisk lugt og det betyder, at du trygt kan tage konsollet  i brug, i det øjeblik du får det leveret.

Angående malingen og små ujævnheder. Alt er håndlavet. Derfor kan variationer i finish forekomme