Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.
EMERENCE, VITRINESKAB, ZANZ FURNITURE Se fuld størrelse

EMERENCE, VITRINESKAB, ZANZ FURNITURE

Rummelig vitrine med glas i siden, fremstillet som håndarbejde af uddannede møbelsnedkere efter stolte skandinaviske traditioner. Materialet er lakeret europæisk birketræ og MDF. VÆLG FARVE!

Mål:210 x 190 x 40 cm 

Leveres i 3 dele.

Flere detaljer

DKK 18.320,00

Nedsat pris!

-20%

DKK 22.900,00

Hvordan bliver et ZANZ vitrineskab fremstillet.

Vitrineskabet bliver fremstillet nøjagtigt som man har haft tradition for at fremstille møbler i Skandinavien igennem mere end 200 år. Denne tradition forsøger vi at fastholde selvom den nye CNC teknologi frister, med den smarte automatisering og meget hurtigere produktionstider.

Vi mener at sjælen forsvinder ud af møblet når det er computerstyrede maskiner der laver næsten alt arbejdet.

Et håndlavet møbel har sjæl og da der ikke findes 2 møbler som er nøjagtig ens vil det altid være et unikt produkt som man sætter ind i sin bolig.

Fremstillingsprocessen:

En uddannet møbelsnedker tilretter delene og laver sit skab helt færdigt efter en tegning. Møblet bliver samlet med hængsler og beslag og herefter bliver unøjagtigheder tilrettet med stor omhyggelighed.

Når alt er tilpasset og låger åbner og lukker som de skal, bliver møblet efterset en sidste gang inden det bliver sendt til lakering.

På malerværkstedet bliver alle ujævnheder og lignende opspartlet og møblet bliver slebet overalt med sandpapir, herefter bliver beslag og hængsler tapet med afdækningsbånd. Møblet gennemgår efter afstøvning en lakeringsproces med grundmaling og herefter sprøjtet med flere lag møbelmaling.

Når møblet er tørt bliver afdækning på hængsler og beslag fjernet. Hvis der skal glas i møblet monteres dette. Herefter kontrolleres møblet en sidste gang inden indpakning til forsendelse.

På et sådan unikt møbel fremstillet i hånden vil der kunne forekomme eventuelle små unøjagtigheder og der kan måske værre en smule maling på bagsiden af et hængsel eller en lille blyantstreg på bagsiden.

 Disse små ”skønheder” er jo blot beviset på at møblet ikke har været igennem et computerstyret produktionsanlæg, hvor alt er ens og hvor den gamle møbelsnedker for længst er gået på pension.