Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.
STOFEY HAVEPEJS XL Se fuld størrelse

STOFEY HAVEPEJS XL

Stofey XL

MÅL: Ø 50 mm H: 180 cm

Materiale : Rustfrit stål

VIGTIGT :På underlag af træ og tilsvarende brandbare materialer anbefales det, for en sikkerheds skyld, at placere en plade, flise eller lignende under pejsen inden fyringen påbegyndes og nydes.

Læs vores beskrivelse nedenfor.

Flere detaljer

STR. XL

DKK 5.995,00

Stofey havepejs XL

4,995.00 DKK

Den rustfrie stål udendørs pejs str. L er et naturligt samlingssted for skønne lune aftener. Ideel såvel i by billedet og andre udendørs miljøer i haver og på terrasser.

Bærehåndtagene på siden af pejsen forbliver kølige, også under afbrænding i pejsen. Derved er det muligt at finde den ideelle placering af udendørs pejsen. Åbningen på pejsen er tilstrækkelig stor til det er let at fylde med brænde, og der skabes et godt træk gennem skorstenen. Derved sikres en god og ren afbrænding fri for unødig røg.

Pejsen har en diameter på 500 mm og et aftræksrør på cirka 1.80 meter. Dette er rigeligt når ilden er godt i gang og røgen ledes effektivt væk fra selskabet omkring pejsen.

Allerede første gang du anvender din ny udendørspejs vil det blanke rustfrie stål tage farve som et resultat af varmens påvirkning af materialet. Bunden og bærehåndtagene som aldrig bliver rigtigt varme forbliver stort set i original farve, mens resten af pejsen vil tage farve i nuancer af brun, lilla, blå og kobber.

På toppen af aftræksrøret er der en gnistfanger. Denne fanger eventuelle gnister og holder regnen ude af pejsen.

Leveringstid: 3-4 dage
9 andre varer i samme kategori: