Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.
LIGGESTOL TRANSABED SORT/WOOD, LAFUMA Se fuld størrelse

LIGGESTOL TRANSABED SORT/WOOD, LAFUMA

Liggestol Transabed Sort /wood, Lafuma

Materiale : Titanium, Batyline® Hedona

Farve: Wood /Sort

Stel: Sort

Mål:  L/H/D: Lukket 66,5 x 123 x 17 cm.  Åben 66,5 x 88 x 93 cm


Kapacitet: Op til 140 kg.


Bestandighed: Varme, kulde og UV-beskyttet

Flere detaljer

DKK 1.399,00

 

Super lækker liggestol fra Lafuma Batyline® Duo-serien / Kraftig dobbelt-vævet polstring.

Lafuma er kompromisløse kvalitetsprodukter. Du finder ikke mere komfortable havemøbler på markedet og vi anbefaler at besøge vores forretning i Aalborg og prøve møblerne.

Transabed fra Lafuma er let at bruge og kan bruges både ude og inde, modstandsdygtig over for fugt og stoffet er behandlet med UV-beskyttelse, så det ikke falmer i solen.

Batyline® Duo
Batyline® Duo er kendetegnet ved sin 2/1 vævning, hvilket betyder at tråden er mere tæt end i eksempelvis Batyline® Iso og medvirker til en bedre siddekomfort. Denne stol har maksimal holdbarhed og kan klare stort set alle vejrforhold. Batyline® Duo er UV-resistent og har åndbarhed, så evt. mug og svamp ikke sætter sig.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er fransk og let design. Super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkle design. For Lafuma er komforten i det vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol er du slet ikke i tvivl om god kvalitet. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Aalborg SV
Besøg vores forretning hvor vi har Lafuma liggestole udstillet. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en god personlig betjening