Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.

RUM

Der er 1 vare.

Underkategorier

 • Badeværelset
  Inspiration til badeværelse Til badeværelset har vi et udvalg af lækre designs og inspiration til badeværelset. Tag en rundtur i vores badeværelse univers og lad os inspirere dig. Måske til den gode gave, til dig selv eller måske til en som du holder af.
 • Børneværelset
  Indretning af børneværelse Dette univers er dedikeret til de yngste i familien, da vi i Living Trend & Livsstil er overbeviste om, at god kvalitet og æstetik ikkekun er forbeholdt voksne. Indretning af børneværelset har aldrig været nemt, men vi har forsøgt at gøre det lettere for dig, at få børneværelset til at gå op i en højerer enhed for de yngste. De valgte farvenuancer er begrænset til grå, sort, hvid og træ da et børneværelse netop kan have længere levetid, hvis farverne tilføjes i form af små ting.
 • Entréen
  Inspiration til møbler i entréen Entréen er ofte det  rum som ”bare” anses som et indgangsparti. Entréen er det rum dine gæster møder først i dit hjem, og det du sidst ser, når du hver morgen tager afsted på arbejde.  Entréens udtryk bliver ofte nedprioriteret og helt glemt til fordel for en praktisk funktion med bunker af overtøj og store mængder fodtøj. Living Trend og Livsstil vil gerne inspirere dig med praktiske opbevaringsløsninger, som vil hjælpe dig til, at få system og orden i noget af det som engang imellem kan virke uoverskueligt. Find møbler til entreen fra kendte designere og brands.
 • Kontoret
  Hvad enten kontoret skal signalere stram formalitet eller blot være en simpel arbedsplads har vi hos Living Trend og Livsstil et udvalg af  reoler, lamper, stole i forskellige designs. Med øje for god kvalitet, holdbare og  langtigtede løsninger vil vi gerne inspirere dig til god kontor stil.
 • Køkkenet
  Køkkenet er rummet i din bolig, hvor beslutninger, diskutioner og samtaler skal tages hele livet igennem. Dagligt skal måltider planlægges og tilberedes, men ikke mindre vigtigt, skal der også tages stilling til, hvordan omgivelserne ser ud, når familien eller du kokkerer. Uanset om man er ung, en børnefamilie eller en  madentusiast, kan madlavning godt kombineres funktionelt og æstetik. God kvalitet findes ikke kun i madråvarer, men også i dit køkkenudstyr.
 • Soveværelset
  Drømmer du om en flot sengelampe til gode læsestunder? Lækkert nyt betræk til dine dyner ? Et soveværelse i blød minimalisme? Mangler du opbevaringløsninger? Gå på opdagelse i vores soveværelse univers og lad os inspirere dig.
 • Stuen
  Nogle kan lide det enkle og minimalistiske. Andre kan ikke få nok af glade farver og masser af hygge. Uanset hvilken stil du er til så er der gode chancer for, at du kan finde både møbler, lamper og designs der passer til din stil her. da vi gør os umage med at finde interiør til hjemmet i neutrale farver og stilen er som regel tidsløs. Vi har et stort fokus på lækre ting som holder mere end en sæson. 
 • Udeliv
  Hos Living Trend og Livsstil finder du et stort sortiment af lækre møbler til udendørs brug. Her finder du alt fra liggestole, loungemøbler, havestole, borde, krukker, pejs, hynder og meget meget mere. Hos Living Trend og Livsstil forhandler vi designmøbler til udebrug fra kendte mærker som FERMOB og Lafuma. Se vores udvalg under havemøbler.