Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 400 kr.

Havemøbler

Der er 91 varer.
Havemøbler

De gode minder forbindes ofte med udeliv i haven. Stedet hvor man kan nyde livet og hinanden i en afslappet atmosfære.Her er man tættere på naturens dufte og farver, man kan synke ind i sig selv og fordybe sig i en god bog eller måske ligge og se op i himlens vidunderlige uendelighed, fyldt med smukke lyse farver og skabe sit eget øjebliks maleri på nethinden. Vi syntes at havemøbler skal passe ind i den natur som vi indretter os i, derfor har vi udvalgt komfortable møbler i lækkert design og flotte farver, som kan tåle at blive brugt år efterår.

Underkategorier

  • Stole
    Savner du liv i haven? Haven er det mest afstressende "rum" vi har. Der er ikke noget som en have med smukke blomster og en nyklippet græsplæne, der kan afstresse. Her vil vores havestole i mange forskellige friske farver, lige give det ekstra pift til helhedsoplevelsen. 
  • Borde
    Savner du liv i haven? Haven er det mest afstressende "rum" vi har. Der er ikke noget som en have med smukke blomster og en nyklippet græsplæne, der kan afstresse. Her vil vores haveborde i mange forskellige friske farver, lige give det ekstra pift til helhedsoplevelsen. 
  • Bænke
  • Solsenge
  • Havepejse

Varer sidevis

Varer sidevis