Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 400 kr.

Møbler

Der er ingen varer

Vi har møbler fra kendte danske og udenlandske designbrands. Normann Copenhagen, Ox Denmarq, Zanz Furniture, Tine K Home, Muubs, Tolix og Fermob.

Underkategorier

 • Havemøbler
  De gode minder forbindes ofte med udeliv i haven. Stedet hvor man kan nyde livet og hinanden i en afslappet atmosfære.Her er man tættere på naturens dufte og farver, man kan synke ind i sig selv og fordybe sig i en god bog eller måske ligge og se op i himlens vidunderlige uendelighed, fyldt med smukke lyse farver og skabe sit eget øjebliks maleri på nethinden. Vi syntes at havemøbler skal passe ind i den natur som vi indretter os i, derfor har vi udvalgt komfortable møbler i lækkert design og flotte farver, som kan tåle at blive brugt år efterår.
 • Borde
 • Bænke
  Hos Living Trend og Livsstil har vi et bredt udvalg af flotte skandinaviske slagbænke fra Zanz Furniture.
 • Hylder / opbevaring
 • Lænestole
 • Reoler
 • Sofaer
  Hos Living Trend og Livsstil har vi sofaer fra Tine K Home, Normann Copenhagen. Vi har et fokus på god kvalitet, flot design og ikke mindst en god siddekomfort.
 • Senge
  Vi har tilbehør til senge såsom sengetøj, sengetæpper og puder.
 • Stole
  Hos Living Trend og Livsstil har vi stole fra udenlandske leverandør Tolix og danske leverandør Normann Copenhagen, Ox denmarq, Zanz Furniture, Tine K Home, Muubs og Oliver Furniture.Vi har fokus på god kvalitet, enkelt design og ikke mindst god siddekomfort. 
 • Taburetter
  Hos Living Trend & Livsstil har vi et ret stort udvalg af taburetter og skamler, som du kan bestille online eller købe i vores butik.Vi har skamler og taburetter fra flere danske og udenlandske brands. Tolix, Normann Copenhagen, Dulton, Ox denmarq og Acapulco
 • Vitrineskabe
  Hos Living Trend og Livsstil har vi et bredt udvalg vitrineskabe fra Zanz Furniture, House Doctor og Tine K Home. Vi har et stort og flot udvalg af vitrineskabe i vores fysiske butik i Aalborg. Zanz furniture designer og producerer møbler i høj kvalitet og alle møbler bliver produceret i Europa. Der er kælet for detaljen og vitrineskabene har lang vedligeholdesestid. Zanz møbler bevarer det æstetisk elegant udseende i mange år frem.   House Doctor er en dansk familie drevet interiør virksomhed, som kendetegnes ved sin familiære design og personlige stil. Vitrineskabene er fra House Doctor er stilrene og enkelte i sit design.     Tine K Home er stærkt inspireret af boheme living og elegant enkelthed. Stifter og Designer Tine er inspirireret er af både skandinavisk minimalisme samt eksotiske stil arter fra fjern østen. Tine beskriver kontrasten imellem de lyse og mørke farver som udslagsgivende for en dynamisk stemning i et rum. Tine K home vitrineskabe er interiør i støvede farver og af råt materiale.