Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.

LIVSSTIL

Der er 8 varer.

Underkategorier

  • SUPER ELIXIR - KOSTTILSKUD
    VORES HISTORIEDet hele begyndte med Elle Macpherson lære om kroppens syre og basebalance. THE SUPER ELIXIR™ Alkalizing Greens er resultetet på flere års udvikling og forskning. Det er den vision, Elle Macpherson og dr. Laubscher havde som mål, da de etablerede WelleCo. Elle følte sig tom for energi, på trods af sin sunde livsstil og forskellige syntetiske kosttilskud. Hun sagde, at fokuseringen på pH-balancen ændrede sit liv: "Jeg indså den enorme effekt, som ordentlig ernæring kan bringe."Elle og hendes team ville med deres produkter give den samme oplevelse til resten af verden. De ønsker at gøre det nemt for folk at træffe gode valg, selv når det kommer til verdens bedste plantebaserede alkaliske kosttilskud eller det reneste planteprotein, for at hjælpe med at leve et afbalanceret liv i harmoni.
  • ØKOLOGISK HUDPLEJE - AMAZING SPACE
    AMAZING SPACE er et hightech organisk sundhedskoncept bestående af multiplejende produkter til ansigt og krop, samt kosttilskud. Intelligent hudpleje med cosmeceutisk og nutriceutisk effekt, udviklet i et og samme produkt til både indvortes & udvortes brug. Alt er skabt i 100% synergi mellem naturlige, økologiske og rene planteekstrakter kombineret med ny teknologisk forskning på højeste plan.Giver unikke ekstraordinære resultater. Design og emballage er æstetisk, hygiejnisk samt etisk korrekt og naturligt nedbrydeligt. Duftingredienserne fra naturens eget skatkammer virker stærkt sansestimulerende med afspændende aromaterapeutisk effekt for både krop og sjæl. 
  • ØKOLOGISK HUDPLEJE - SPREKENHUS
    Økologisk hår og hudpleje, Sprekenhus. Living Trend & Livsstil er officielt forhandler nu af de skønne hud og hårplejeprodukter.