Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.

LIVSSTIL

Der er 8 varer.

Underkategorier

 • INSTAGRAM - SHOP DAGENS POST
 • SMYKKER
  Vi har håndplukkede smykker fra Plissé Copenhagen. Du kan i vores fysiske butik og online se vores sortiment.
 • SUPER ELIXIR - KOSTTILSKUD
  VORES HISTORIEDet hele begyndte med Elle Macpherson lære om kroppens syre og basebalance. THE SUPER ELIXIR™ Alkalizing Greens er resultetet på flere års udvikling og forskning. Det er den vision, Elle Macpherson og dr. Laubscher havde som mål, da de etablerede WelleCo. Elle følte sig tom for energi, på trods af sin sunde livsstil og forskellige syntetiske kosttilskud. Hun sagde, at fokuseringen på pH-balancen ændrede sit liv: "Jeg indså den enorme effekt, som ordentlig ernæring kan bringe."Elle og hendes team ville med deres produkter give den samme oplevelse til resten af verden. De ønsker at gøre det nemt for folk at træffe gode valg, selv når det kommer til verdens bedste plantebaserede alkaliske kosttilskud eller det reneste planteprotein, for at hjælpe med at leve et afbalanceret liv i harmoni.
 • ØKOLOGISK HUDPLEJE - AMAZING SPACE
  AMAZING SPACE er et hightech organisk sundhedskoncept bestående af multiplejende produkter til ansigt og krop, samt kosttilskud. Intelligent hudpleje med cosmeceutisk og nutriceutisk effekt, udviklet i et og samme produkt til både indvortes & udvortes brug. Alt er skabt i 100% synergi mellem naturlige, økologiske og rene planteekstrakter kombineret med ny teknologisk forskning på højeste plan.Giver unikke ekstraordinære resultater. Design og emballage er æstetisk, hygiejnisk samt etisk korrekt og naturligt nedbrydeligt. Duftingredienserne fra naturens eget skatkammer virker stærkt sansestimulerende med afspændende aromaterapeutisk effekt for både krop og sjæl. 
 • ØKOLOGISK HUDPLEJE - SPREKENHUS
  Økologisk hår og hudpleje, Sprekenhus. Living Trend & Livsstil er officielt forhandler nu af de skønne hud og hårplejeprodukter.
 • LUKSUS FORKÆLELSE TIL DIN HUND - MAX-BONE
  MaxBone er et sofistikeret mærke til hundens elsker, født af ønsket om en simpel og moderne livsstil for hele familien. Max-Bone blev grundlagt af Parisa Fowles-Pazdro, inspireret af både mode- og indretningsindustrien med det formål at skabe moderne hundetøj og hunde interiør, fokuseret på kvalitet og stoffer, der er tidløse.Hidtil sælges Max-Bone i mere end 200 butikker verden over og 2 Max-Bone flagskibsforretninger, som findes i Los Angeles og New York City.Max-bone er til ægte designelskere. Max-bone produceres i USA, hvor det er blevet kendissernes favoritmærke og de bruger det yderst flittigt til deres hunde. Bl.a. er Leann Rimes, Julianna Marguiles, Anna Wintour, Beyoncé, Ozzy Osborne, Kim Kardashian, Kylie Jenner og mange flere berømtheder blevet spottet med Max-bone produkter på deres skønne hunde. Max-bone er det første ægte kæledyrsbrand som følger kulturen og ikke hurtige trends. De har sans for at kombinere mode, arkitektur og kunst med  funktionalitet og er leveringsdygtigt i  beklædning, legetøj, senge, hundesnore med en helt naturlig og sublim elegance. Max-bone er amerikansk og er blevet et favorit yderst attraktivs brand blandt kendisser over hele verden. Kæledyr skal føle sig forkælet og afspejle deres ejere. Max-bone er luksus hundeudstyr i topklasse. Living Trend & Livsstil er yderst stolte af at repræsentere Max Bone i vores forretning i Danmark