Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.
PACCHERI, 500GR PASTA, MADE BY MAMA Se fuld størrelse

PACCHERI, 500GR PASTA, MADE BY MAMA

Paccheri, 500gr pasta, Made by Mama

Paccheri er en af vores yndlings pastaer og fra Napoli-området. Den har bid og en god pastasmag, den har form som kæmpe macaroni, og derfor kan saucen ligger sig både rundt om og indeni pastaen. Særligt velegnet til smagfulde saucer, specielt til fisk/seafood

Flere detaljer

DKK 59,00

Italiens bedste pasta - hvis du spørger os!

Da vi flyttede til Italien, mente vi, at "pasta er pasta". Efter flere år i landet har vi opdaget, at intet kan være længere fra sandheden. I samarbejde med Italiens måske bedste pastaproducent Chelucci har vi fået sammensat vores eget sortiment af pasta. Vi mødte Giuseppe Chelucci, netop som han var kommet hjem fra en tur til Tyskland. Han var inviteret i anledning af den tyskenationaldag, hvor han skulle servere sin sublime pasta ved en formel middag på ambassaden.

Den italienske tradition

Den italienske fødevaretradition præsenteres igennem pasta. Pasta er et gastronomisk monument, der findes i forskellige størrelser, former og med forskellige tilberedningstider. Pasta kan laves med æg, vand og hvede og egner sig til både fisk, kød, vildt, grøntsager. Og meget mere! Selv med pastaens varianter er italienerne enige om en ting: Når pastaen kommer på bordet, forstummer al snak. Med dette in mente, var det nærmest en pligt at besøge Chelucci pastafabrik, som har produceret pasta af højeste kvalitet i over 100 år og hvor tredje generation af familien nu er ved at blive indført i traditionen.