Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.
DINING TABLE, 150 Ø NOCTURNALS Se fuld størrelse

DINING TABLE, 150 Ø NOCTURNALS

Dining Table, Nocturnals 150Ø FORUDBESTIL NU - PÅ LAGER SLUT SEP

Bordplade Materiale: Bordplanen er lavet af en kraftig mdf træplade, som har fået en mineralsk overfladebehandling der får det rå og lidt beton agtige look frem. Enormt slidstærkt og let at vedligeholde…

Understel materiale: massive egetræsben der er røget med olie.

Beskyt bordet med bivoks / vi anbefaler at prøve på et lille stykke først - bordet vil fremstå mørkere i farven efter bivoks.

Mål: Ø150 Cm

Flere detaljer

DKK 11.995,00


Mineral belægning (en blanding af mineraler og hærder)
er et high-end møbel fremstillet med et mineralprodukt. For at sikre optimal langsigtet ydeevne af din minerale belægning, skal du læse og følge anbefalinger, som er nævnt i de følgende afsnit eller søge rådgivning fra din forhandler, 

 

Betonoverflader kan variere i nuance fra vare til vare

Overfladen af denne top vil bevidst være ridset og ru, Dette fuldender udseendet af møblerne og tilføjer et andet helt unikt element til din mineral belægning. 
Dette er helt naturligt og forventes af et naturligt materiale som denne. Dette bør ikke opfattes som en fejl, men beviset på den meget individuelle karakter af dette fine mineral materiale. Hvert stykke er færdiggjort med hånden og giver et karakteristisk og individuelt anderledes look.

 

 

Behandling af mineral belægning

Undlad venligst at bruge slibemidler eller silikone baserede produkter på dit produkt, da dette kan beskadige produktets overflade alvorligt.

 

En blød klud bør anvendes til rengøring,

Brug altid bordskåner og coastere med kork eller filt bagside, når du placerer varme genstande på overfladen af dit produkt. 

Undgå bordskåner og coastere med plastik/gummi bagside eller fødder, da de kan efterlade permanente mærker på din overflade over tid.

Brug aldrig skarpe genstande på produktets overflade; knive og redskaber kan beskadige betonoverfladen.

Undlad venligst at sidde eller lægge vægt på kanten af en bordplade, da dette kan få bordet til at vælte.

Forsøg aldrig at løfte tunge møbler på egen hånd.

 

Dine møbler vil klare de fleste temperaturer i dit hjem, men det anbefales ikke at have det placeret ved siden af en varme kilde som en brændeovn eller radiator, da mineralske overflader som andre naturlige produkter kan reagere negativt på ekstreme temperaturer.

 

Hvis der spildes

Enhver væske, der spildes, skal straks rengøres med en tør klud, pH Neutral sæbeopløsning, sulfo eller vand til at rense overfladen. 

 

Hvis der spildescitronsaft, fedt eller syrevæsker, - skal du straks vaske bordet med masser af vand.

 

Enhver kontakt med slibemiddel, intensive rengøringsmidler anbefales ikke, da dette vil skade din mineral belægning.