Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.
Der er ingen varer

 

     

Underkategorier

 • MARMORFLISER
  MARMOR FLISER Marmor er en blød natur stenart som dannes af forskellige ekstreme grader af tryk & varme, hvorved der dannes en omformning som tager årtusinder. Marmor er blevet brugt af håndværksmestre i generationer af år gennem tiderne til at pryde palads gulve, lofter og vægge. Og selv om det engang var for at vise et show af rigdom og magt, er marmor i dag en flise som er på vej mere og mere ind i hverdagens hjem til opholdsrum og badeværelser i særdeleshed. Hvert stykke marmor er unik og anderledes. Åretegninger fosiler og farver er ofte betragtet som dens bedste træk.
 • ANTIKKE MARMORFLISER
  ANTIKKE MARMORFLISER  Antik-marmor er en kalksten, skabt for millioner af år siden. Den bliver udskåret i store blokke, og herefter viderebearbejdet til fliser. Marmor fliserne er blevet tromlet for at give dem deres rustikke udseende og ingen af fliserne er helt ens, hvilket skaber en meget varieret og levende overflade. Bemærk, at der forekommer variationer i alle fliser i naturmateriale. Vedligeholdelse Antik marmor leveres ubehandlet og skal derfor, efter opsætning, imprægneres med imprægneringsvæske.Herefter kan behandles med voks eller sæbe Denne behandling trækker stenenes smukke årer frem og beskytter mod kalk og smuds. Man må ikke bruge syreholdige rengøringsmidler på marmor og den daglig rengøring kan foretages med sæbe beregnet til marmor. Der kan forekomme kortere leveringstid.
 • LAVASTEN
  LAVASTEN Selve pladerne er skåret direkte ud af vulkanerne Etna og Vesuvio, som ligger i Syditalien. Stenene er af 100 % lavasten og kan tåle meget høje temperaturer, hvilket gør stenen meget velegnet i køkkenet. Alle Made a Mano-lavastenene er håndmalede. Stenene kan benyttes til alt lige fra beklædning af vægge i køkken og bad til gulv og som dekorationsplader til bordet. I modsætning til andre stenarter, du ofte finder i køkkener og på gulve, ulmer lavastenen stadig indeni, selvom den er 4000 år gammel. Hvilket gør, at stenen føles varm og ikke kold. Lavapladerne er ideelle til eksempelvis bordskåner ved aftenbordet, dekorationsplader under stearinlysene til sofabordet eller som et smukt element under olierne og krydderierne på køkkenbordet. Pladerne fås i mange forskellige smukke farver både med og uden mønster.
 • GRANITFLISER
  GRANITFLISER Granit er et smukt natur materiale som består af minimum 20 % quartz og forskellige mineraler og det kan være svært at slå når det kommer til sin varme og ridsefast kvaliteter. Granit kan desuden være smuds- og vandafvisende ved korrekt imprægnering. Granit bruges som ofte, hvor man ønsker en æstetisk og holdbar belægning.