Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Gentlemens Affair

Der er 1 vare.
Gentlemens Affair

Gentlemen's Affair

Gentlemen’s Affair – et dansk brand der ikke er udpræget dansk

Gentlemen’s Affair er et high fashion, retroinspireret brand med kant. Fokus er på trendsættende styles og en innovativ denim linje. Som navnet antyder er stilen sexet, men sofistikeret og har en pasform der gør det bedst mulige for den kvindelige figur.

Brandet er især kendt for højtaljede bukser og nederdele,  buksedragter og viser det absolut nyeste af den internationale modescene. Det er et unikt design der ikke går på kompromis med kvaliteten, hvilket ses i den høje kvalitet af stof og detaljer, og 
tøjets snit og pasform.

Designer Lise Nyborg Pedersen bor i Napoli, Italien. Lise om Napoli "Det er en meget kompleks by, og den er vanvittig mystisk. Og jeg elsker at det ikke er en mode by men emmer af historie, kunst og kultur. Der er intet andet sted der inspirerer mig mere". Da designprocessen foregår under sydlige himmelstrøg er stilen et miks af skandinavisk simpelhed og italiensk glam.

Dette giver et helt unikt produkt som mere kan siges at være et internationalt/europæisk look end et specielt dansk look.

Gentlemen’s Affair er et rent EU produkt. Produktionen foregår i Italien, Portugal, Polen og Letland mens stoffer og accessories er fra bl.a Italien Frankrig, Spanien, England og Belgien, designprocessen som nævnt er et dansk-italiensk fænomen. Det er faktisk næsten hele EU der bidrager til produktet i Gentlemen’s Affair!

Fra begyndelsen har brandet opnået en høj coolness værdi hos  modemagasinerne og blandt berømtheder i Danmark. Internationalt har berømtheder som skuespiller Liv Tyler og Helena Christensen købt tøjet og tøjet har været opsøgt at internationale magasiner som ”Women’s Wear Daily”, ”Marie Claire”, ”Frame” og ”VS”