Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.
RULLEGARDIN LYS BAMBUS, COLOR & CO Se fuld størrelse

RULLEGARDIN LYS BAMBUS, COLOR & CO

Rullegardin lys bambus, Color & Co

Materiale: Bambus. Flot enkelt rullegardin i lys bambus, tynde fine bambus pinde vævet sammen i helt fin struktur. Et super flot og eksklusivt rullegardin

Soldæmpning 75%

Forventet levering kan variere 3-4 dage.

Specialmål 2-3 uger

Flere detaljer

DKK 830,00

Flotte og enkle rullegardin i forskellige varianter. Rullegardinerne er indelt i fire soldæmpnings kategorier. 25%, 50%, 75% og 100%. Dette er betegnelser for hvor meget sollys, de lukker ude.  En fantastisk flot kvalitet. Alle rullegardiner lever op til EUs børnesikkerhedsdirektiv EN 13120. Formålet med standarden er at minimere risikoen for at børn kommer alvorligt til skade i snoren. Color & Co går ind for en bæredygtig verden, så deres gardiner er lavet af bambus, som er et bæredygtigt materiale. Kig forbi vores fysiske butik - vi har prøver på alle farver og varianter.

BAMBUS GARDINER MED SNORETRÆK MÅL OP VEJLEDNING!

 

Gardinets standardmål er målene af selve bambusgardinet fra kant til kant. Dette gælder kun gardiner med snoretræk.

Ophænget på gardiner med snoretræk måler derudover 2 cm. Ønsker man, at gardinet skal hænge inden for en vinduesramme, og vil man ikke have rullet gardin i bunden, skal 2 cm derfor trækkes fra gardinets længde.

Eksempel: Vinduesrammen måler 120 cm fra top til bund. Gardinet skal beskæres til ca. 118 cm, hvis det skal hænge frit ned uden rul.

Hvis gardinet skal hænge inde i vinduesrammen og gå helt ud til kanterne i bredden, skal der trækkes 0,5 cm fra vinduesrammens mål i hver side.

Eksempel: Vinduesrammen måler 120 cm i bredden. Gardinet skal måle 119 cm for at kunne rulles op og ned uden problemer.

Tip til opmåling!

Mål bredden af toppen, midten og bunden af din vinduesramme. Brug det smalleste mål som udgangspunkt. Ofte kan der være forskel på bredden i især ældre vinduesrammer.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din indkøbskurv.

Tekst

* påkrævede felter

5 andre varer i samme kategori: