Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 1000 kr.

Fermob havemøbler

Der er 126 varer.

BLIV FORÅRSKLAR MED NYE FLOTTE HAVEMØBLER FRA FERMOB!

FÅ NU 10% PÅ DIN ORDRE  (21/2 - 31/3 -2024) Fratrækkes i kurv ved køb over 4000,00 Kr.

Orden leveres forår 2024

Leveringstid på Fermob er ca. 6-8 uger (forsinkelser kan forekomme) Vi gør hvad vi kan for at levere alle ordre så hurtigt som muligt. Tak for tålmodighed og forstålelse hertil. Ordrer som annulleres midt i bekræftet hjemtagelses tidspunkt fratrækkes 30% - gælder også ved forsinkelser, da disse ordrer hjemtages på bestilling i ønsket farve.

Living Trend & Livsstil er hovedleverandør af Fermob havemøbler til Danske Slotshaver.

Fermob er et fransk brand som producerer de skønneste farverige havemøbler. Fermob producerer deres møbler i 25 forskellige farver så her er en enestående mulighed for, at skabe sin egen personlige sammensætning og ikke mindst sætte sit eget præg på haven, altanen eller på din cafe eller restaurant. Living Trend & Livsstil sælger også Fermob på kontrakt ordrer til virksomheder. Vi kan henvise til flere cafeer, restauranter, slotshaver, biblioteker, Teatre, kulturhuse og butikker som har valgt at købe de flotte Fermob møbler hos os. Fermob har eksistreret i mange år efterhånden, de klassiske designs stammer oprindeligt fra første halvdel af det 20 århundrede hvor møblerne blev fabrikeret på en lille fabrik i Frankrig. I 1953 vagte man  at sætte de charmerende havemøbler i produktion, hvilket vandt stor succes frem til 1989 hvor den nuværende direktør, Bernard Reybier, kom til roret.  Sidenhen er Fermob´s havemøbler blevet meget populære over hele verden, så vidt, at de i dag er markedsledende når det kommer til havemøbler produceret i metal og aluminium. Begge serier er enkle og indbydende i deres udtryk og er bestemt en klar favorit i det minimalistiske hjem.  Samtidigt kan det enkle design være med til at bryde linjerne, hvis din indretning ellers rummer mange små ting eller tunge møbler. Uanset hvordan du bor, er Fermob et rigtigt godt valg, Fermob møblerne er solide. stole og borde er UV resistente hvilket vil sige, at de klare farver, som er gennemgående temaer hos Fermob, forbliver klare hele deres levetid igennem.

Hos Living Trend og Livsstil har vi fra tidligt forår en udendørs udstilling af de flotte franske Fermob havemøbler i metal og aluminium. Ved større ordrer til virksomheder kontakt os venligst Tlf: 98109200 info@livingtrendoglivsstil.dk. Vi er altid klar til at tilbyde vores service. Kontakt os altid gerne for spørgsmål.

https://www.fermob.com/en/

Læs her om Fermob garantien.  

Se farvekort her 

Underkategorier

  • Airloop
    Fermob Airloop Armchair & Table De smukke Airloop møbler - Nyheder fra Fermob er en perfekte møblerl til dig som nyder et elegant og romantisk udtryk i din have Stolen og bordet er fremstillet i stål og har disse smukke afrundede kurver, som giver et let og elegant udtryk.
  • Alizé
    Fermob Alizé serie fra Fermob er helt fantastisk. Materiale: Rammen er lavet af aluminium, og serien kræver ikke den store vedligeholdelse, da overfladebehandlingen er vejrbestandig og er ydermere UV-beskytteepoxy-coating (pulverlakeret). OTH stoffet som er et let og holdbart materiale revner eller falmer ikke. Se også vores gode råd om vedligeholdelse og pleje  af Fermob. Alizé fra Fermob er en let og yderst elegant serie med mange referancer til transatlantiske luksuslinere og eksotiske ferier.   
  • Bellevie
    Fermob Bellevie serien består af sofa, bænke stole og borde.  De passer godt sammen, men kan også mixex med øvrige Fermob serier. Bellevie serien er designet  Pagnon Pelhaître. og stolene kan stables. Læs vores gode råd om pleje og vedligehold af de skønne møbler som er  overfladebehandlede og vejrbestandige, UV-beskyttet epoxy-coating ( pulverlakeret). Fermob Bellevie serien findes i 23 farver.  
  • Bistro
    Fermob Bistro Chair er designet i slutningen af 1800-tallet, men er mere charmerende og populær end nogensinde. Stolen findes i 25 farver, og er nem at slå ud, folde sammen og gemme væk. Living Trend & Livsstil anbefaler at beskytte Bistro møbler med syrefrit olie (kan fås på spray) i alle samlinger, herved sørger man for at beskytte metalmøblerne mod rust vind og vejr, så de holder sig pæne i mange år.
  • Costa
    Fermob Costa serie er en meget let og minimalistisk serie. I denne serie kan man vælge stole med eller uden ryglæn. Stolene har stof (kunstofmateriale) i ryg og på sæde hvilket der gør dem endnu lettere at bære rundt på. Stolene kan stables - en fordel hvis man om vinteren ønsker at sætte møblerne i læ i garage eller skur, så fylder de ikke nær så meget. Læs også om vores gode råd om vedligeholdelse og pleje af Fermob møbler.
  • Caractére
     Caractère bordene er praktiske haveborde. Brug bordet til indedørs brug som spisebord, såvel som på terassen eller i haven. Der er plads til 6-8 stole, og det kan mixes med Fermob stoleserier, fx. Bistro stole, Luxembourg og mange andre. Caractère havebordene kan nemt klappes sammen.Overfladebehandlingen er vejrbestandig og derudover med UV-beskyttet epoxy-coating (pulverlakeret). Kan bestilles i 24 farver. Materiale: Galvaniseret Stålramme, aluminiumsstel, stål
  • Cadiz
    Cadiz bringer et moderne og helt enkelt touch haven med sine rene linjer. Her er der tale om sublimt fransk design til gode priser. Denne serie er særdeles velegnet til vores danske klima og vedligeholdelsesfrit.
  • Calvi
    Calvi  Borde som skiller sig ud på en flot og enkel måde. Fermob gør det igen og igen..Designer det ene smukke møbel efter det andet. Calvi bordene har en meget stilrent design som passer ind i de mange stilrene og nordiske indretninger. FERMOB når du elsker flexibilitet samt skønne farvemuligheder.
  • Croisette
    Croisette er en nyere kollektion - møbelserie fra Fermob, der ligesom Fermob Sixties er let og nemt flytte rundt med Materialet er resinflet. Serien består af havestol, havebænk og et havebord. Stolen og bænken findes i 4 farver, bordet i 24 farver, så det kan også bruges til andre Fermob serier som Fermob Sixties og Fermob Bistro.Brug fantasien.. og sammensæt dit helt eget personlige havesæt i de farver du elsker.  
  • Cocotte
    Cocotte er et fint og enkelt mindre bord som kan bruges som sidebord eller sofabord ude som inde. Bordet findes i to størrelser og det mindste kan også brugel som en skammel.
  • Dune
    Fermob havemøblerne fra Dune serien er utrolig komfortable og passer fantastisk ind i den moderne scandinaviske stil.Med fermob´s mange farvemuligheder kan du sætte dit helt eget personlige præg på dine havemøbler.Havemøblerne fra Dune serien er i stål med blødt ryglæn og sæde i flettet vandafvisende materiale OTF Outdoor Technical Fabric 100% polyester. stolene kan klappes sammen så de ikke fylder så meget.Bemærk det er ikke alle Fermobs farver Dune stolen kan bestilles i, du kan se hvilke farver i vælg fermob farveBestillingsvarer: Leveringstid 6 uger.
  • Flower
    Fermob Flower serie er simpelthen sprængfyldt med inspiration og livsglæde! Det er en serie fyldt med charme, takket være sin inspirerede blanding af retro stil og moderne linjer. I denne serie findes en lænestol og matchende piedestal bord som tilsammen danner en forførende buket. Her kan vælges imellem 23 flotte farver.
  • Kintbury
    Terence Conran har designet Fermob Kintbury serien. Det er en let mindre serie af bord og tilhørende stol. Ligesom alle øvrige Fermob havemøbler, kan man vælge Fermob Kintbury serien i 24 farver. Stolen kan stables. Overfladebehandlingen er vejrbestandig. 
  • Luxembourg
    Vi er hovedleverandør af Franske Fermob møbler til Danske Slotshaver. Fermob Luxembourg serie er enkel og indbydende i sit udtryk og er en af de største favoritter fra Fermob. Luxembourg fra Fermob er meget populær i det minimalistiske hjem.  Samtidigt kan det enkle design fra Fermob være med til at bryde linjerne, hvis din indretning ellers rummer mange små ting eller tunge møbler. Uanset hvordan du bor, er Luxemborg møblerne fra Fermob et rigtigt godt valg. Materialet er i aluminium og dermed vedligeholdelsesfrit. Hos Living Trend  & Livsstil anbefaler vi dog, at møblerne tages ind om vinteren, hvis man har mulighed for det, da kraftige vindstød kan vælte møblerne omkuld og møblerne kan få overfladiske ridser.Fermob Luxembourg serie kan bestilles i 24 forskellige farver. Det tidsløse design fra Fermob, gør det enkelt at kombinere farverne på kryds og tværs- både af kollektion og farve.Living Trend og Livsstil har altid Luxembourg fra Fermob på lager. Vi  tilbyder fragtfri levering i hele Danmark til brofaste øer. Der kan forekomme leveringtid på Fermob pga. stor efterspørgsel i højsæson. Vi har hele Luxembourg serien fra Fermob i sortiment og tilbyder altid skarpe priser. Ved større ordrer er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98109200 eller på mail info@livingtrendoglivsstil Living Trend og Livsstil har blandt andet sørget for levering af Fermobs Luxembourg møbler til Bla. Tivoli Copenhagen Stick and Sushi i København, Salling Aalborg, Salling Aarhus, De Danske Slotshaver, Kongens Have, Hjørring kultur og teater.  
  • Louisiane Bænke
    Fermob Louisiane bænk 150 cm og 200 cm Har et look som en ældre parkbænk men dog med et moderne udtryk. Bænken er i stål og kan vælges i 24 skønne farver. 
  • Lorette
    Lorettev møbler, designet af Frédéric Sofia. Dekorative og praktiske møbler til udendørs brug.De runde sæder og rygflader, et blomstermønster med fire kronblade minder om Maschrabiyyas fra Orienten. De dekorative trægitter er et typisk træk ved islamisk arkitektur og kan findes i moskeer eller lejlighedsbygninger. Det perforerede mønster minder også om landstilen og i det hele taget en smukt design.
  • Ribambelle
    Ribambelle er en ny serie borde fra Fermob som er særdeles egnet til de familier,hvor det skal være muligt hvor det skal være muligt at forlænge bordet. Ribambelle er let at sætte sammen og justere. Overfladebehandlingen er vejrbestandig med UV beskyttet epoxy-coating (pilverlakeret) hvilket gør bordene nemme at holde. Vi anbefaler SYREFRIT våbenolie på spray i alle samlinger som beskytter bordet yderligere. Bordet findes i 24 flotte farver. 
  • Montmartre
    Eksklusiv Montmartre serie fra Fermob Flere års ekspertise har formet karakteren af denne flotte samling!  De omfatter alle lethed former og rundhed af de skriftruller, der gør det til en tradition for denne vare! Med Montmartre, det er ånden i de gamle franske haver, pladser og kiosker.
  • Plein Air
    Fermob Plein Air serie har et helt enkelt design med rene skarpe linjer.Her har man haft i tankerne at designe en serie hvor mobilitet, lethed samt siddekomfort skulle være i fokus. Perfekt til at medbringe ud i den friske luft ... enten i byen, ved havet, på landet ... på terrassen eller i haven.  Designer: Pascal Mourgur Fermob
  • Rythmic, Fermob
    Rytmic Armchair Fermob  Stabelbar stol i stål materiale - vælg imellem 24 flotte farver. Stolen er velegnet til alle Fermob borde. 
  • Surprising
    Fermob Surprising Fermob er et meget anerkendt fransk designhus, som fremstiller havemøbler i en meget høj kvalitet. Surprising-kollektionen er designet af Harald Guggenbichler, Fermob. Harald Guggenbichler designede Surprising serien ud fra ergonomiske overvejelser og tanker, hvilket særligt har givet stolene en bedre komfort. Surprising-kollektionen har et let og enkelt formsprog, som skaber en afslappet stemning både indendørs og udendørs.Surprising serien er fremstillet med en stålramme med afrundede hjørner. Sæderne og bordpladen fra Surprising sortimentet er laserskårede stålplader. De laserskårede stålplader på stolene er formet i bånd på sæderne og ryglænet, hvilket gør, at vandet kan løbe fra stolen og ikke samler sig. Møblernes design er lavet med henblik på, at skabe et lækkert loungemiljø på terrassen.Møblerne er særdeles velegnede til udendørsbrug, da møblerne har fået en overfladebehandling, der er vejrbestandig. Ligeledes malet med UV-resistent lak, der gør, at farven kan holde i flere år. Stolene uden armlæn er funktionelle og praktiske. Vi anbefaler dog at give syrefrit våbenolie på spray i alle samlinger som beskytter imod rust. Denne serie anbefales at tage ind om vinterenHavemøblerne fra Surprising sortimentet fås i rigtig mange farver, så man kan kombinere dem på kryds og tværs. Sortimentet af havemøbler fra Surprising kan også kombineres med Fermobs andre serier.  
  • Sixties
    Fermob Sixties serie er en fantastisk serie ikke mindst pga. sit lette og enkle retro look. Tankerne ledes  hen på barndommens havemøbler. Fermob Sixties bænk og Fermob Sixties STOL kan kombineres i 4 farver, gode og klassiske farver, hvor Fermob Sixties bord findes i 24 farver, her er det kun fantasien som sætter grænser. Fermob Sixties bænk og Fermob Sixties stol har en fremragende siddekomfort dels pga. af det hullede mønster, der gør den blød at sidde i, dels at den er meget let at løfte. Møbelserien Sixties fra Fermob er overfladebehandlet og vejrbestandig. Aluminiums rammen er pulverlakeret med UV-beskyttet epoxy-coating.
  • 1900
    Fermob´s 1900 Serie er tro mod den traditionelle franske stil og har et flot romantisk design. Møblernes kurvede former er udført i hånden, ligesom de små ringe, der forbinder dem. Det flotte mønster på sædet går igen i hele serien, og er således også at finde på det flotte havebord i samme serie. Møblerne er produceret i metal og vi anbefaler at beskytte møblerne på alle flader og i alle samlinger med Syrefrit olie på spray - det beskytter imod rust. Læs vores: Gode råd om vedligeholdelse og pleje af Fermob møbler.
  • Gode råd om brug og vedligeholdelse af fermob møbler
    Udpakning af Fermob Produkter Med største omhu ved udpakning af dine nye møbler for ikke at beskadige dem på nogen måde. Mærker fra knive og sakse, ridser fra hæfteklammer eller fra at placere bordplader på jorden mv, er ikke dækket af Fermob garantien. RENGØRING / VEDLIGEHOLDELSE AF FERMOB MØBLER Udendørs teknisk stof, bør rengøres med sæbevand. For indgroet snavs, bør du bruge en pensel og et specifikt produkt, såsom stjerne Brite Multi-Purpose Cleaner. Eventuelle ridser skal hurtigt behandles ved hjælp af den tilgængelige Fermob eftersalgsservice værktøjer (såsom touch-op-penne og sprays i farven på dine møbler). Hvis rust begynder at fremstå som et resultat af en ridse eller bule skal du hurtigts muligt som muligt få fat på Fermob retouchere pen eller aerosol spray. Hvis rust udvikler sig på rustfrit stål dele, så en polsk (væske eller pasta kun) bør anvendes, så snart de første spor vises. Jo hurtigere handling, jo mindre rust spredes.Nogle Fermob møbler omfatter træ behandlet med Textrol® at beskytter mod vejret. Træ kræver særlig pleje. Derfor anbefaler vi at at bruge Textrol® på Fermob møbler med træ. Regelmæssig anvendelse. Alle metalmøbler indtaget om vinteren og i meget regnfulde perioder. Beskyt med syrefrit våbenolie i alle samlinger og flader - beskytter imod rust, vind og vejr.Tildæk ikke dine møbler med en presenning eller plastik dug og undgå langvarig kontakt med nogen genstand, der kan holde vand og fugt (såsom urtepotter, plade stande, etc.): i kombination med varme, fugt kan ødelægge udseendet af malingen . For at forhindre fugt opbevaring, anbefaler vi, at du vipper tabeller (ved hjælp af kiler) og stole (hviler mod bordet og ikke placeret på hovedet på dem), når de ikke er i brug.Bordplader bør ikke være dækket med plastfolie: de kemiske komponenter i denne type materiale kan med tiden ændre udseendet af maling samt dens beskyttende anti-korrosion og anti-UV propertieMøbler, der er udstyret med OTF (udendørs teknisk stof) skal beskyttes mod skader fra kontakt med skarpe genstande eller varmekilder såsom cigaretter.På grund af arten af det anvendte materiale, er jern møbler ikke reagerer godt til meget saltholdige miljøer. For kystnære miljøer anbefaler vi vores aluminium produkter.Levetiden for dine møbler vil variere i forhold til de betingelser og typen af brug. For at maksimere levetiden for dit produkt, anbefaler vi, at du gemmer det på et tørt, godt ventileret sted i løbet af vinteren, og sikre, at det er beskyttet mod eventuelle stød og slag.Vi anbefaler, at du rense ud ethvert spor af fugleklatter så hurtigt som muligt, da disse kan være særdeles skadelig og kan føre til den permanente korrosion eller farvning af dine møbler. SE FERMOB VIDEO OM BRUG AF TOUCH-UP SPRAY  SE FERMOB VIDEO OM BRUG AF RENGØRINGSMIDDEL STAR BRIT  SE FERMOB VIDEO OM BRUG AF TOUCH-UP PEN  
  • Somerset
    Somerset Bench, Fermob er en bænk i helt enkelt håndlavet design. Bænken er meget holdbar og UV-resistent, så den er beskyttet mod vejr og vind. Havebænken er fremstillet i teaktræ med ryglæn og sæde i aluminium. Der er plads to personer på bænken, og fås i mange flotte farver
  • Biarritz
    Biarritz Table, Fermob er et smart udtræksbord, der hurtigt kan forlænges, så der kan være plads til 14 personer.Bordet har et klassisk design med god stabilitet.Bordet er fremstillet af stål og aluminium, der er grundigt rustbehandlet og lakeret med Femobs UV-resistente lak  3 års garanti Udtræksbord Op til 14 personer Håndlavet i Frankrig Nem vedligeholdelse UV-resistent lak Vælg mellem mange farver Længe: 200 cm. Dybde: 100 cm. Højde: 75 cm.

Varer sidevis

Varer sidevis