Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Ordinary Things

Der er ingen varer

I 2014 fødtes drømmen om at skabe tekstilprodukter, der kan leve op til de stolte, danske design- og håndværkstraditioner som samtidig fortæller om livet i Norden. Filosofien bag ORDINARY THINGS er at udvikle eksklusivt ”homewear” i ultimativ kvalitet med et nordisk look.

ORDINARY THINGS blev grundlagt ud fra idéen om at skabe tidløse tekstilprodukter i primært hør og enkelte produkter i bomuld, som passer perfekt ind i det moderne nordiske hjem. Hør er det perfekte materialevalg til at give en enkel, naturlig og underspillet luksus. Hør er fantastisk når det kommer til bæredygtighed, da nærmest hele planten kan bruges, og da planten ikke kræver vanding for at vokse. Vi har sat en ære i at udvikle bæredygtige produkter. Vores hørpuder og hørsengelinned er fremstillet af GOTS-certificerede metervarer, og vi arbejder på, at samtlige produkter med tiden skal opnå denne certificering.

Alle dele af vores produktion foregår i Europa, lige fra hørfrø til færdigt produkt, og al forarbejdning af hørgarnet sker i samarbejde med de mest kompetente fagfolk. Målet har derforuden været, at flere af vores processer skal foregå i Danmark. Vores produkter af GOTS certificeret hør væves i Østrig og sys til færdige produkter i Danmark. Vores OEKO-TEX® standard 100 certificerede produkter væves og sys i Portugal og Litauen. Den elegante emballage er produceret i Aarhus, naturligvis i FSC certificerede materialer. Når du køber produkter hos ORDINARY THINGS kan du være sikker på, at der er kontrol med hvert produktionsled i udarbejdelsen af vores produkter.

Interiørbrandet, Ordinary Things, er grundlagt i 2014 af Karen Madsen.

Vi kan ikke prale af en virksomhed der går flere generationer tilbage, til gengæld hviler virksomheden på nogle stærke værdier vi ikke går på kompromis med. Hårdt arbejde, kompromis- og tidløs kvalitet, naturlige råmaterialer og afdæmpet nordisk design.

Vi ønsker at bidrage til det gode og behagelige liv for vores kunder. Vores håb er at vores produkter medvirker til at skabe ro og velvære i en til tider hektisk verden og hverdag.