Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.
Der er 5 varer.

Muubs har et bredt udvalg af møbler- og interiør. De har specialiseret sig i at producere og designe møbler og interiør i udelukkende rå og i genbrugs materialer.

HVEM ER MUUBS?

MUUBS / Vi er interiørdesign innovation. Det er i vores DNA hele tiden at skubbe grænserne for innovation og skabe kant i interiør- og møbelbranchen. Vi vender principperne for masseproduktion på hovedet. 

 Vi skaber objekter til hjemmet, der omfavner håndværket og oser af autenticitet. Hvert produkt har sjæl, og hver sin historie. Fra skærebrætter med naturlige årer og håndlavede borde med charmerende, levende former og ufuldkommenheder til rustikke køkkenartikler i træ med naturlige knaster og uperfektheder. 

 Guidet og drevet af en instinktiv kærlighed til skønheden og den nordiske natur, tror vi på at bevare originalitet og skabe tidløse indretningsobjekter med høj funktionalitet.

 Produkter der skaber kontraster, leger med vores fantasi, aldre yndefuldt og tilfører den manglende sjæl og råhed til vores hjem. Vi kalder det ‘beauty in imperfection’.

 Bent & Dorthe Povlsen 

Grundlægger og ejer af MUUBS