Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 1000 kr.

Amazing Space

Der er 39 varer.

Amazing Space er et fantastisk univers af  første klasses produktserie med aktive & økologiske ekstrakter.

Et Hightech organisk sundhedsconcept bestående af multi-plejende produkter til ansigt & krop samt kosttilskud. Intelligent hudpleje med cosmeceutisk & nutriceutisk effekt - udviklet i et og samme produkt til både indvortes & udvortes brug som kan give ekstraordinære resultater. Alt er skabt  100% synergi mellem biologiske, naturlige, rene og økologiske planteekstrakter kombineret med ny teknologisk forskning på højeste plan. Optimale resultater er i ligevægt med etik og renhed. Alle produkter er frie for parabener, petrolatum, syntetisk parfume og farvestoffer.  Produkterne er ikke testede på dyr. Design og emballage er æstetisk, hygiejnisk samt etisk korrekt. Duftene er stærkt sansestimulerende fra naturens egne skattekamre. 

Hightech Organic

Amazing Space er et total koncept af skønhedsplejende produkter bestående af naturlige, biologiske og økologiske ekstrakter fra planteriget. Ingredienserne er alle kræsent udvalgt og kvalitetskontrolleret. Nyteknologiske, naturlige, biologiske samt økologiske ingredienser danner grundlag for de unikke produkter.

Eco. Certified ingredients

 De Eco-certificerede ingredienser er særligt udvalgte og produkterne efterlever standarden for økologisk kosmetik*, idet hvert produkt består af minimun 95% biologiske og naturlige planteekstrakter,  og med specielle økologiske certificerede ingredienser,  varierende med et indhold på 10-100% af det færdige produkt (vand er undtaget herfra). 

* Naturlig biologisk oprindelse og biologiske plantebaserede ingredienser
   (minimum 95 %)
* Økologisk dyrkede ingredienser (varierende med et indhold på 10-100%)
* Ingen parabener

 * Ingen petrolatum (mineralolie)

* Ingen syntetiske farvestoffer

* Ingen syntetisk alkohol

* Ingen syntetisk parfume

* Ingen nano-partikler
* Ikke testet på dyr 

 Amazing Space konceptet bygger på fairtrade, og er udviklet med stor respekt for den natur vi alle her på kloden bør beskytte og værne om.

Underkategorier

  • Face
    AMAZING SPACE er et hightech organisk sundhedskoncept bestående af multiplejende produkter til ansigt & krop, samt kosttilskud. Intelligent hudpleje med cosmeceutisk og nutriceutisk effekt, udviklet i et og samme produkt til både indvortes & udvortes brug. Alt er skabt i 100% synergi mellem naturlige, økologiske og rene planteekstrakter kombineret med ny teknologisk forskning på højeste plan. Giver unikke ekstraordinære resultater. Alle produkter er formuleret uden parabener, syntetiske farvestoffer, syntetisk parfume og petrolatum. Naturlige og økologisk certificerede ingredienser er blevet særlig kræsent udvalgt. Oplev et eksotisk univers fra blomster, planter og frugter høstet rundt omkring på hele kloden, alt efter hvor kvaliteten er højest. I alt indeholder serien mere end 120 forskellige ingredienser. Duftene i serien er naturlige essentielle olier fra lavendel, jasmin og rosentræ. Derudover har de kostbare essentielle olier nogle uovertrufne terapeutiske virkninger, som også kendes fra naturmedicin brugt igennem årtusinder. HIGHTECH ORGANIC Amazing Space er et total koncept af skønhedsplejende spa-produkter samt behandlinger bestående af naturlige, biologiske og økologiske ekstrakter fra planteriget. Ingredienserne er alle kræsent udvalgt og kvalitetskontrolleret. Nyteknologiske, naturlige, biologiske samt økologiske ingredienser danner grundlag for de unikke produkter og bevirker samtidigt enestående resultater. ECO CERTIFIED INGREDIENTS De Eco-certificerede ingredienser er særligt udvalgte og produkterne efterlever standarden for økologisk kosmetik*, idet hvert produkt består af minimun 95% biologiske og naturlige planteekstrakter, og med specielt økologiske certificerede ingredienser, varierende med et indhold på 10-100% af det færdige produkt (vand er undtaget herfra) • Naturlige, biologiske, og plantebaserede ingredienser (minimum 95%) Natural, biological, and plant-based ingredients (minimum 95%) • Økologisk dyrkede ingredienser (varierende med et indhold på 10-100%) Organically grown ingredients (varying with a content of 10-100%)• Ingen parabener - No parabens• Ingen petrolatum (mineralolie) - No petrolatum (petroleum, mineral oil)• Ingen syntetiske farvestoffer - No synthetic dyes/colours• Ingen syntetisk alkohol - No synthetic alcohol• Ingen syntetisk parfume - No synthetic fragrances• Ingen nano-partikler - No nano-particles• Ikke testet på dyr- Not tested on animals Amazing Space konceptet bygger på fairtrade, og er udviklet med stor respekt for den natur vi alle her på kloden bør beskytte og værne om.
  • Body
     INCA OMEGA & FAIRTRADE Naturen er leverandør til Amazing Space. Nøgleingrediensen der udvindes fra planten Plukenetia Volubilis hedder INCA OMEGA og stammer fra Amazonas regnskove i Peru. Man har i regnskoven oprettet 3 små landsbyer, hvor planten høstes og genplantes i et FAIR TRADE projekt kaldet OMEGA. Olieproduktionen foregår på dyrkningsstederne, hvorfor man kan koldpresse olien straks efter høstningen. Ekstraktet er en sand delikatesse for huden, og samtidigt den største plantekilde til de omega fedtsyrer, der er essentielle for mennesket eksistens. Indeholder omega 3 (alpha-linolenic), omega 6 (linoleic), omega 9, antioxidanter, proteiner og er rig på jod og A- & E-vitamin. Brugt udvortes medvirker olien til genoprettelse af hudens naturlige barriere og elasticitet, spiller en stor rolle i helingsprocessen og regulering af forhorningen, samt holder på hudens naturlige fugt. HIGHTECH ORGANIC Amazing Space er et total koncept af skønhedsplejende spa-produkter samt behandlinger bestående af naturlige, biologiske og økologiske ekstrakter fra planteriget. Ingredienserne er alle kræsent udvalgt og kvalitetskontrolleret. Nyteknologiske, naturlige, biologiske samt økologiske ingredienser danner grundlag for de unikke produkter og bevirker samtidigt enestående resultater. ECO CERTIFIED INGREDIENTS De Eco-certificerede ingredienser er særligt udvalgte og produkterne efterlever standarden for økologisk kosmetik*, idet hvert produkt består af minimun 95% biologiske og naturlige planteekstrakter, og med specielt økologiske certificerede ingredienser, varierende med et indhold på 10-100% af det færdige produkt (vand er undtaget herfra). • Naturlige, biologiske, og plantebaserede ingredienser (minimum 95%) Natural, biological, and plant-based ingredients (minimum 95%)• Økologisk dyrkede ingredienser (varierende med et indhold på 10-100%) Organically grown ingredients (varying with a content of 10-100%)• Ingen parabener - No parabens• Ingen petrolatum (mineralolie) - No petrolatum (petroleum, mineral oil)• Ingen syntetiske farvestoffer - No synthetic dyes/colours• Ingen syntetisk alkohol - No synthetic alcohol• Ingen syntetisk parfume - No synthetic fragrances• Ingen nano-partikler - No nano-particles• Ikke testet på dyr- Not tested on animals Amazing Space konceptet bygger på fairtrade, og er udviklet med stor respekt for den natur vi alle her på kloden bør beskytte og værne om.
  • Nutriceuticals / Beauty Nutrition
    Organiske vitaminer, mineraler, omega fedtsyrer og urter der giver smuk hud, hår og stærke negle! Dækker desuden dit daglige behov og styrker kroppen indefra. Fylder kroppens depoter med energi og styrker immunforsvaret.
  • Sweet Charity
    Duftserie baseret på 100% naturlige og organiske essentielle olier. Produkterne er koncentreret på ekstrakter fra blomster, blade, urter og træ, hver med sin indvirkning på krop og sind. Fri for syntetiske kemikalier og phthalater. 5% af overskuddet fra salget af Sweet Charity-serien går til velgørenhed til WWF.Aromaterapeutiske produkter, der påvirker sindet for en mere komplet kropspleje. Vælg økologiske parfumer, diffusere og duftlys efter behov og humør.Duftlys lavet af rene botaniske voksarter, som forfrisker omgivelserne med 100% naturligt duftende olier. Opnå en afslappende atmosfære eller skab spa-oplevelsen uden at luftforurene med syntetiske partikler. Kan anvendes når som helst og hvor som helst. Vælg mellem fem varianter:- Rose – De-stress your mind- White Tea – Focus your energy- Ficus – Boost your confidence- Ylang Ylang – Open your heart- Mint – Energize your body
  • Makeup
    En yderst lækker skønhedsserie baseret på plejende og farvestrålende makeup, baseret på mineraler og ædelsten kombineret med økologiske ekstrakter som vegetabilske olier, antioxidanter, ceramider, proteiner og vitaminer.
  • Precious
    EKSKLUSIV HUDPLEJE  Precious Skin serien er udviklet til dig, der ønsker at forkæle dig selv og din hud med særligt eksklusiv og luksuriøs pleje. Produkterne er alle tilført et dyrebart element i form af krystal, perle eller ædelsten som et remedie til behandling af både den indre og ydre skønhed. Ædelstenenes skønhed har i århundreder nærmest på magisk vis, draget mennesker, mens krystaller siges at have indvirkning på både vores fysiske og sjælelige velbefindende.Hver sten har sin særlige illuminerende og energigivende egenskab, som i kombination med aktive ingredienser anvendes i samtlige produkter i Precious Skin serien. Forkæl dig selv med luksuriøs pleje i særklasse, og gå på opdagelse i vores univers af produkter der med respekt for naturen og dens enestående kræfter kombinerer eksklusive krystaller, perler og ædelsten med aktive, naturlige ingredienser.  

Varer sidevis

Varer sidevis