Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 400 kr.

Forny din bolig

Der er 5 varer.

Find inspiration til boligen

Her har du muligheden for at finde inspiration til boligen og byggematerialer af høj kvalitet, som vil forkæle dit hjem med spændende detaljer. Vores produkter kan du normalt ikke finde i danske byggemarkeder.

 

       

Underkategorier

 • Vægpaneler
  Vægpaneler – originale svenske panelplader - FRIT LEVERET!Hos Living Trend & Livsstil kan du få de flotte og originale svenske vægpaneler i Pärlspont (perlespor) fra det svenske mærke Brandens. Panelpladerne er 6 mm tykke og 390 mm brede og findes i to længder – 1200 mm og 2390 mm. Kvalitetspaneler med mange mulighederDe smarte vægpaneler er MDF-board og af særdeles høj kvalitet. Derudover kan de anvendes til mange forskellige formål – eksempelvis til indretningssnedkerier. Det er altså stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan opsætte pladerne.Du kan blandt andet bruge de svenske kvalitets-vægpaneler til beklædning af vægge, køkkenlåger, loft, møbler m.m. Du kan få det ultimative ud af dine væg paneler med belysning som giver vægpanelerne optimalt lys.     
 • Marmorfliser
  Marmor er en kalksten, skabt for millioner af år siden. Den bliver udskåret i store blokke, og herefter viderebearbejdet til fliser. Travertin er en stenart, der oftest består af skaller eller skeletter fra levende organismer, hvorfor calcit og dolomit er fremhærskende mineraler heri. Marmor og Travertin leveres ubehandlet og skal derfor, efter opsætning, imprægneres med imprægneringsvæske . Denne behandling trækker stenenes smukke årer frem og beskytter mod kalk og smuds. Man må ikke bruge syreholdige rengøringsmidler på marmor og travertin. Det er vigtigt at bruge en mild sæbe som er anbefalet til marmor og natursten.
 • Marmorfliser Antik
  Marmorfliser Antik   Antik Marmor Marmor er en kalksten, skabt for millioner af år siden. Den bliver udskåret i store blokke, og herefter viderebearbejdet til fliser. Marmor fliserne er blevet tromlet for at give dem deres rustikke udseende og ingen af fliserne er helt ens, hvilket skaber en meget varieret og levende overflade. Bemærk, at der forekommer variationer i alle fliser i naturmateriale. Vedligeholdelse Antik marmor leveres ubehandlet og skal derfor, efter opsætning, imprægneres med imprægneringsvæske.Herefter kan behandles med voks eller sæbe Denne behandling trækker stenenes smukke årer frem og beskytter mod kalk og smuds. Man må ikke bruge syreholdige rengøringsmidler på marmor og den daglig rengøring kan foretages med sæbe beregnet til marmo. Der kan forekomme kortere leveringstid. c
 • Lavasten/Natursten
  Lavastensbrætter er et funktionelt keramisk design til hjemmet. Hver enkelt er et unikum, dekoreret i hånden med de smukkeste farver og mønstre.