Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.
BESPOKE & BEYOND - HIGH-END INTERIOR DETAILS Se fuld størrelse

BESPOKE & BEYOND - HIGH-END INTERIOR DETAILS

Bespoke & Beyond - High-end Interior details

Vægt: 2,4 kg.

Mål: 28x37x3 cm

Cover: Hardcover

Antal sider: 208

Sprog: Engelsk Fransk

Flere detaljer

DKK 949,00

"Bespoke & Beyond"  tilbyder 16  nyere boligprojekter.  Hvert projekt udstråler en sindsro og en følelse af komfort kombineret med afslappet, uhøjtideligt design.  Alle boliger overholder principper, der forvandler en række rum til  slanke og sofistikerede  hjem,  der reagerer på de mennesker, der bor i det hver dag 

Med en kurateret blanding af lagdelte materialer og teksturer, skala og proportioner, den rigtige belysning kunst og genstande, t hans  meget detaljerede titel,  illustrerer de forskellige tilgange til indretning  af anerkendte arkitekter og designere. Hendes mål er at omsætte beboernes historier og passioner til deres omgivelser. Læserne kan dykke dybt ned i vejledende principper for  innovativ enkelhed  med særligt fokus på håndværk i design,  i overensstemmelse med nutidens ønske om rolige og behagelige rum at leve i.   
 
Disse hjem blander klassiske og moderne elementer for at skabe personlige,  beroligende omgivelser og  har traditionelle stilarter, der er blevet forfinet til perfektion.   
 
"Bespoke & Beyond" har  et tidløst fokus på subtil luksus, der giver læseren indsigt i, hvordan man opnår  sofistikeret  elegance, der er underspillet og passende. Denne nye bog  går ud over interiørdesign for at vise, hvordan man kan bebo hjem på tilfredsstillende og smukke måder.
 
Spækket med smukke  aldrig-før-publicerede  fotografier ,  fanger  denne udtømmende bog  interiør og eksteriør, moderne og klassisk, der både er inspirerende og transporterende Et absolut must-have for amatører og professionelle, der søger designinspiration.  
 
En fantastisk tilføjelse til din designsamling!
10 andre varer i samme kategori: