Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.
ARK JOURNAL 5, NEW MAGS NYHED Se fuld størrelse

ARK JOURNAL 5, NEW MAGS NYHED

4 forskellige omslag

NATUREN og dens kreative kraft har altid været en kilde til inspiration og motiver inden for kunst, arkitektur og design. I Skandinavien forstærker de stærke forskelle mellem årstiderne denne naturbevidsthed og dens tilbagevendende mønstre.

I VOLUME 05: INTERIOR LANDSCAPE undersøger vi forholdet mellem kunst, arkitektur og design og den naturlige verden. Førende figurer fra disse verdener, herunder modedesigner SIMONE ROCHA, deler deres personlige perspektiver på den magiske sammenbinding af mennesker, objekter og naturen.

I et eksklusivt boguddrag deler vi personlige rum, som DONALDJUDD skabte i Marfa, Texas, der er et levende vidnesbyrd om kunstnerens visionære filosofier om kunst og arkitektur.

Ledsag os på en personlig rejse til Kina med fotografen HÉLÈNE BINET og til Terra Ignota (fremmede lande), kemigrammer af ÅKE E: SON LINDMAN.

I den svenske øhav CHRISTIAN AND RUXANDRA HALLERÖD tager os ind i skoven, hvor de byggede et hus placeret midt i de gamle væksttræer.

Vi undersøger, hvordan kunstner KIRSTINE ROEPSTORFF fandt trøst på det danske landskab efter at have forladt det urbane Berlin, hvor hun havde boet og arbejdet i 15 år.

Fra et loft i TRIBECA, NEW YORK til en klassisk KØBENHAVN-lejlighed og en rustik ITALIENSK PALAZZO, vi besøger hjem, der viser en følsomhed over for natur, kunst og tidløst design, der tilskynder til refleksion og inspiration.

I vores CASE STUDIES har vi designstykker forenet af den kræsne EYEOFA COLLECTOR og den naturlige rækkefølge af håndlavet og taktilt NORDISK DESIGN.

DKK 150,00

13 andre varer i samme kategori: