Personlig rådgivning
Over 20 års møbelerfaring
MobilePay og EAN betaling
Fri fragt ved køb over 499 kr.
BAMDIN-NA, TINE K HOME Se fuld størrelse

BAMDIN-NA, TINE K HOME

Spisestol i bambus fra Tine K Home Ligger pakket 2/4 stk.

Mål: B: 52 x D: 52 cm x H: 98 cm SH: 50 cm

Materiale: robust bambus materiale.

Ligger pakket 2/4 stk. Min bestilling 2 stk.

Flere detaljer

DKK 2.300,00

 

MØBLER I BAMBUS - Indendørs brug
En simpel fugtig klud til afstøvning er nok vedligeholdelse.

MØBLER I BAMBUS - Udendørs brug
Til udendørs brug kan overfladen samle mug, men fordi bambus er modstandsdygtig, er muggen kun overfladisk, og muggen aldrig vil trænge ind i træet. Mug kan meget let at fjernes fra overfladen ved at følge nedenstående rengørings- og vaskeanvisninger 1 + 2. Følg 3 + 4 for optimale resultater.

Sørg for, at dine møbler er placeret på en tør overflade for at undgå at benene absorberer vand, og opbevar dine bambusmøbler i tørt ventileret miljø i løbet af efteråret og vintersæsonen.

Vi anbefaler dig at vaske udendørs bambusmøbler før hver sæson. Gentag vask nogle gange i løbet af sæsonen, og vask på en solskinsdag for at få de bedste resultater.

1) Brug en rengøringssvamp og / eller skurepulver med slibende virkning for at fjerne snavs, pletter og mulig mug.

2) Skyl godt med rigeligt vand for at fjerne alt sæbe og snavs.

3) Spray med et rengøringsmiddel, der indeholder klor, ammoniak eller eddike direkte på bambus, lad det stå i et stykke tid, skyld godt med vand og lad det tørre helt i solen for at opnå de bedste resultater.

4) For ekstra behandling i slutningen af sæsonen - før vinteropbevaring - anbefaler vi dig at behandle din bambus med et middel mod mug og skimmelsvamp. Kontakt dit nærmeste byggemarked for vejledning om den bedste ydre træbehandling til at undgå svamp og skimmel i et vådt og fugtigt vinterklima.